Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:05 - 23/07/2023

Ο Ναζισμός επιστρέφει στην Ευρώπη: Η Ολλανδική Κυβέρνηση, προτείνει ευθανασία σε άτομα με αυτισμό, αναπηρίες και αλκοολισμό

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ολλανδική κυβέρνηση στα βήματα του Καναδά, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει με σχέδιο για τη νομιμοποίηση της ευθανασίας σε παιδιά με αυτισμό, ή και μικρόαναπηρίες ακόμα και κάτω και των 12 ετών, προκαλώντας κριτική από ηθικολόγους του δικαιώματος στη ζωή καθώς η ευθανασία έχει γίνει μια αυξανόμενη επιλογή στη χώρα.

Η Ολλανδία είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το Νταβός έθνη στον κόσμο και η σημερινή κυβέρνηση έχει αγκαλιάσει το όραμα του Klaus Schwab για τη απαξίωση της ανθρώπινης ζωής και της μείωσης του πληθυσμού, με κάθε μέσο.

Οι γιατροί στην Ολλανδία έχουν λάβει εντολή να κάνουν ευθανασία σε πολίτες με αυτισμό και άλλες μικρές αναπηρίες, χωρίς φόβο δίωξης – προτείνεται ακόμα κι αν ο ασθενής δεν εκφράζει επί του παρόντος καμία επιθυμία να πεθάνει.

Περίπου 40 άτομα που αναγνωρίστηκαν ως αυτιστικοί ή με διανοητική αναπηρία υπέστησαν αναγκαστική ευθανασία στην Ολλανδία μεταξύ 2012 και 2021, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Kingston για περιπτώσεις ολλανδικής ευθανασίας.

Τα ποσοστά αυτισμού εκτοξεύονται σε όλο τον ανεπτυγμένο κόσμο, με πολλούς ειδικούς να κατηγορούν το εντατικό πρόγραμμα εμβολίων που επιβάλλεται στους νέους και πολύ νέους.

Με αυτές τις περιπτώσεις, οι ειδικοί αμφισβήτησαν το νόμο που επιτρέπει στους γιατρούς να σκοτώνουν ασθενείς για λογαριασμό του κράτους μέσω θανατηφόρων ενέσεων πλησιάζει πολύ όπως είπαν τα προγράμματα ευγονικής ναζιστικού τύπου του Τρίτου Ράιχ.

Προπαγανδιστικές αφίσες του Τρίτου Ράιχ, οι άνθρωποι με ανάγκη φροντίδας κοστίζουν στον μέσο φορολογούμενο Γερμανό.

Ο υπουργός Υγείας Ούγκο ντε Γιόνγκ είπε ότι θα συντάξει νομοθεσία για την προστασία των γιατρών από τη δίωξη εάν προσφέρουν ευθανασία αντί φροντίδας σε άρρωστα παιδιά. Ο De Jonge ισχυρίζεται ότι οι νέοι κανόνες έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν μια μικρή «ομάδα τελικώς ασθενών παιδιών που αγωνιούν χωρίς ελπίδα και αφόρητα βάσανα».

Έκθεση απο το Nypost : Ο Kasper Raus, ηθικολόγος και καθηγητής δημόσιας υγείας στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης του Βελγίου, είπε ότι οι τύποι ασθενών που αναζητούν αυτοκτονία με τη βοήθεια γιατρού έχουν αλλάξει πολύ τις τελευταίες δύο δεκαετίες τόσο στην Ολλανδία όσο και στο Βέλγιο, όπου είναι επίσης νόμιμη.

Όταν η Ολλανδία έγινε η πρώτη χώρα που νομιμοποίησε την ανθρώπινη ευθανασία, η συζήτηση επικεντρώθηκε σε άτομα με καρκίνο – όχι σε αυτούς με αυτισμό, είπε ο Raus.

Οι ασθενείς πρέπει να πληρούν αυστηρές απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένου του να υποφέρουν από μια ανίατη ασθένεια που προκαλεί «αφόρητη» σωματική ή ψυχική οδύνη για να είναι επιλέξιμοι για ευθανασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Καναδάς παγκόσμιος ηγέτης στη συλλογή οργάνων από τα θύματα της ευθανασίας για μεταμοσχεύσεις

Κατά την περίοδο περίπου 10 ετών που επικεντρώθηκε η μελέτη, σχεδόν 60.000 άνθρωποι αποφάσισαν να πεθάνουν μέσω ευθανασίας στην Ολλανδία, σύμφωνα με την επιτροπή αναθεώρησης της ευθανασίας της ολλανδικής κυβέρνησης.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Kingston εξέτασαν 900 περιπτώσεις και βρήκαν ότι 39 από αυτές είχαν αυτισμό ή διανοητική αναπηρία. Από τους 39, οι 18 ήταν κάτω των 50 ετών.

Πολλοί από τους ασθενείς ανέφεραν μια σειρά από ψυχικές, σωματικές και σχετιζόμενες με την ηλικία ασθένειες ως τον λόγο για τον τερματισμό της ζωής τους – συμπεριλαμβανομένης της αφόρητης μοναξιάς.

Οκτώ άτομα, ωστόσο, ονόμασαν τη μοναδική αιτία του πόνου τους ως παράγοντες που σχετίζονται με τη διανοητική τους αναπηρία – όπως η κοινωνική απομόνωση, η έλλειψη στρατηγικών αντιμετώπισης, η αδυναμία προσαρμογής στην αλλαγή ή η υπερευαισθησία.

Μία από τις κύριες συγγραφείς της έκθεσης, η Irene Tuffrey-Wijne, ειδική στην παρηγορητική φροντίδα στο Πανεπιστήμιο Kingston, αμφισβήτησε την ηθική του τερματισμού της ζωής των αυτιστικών.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι αυτοί οι άνθρωποι υπέφεραν», είπε. «Αλλά είναι πραγματικά εντάξει η κοινωνία με το να στείλει αυτό το μήνυμα, ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τους βοηθήσεις και ότι είναι απλώς καλύτερα να είναι νεκροί;»

Ο Tim Dieppe, επικεφαλής δημόσιας πολιτικής της Christian Concern, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι η προθυμία της ολλανδικής κυβέρνησης να επιτρέψει την ευθανασία μικρών παιδιών είναι μια «σκληρή, επικίνδυνη και ανησυχητική εξέλιξη».

«Ακόμη και η πρόταση στα μικρά παιδιά ότι ο θάνατος είναι η σωστή επιλογή θα είναι ενοχλητική και θα προκαλέσει άγχος», είπε. «Τα παιδιά θα αισθάνονται πίεση και οι γονείς θα αισθάνονται πίεση να σκοτώσουν τα παιδιά τους ή να επιτρέψουν να σκοτωθούν τα παιδιά τους. Τι απαίσια σκέψη είναι αυτή, τι απαίσιο παράδειγμα.

«Η ευθανασία δεν είναι ο σωστός τρόπος», πρόσθεσε. «Είναι ενάντια σε όλους τους ιατρικούς κώδικες δεοντολογίας, όλους τους ιστορικούς κώδικες ηθικής, όλους τους θρησκευτικούς κώδικες δεοντολογίας.

«Αυτό που έχετε τώρα στην Ολλανδία είναι μια κουλτούρα θανάτου, όπου το 4% των θανάτων είναι η ευθανασία και αυτό δείχνει την επικράτηση, την εξομάλυνση της δολοφονίας ανθρώπων επειδή υποφέρουν».

Η υποβοηθούμενη αυτοκτονία είναι νόμιμη στην Ολλανδία από το 2001. Τα μωρά κάτω του ενός έτους και τα παιδιά ηλικίας μεταξύ 12 και 15 ετών επιτρέπεται ήδη να υποβληθούν σε υποβοηθούμενη αυτοκτονία υπό την έγκριση του κράτους, εφόσον ο ασθενής είναι ανίατος άρρωστος και υπάρχει γονική συναίνεση.

Οι έφηβοι ηλικίας 16-17 ετών δεν χρειάζονται επί του παρόντος τη γονική συναίνεση εάν επιλέξουν την υποβοηθούμενη από γιατρό αυτοκτονία.

Σας Ενδιαφερουν:

Μύκητας νυχιών: τι κίνδυνους ενπεριεχει η ασθένεια και πώς να την ξεφορτωθείς
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Eργαλείο ανίχνευσης κρυφής κάμερας, το χρειαζομαστε ολοι πολυ πιο πολυ απο οσο νομιζουμε !!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
100% ΦΥΣΙΚΌΣ ΕΝΙΣΧΥΤΉΣ ΑΝΔΡΙΚΉΣ ΑΠΌΔΟΣΗΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Παιχνίδια μυαλού: πώς ο εγκέφαλος μας εμποδίζει να χάσουμε βάρος Αποτέλεσμα του τεστ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ανακουφιστειτε και διορθωστε το προβλημα με το halluxvalgus - Το γνωστο "κοτσι" και τα προβληματα πο...
ΕΛΛΑΔΑ
Μόνο η γνώση διακρίνει έναν άρρωστο από έναν υγιή, γνώμη ειδικού για τη θεραπεία του διαβήτη
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Το Bentolit είναι ένα τριπλό απόσταγμα ηφαιστειακού αργίλου εμπλουτισμένου με φυσικά φυτικά εκχυλίσμ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΦΡΑΓΜΕΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΜΕ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ SPOT CLEANER Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΖΩΉ ΧΩΡΊΣ ΠΌΝΟ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΏΣΕΙΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ασφαλής και αποτελεσματική εναλλακτική λύση αντί ενέσεις της υαλουρονικόυ στην άρθρωση
ΔΙΕΘΝΗΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Αυτό μπορεί να επεκταθεί σε όλους τους ηλικιωμένους. Ο άνθρωπος να έχει αξία μόνο όσο εργάζεται, οπότε αντί για σύνταξη να οδηγούνται όλοι στην υποχρεωτική ευθανασία από τη στιγμή που δεν θα έχουν άλλους πόρους για να ζήσουν. Είναι εξαιρετική ευκαιρία ώστε να φάνε τα ταμεία των συντάξεων οι έξυπνοι πολιτικοί. Μόνο στους φτωχούς και στη μεσαία τάξη θα εφαρμόζεται. Οι πλούσιοι επειδή δεν θα χρειάζονται σύνταξη, θα έχουν χρήματα και πόρους να συντηρηθούν μόνοι τους οπότε θα αντιμετωπίζονται αλλιώς.

  2. Χαράλαμπος Παπανικολάου Εξάρχεια 07/23/2023 @ 4:31 ΜΜ

    Στην Ολλανδία Ο Βασιλικός Οίκος – Το Βασιλικό Ζεύγος και η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ίδρυσαν και το Ολλανδικό Κράτος και η Κεντρική Τράπεζα Ολλανδίας και μεγάλες ιδιωτικές και πολυεθνικές Τράπεζες χρηματοδοτούν φασιστικές οργανώσεις και πολιτικό κόμμα παιδεραστων και ο ακροδεξιός Βίλντερς και το κόμμα του είναι μαζί με αυτούς.

  3. Ηρακλής 07/23/2023 @ 6:47 ΜΜ

    εγω προτεινω καμια 10-αρια ατομικές βόμβες στην Ολανδία

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*