10:15 - 18/12/2022

Ο Musk ξεσκέπασε την συμμαχία Big Pharma – πολιτικής – social που απέκρυπτε αποδείξεις αντίθετες στα εμβόλια Covid

Διαφημίσεις

Το Twitter προ Musk κατέστειλε πληροφορίες έγκαιρης θεραπείας για τον COVID-19 και ανησυχίες για την ασφάλεια των εμβολίων,σύμφωνα με καρδιολόγο

Χάρη στον Elon Musk, το κοινό γνωρίζει πλέον ότι το Twitter κατέστειλε τις επιλογές που υπήρχαν για την πρώιμη θεραπεία για τον COVID-19 και τις ανησυχίες για την ασφάλεια των εμβολίων, όπως ισχυρίστηκε ο Δρ Peter McCullough σε μια συνέντευξη του στους Newsmakers που μεταδόθηκε από το NTD και τους The Epoch Times.

Επιπλέον, χάρη στα αρχεία Twitter – μια συλλογή εσωτερικών email και επικοινωνιών που δημοσιοποιήθηκαν από τον Musk – ο καρδιολόγος είπε ότι υπάρχουν αποδείξεις ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες εργάζονταν εναντίον του McCullough και της έρευνάς του προσωπικά.

«Το Twitter είχε γίνει μια απίστευτα προκατειλημμένη πλατφόρμα με μεγάλη λογοκρισία, όπου το κοινό γνώριζε ότι δεν λάμβανε ένα δίκαιο, ισορροπημένο σύνολο πληροφοριών σχετικά με μια σειρά από εξελίξεις για την πανδημία, συμπεριλαμβανομένης της έγκαιρης θεραπείας της μόλυνσης από τον ιό SARS-COV2 και όποιας έρευνας ενημέρωνε και έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των εμβολίων», ισχυρίστηκε ο McCullough.
Ο καρδιολόγος ισχυρίστηκε περαιτέρω ότι λογοκρίθηκε και τελικά τέθηκε σε αναστολή επειδή μοιράστηκε επιστημονικές «εκθέσεις και χειρόγραφα», που δεν ταίριαζαν με την αποδεκτή πολιτική άποψη.

Και δεν ήταν ο μόνος γιατρός που στοχοποιήθηκε.

Ο Musk μόλις αγόρασε το Twitter ήρε την αναστολή στους λογαριασμούς που διατηρούσαν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο McCullough, αλλά και ο συνεργάτης τεχνολογίας εμβολίων mRNA, Δρ. Robert Malone – που επιβλήθησαν από το Twitter το 2021 αφότου επέκριναν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων mRNA .

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λογοκρισία – «Το Facebook, το Instagram και οι άλλες πλατφόρμες. …

Σύμφωνα με τον McCullough, όταν μια εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει μια προειδοποίηση COVID-19 ή χαρακτηρίζει μια ανάρτηση “παραπληροφόρηση”, αυτό είναι σημάδι κυβερνητικής λογοκρισίας και ελέγχου.

Κάθε φορά που δημοσιεύεται ένα μήνυμα και λέει, «Δείτε το κέντρο πληροφοριών για τον COVID» ή το χαρακτηρίζει «παραπληροφόρηση για τον COVID», που στην πραγματικότητα υποδηλώνει ότι υπάρχει κυβερνητική παρέμβαση.

Υπάρχει κυβερνητική λογοκρισία σε εξέλιξη», υποστήριξε ο McCullough, όμως υπάρχει προηγούμενη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ εξασφάλιζε στους γιατρούς την ελευθερία του λόγου και την ιατρική εξουσία, και οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης παραβιάζουν αυτήν την απόφαση.

Ψέματα για τα φάρμακα και τα εμβόλια

Όσον αφορά την ασφάλεια των εμβολίων και τις αντιδράσεις που έλαβε όταν εξέφρασε τις ανησυχίες του, ο McCullough δήλωσε: «Δεν υπάρχει φάρμακο ή εμβόλιο που να είναι απαλλαγμένο από παρενέργειες.

Δεν υπάρχει φάρμακο ή εμβόλιο που να είναι απόλυτα αποτελεσματικό.

«Επομένως, όταν οι Αμερικανοί και ο κόσμος έβλεπαν διαφημίσεις που έγραφαν «ασφαλές και αποτελεσματικό», εμείς διαμαρτυρόμαστε και υποστηρίζαμε ότι αυτό δεν είναι σωστό, βάσει της βιβλιογραφίας που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους».

Ο McCullough σημείωσε περαιτέρω ότι ο ίδιος και ο συγγραφέας John Leake κυκλοφόρησαν ένα βιβλίο με τίτλο «The Courage to Face COVID-19»—περιλαμβάνοντας λεπτομερώς την αληθινή ιστορία της «σκόπιμης καταστολής της έγκαιρης θεραπείας [του COVID-19] από αυτό που ονομάζουμε «βιοφαρμακευτικό σύμπλεγμα».

Βιοφαρμακευτικό σύμπλεγμα

Ο McCullough εξήγησε ότι αυτό που εννοούσε με τον όρο «βιοφαρμακευτικό σύμπλεγμα» είναι η συγχώνευση της Big Pharma, των κυβερνητικών συμφερόντων και των ιδρυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των πάντων μέχρι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (Great Reset).

Ισχυρίστηκε περαιτέρω ότι αυτό το “συγκρότημα” είχε μια αποστολή – τον μαζικό εμβολιασμό – έτσι έθαψαν σκόπιμα την έγκαιρη θεραπεία «για να ευνοήσουν τη στρατηγική του εμβολίου».

Ο McCullough αναγνώρισε ότι ο ισχυρισμός του ήταν «σύνθετος και συγκλονιστικός», αλλά είπε ότι οι Αμερικανοί γνωρίζουν ότι είναι πραγματικότητα και όχι συνωμοσία.

Δήλωσε επίσης ότι η δημιουργία μιας Επιτροπής Ακεραιότητας Δημόσιας Υγείας από τον Ρεπουμπλικανό κυβερνήτη της Φλόριντα, Ron DeSantis (προφανώς για να βεβαιωθεί ότι η πολιτική δεν θα καταστέλλει τις πληροφορίες δημόσιας υγείας στο μέλλον) είναι μια επικύρωση γιατρών σαν αυτόν.

Τα αρχεία Twitter

Από τότε που ανέλαβε το Twitter, ο Musk έχει γίνει ολοένα και πιο ανοιχτός στη διαφάνεια και την ανάγκη να δουν οι άνθρωποι τι συνέβη στα παρασκήνια της εταιρείας τεχνολογίας.

Για το σκοπό αυτό, κυκλοφόρησε μυστικά email και συζητήσεις σχετικά με τον σκιώδη αποκλεισμό ή την κατάργηση λογαριασμών που δεν έφτασαν στη γραμμή του κόμματος.

Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ της, η The Epoch Times ζήτησε σχόλια από το DOJ και το FBI σχετικά με τις αποκαλύψεις του Twitter Files και την εμπλοκή τους με εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το Εθνικό Γραφείο Τύπου του FBI απάντησε: «Το FBI συνεργάζεται τακτικά με οντότητες του ιδιωτικού τομέα για να παρέχει πληροφορίες ειδικά για ανατρεπτικές, αδήλωτες, μυστικές ή εγκληματικές δραστηριότητες ξένων παραγόντων κακοήθους επιρροής.

Δεν βασίζεται στο περιεχόμενο κάποιου συγκεκριμένου μηνύματος ή αφήγησης.

Οι οντότητες του ιδιωτικού τομέα λαμβάνουν ανεξάρτητα αποφάσεις σχετικά με τη δράση που θα κάνουν στις πλατφόρμες τους και για τους πελάτες τους, αφού τους ειδοποιήσει το FBI».

bankingnews.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Τωρα που το μπηξαν τωρα λενε και το τραγουδι που δεν ζησαν αλλοι να το πουν φαντασου τι ερχεται χρυσοστολισμα στο ελον χαιρετα το παρελθον και κανε χειραψια με το μελλον ο ξεγελον μασκαδορος και παλι μπροστα

  2. Ο Musk νομιζει οτι μπορει να πατα σε δυο βαρκες-και με τον Μισανθρωπο και με την Αντισταση.Φευ,οποια αυταπατη!

  3. Γενικά τον Μάσκα, μην τον εμπιστεύεστε,το παίζει καλός τώρα, αποκαλύπτοντας τη συνεργασία μυστικών υπηρεσιών με Twitter, τον ρόλο και την επικινδυνότητα της τεχνητής νοημοσύνης στο άμεσο μέλλον (ξεχνώντας ότι ο ίδιος την έχει υιοθετήσει πλήρως στα εργοστάσια του κλπ. Μη τσίμπατε, στο μέλλον θα δείξει άλλο πρόσωπο

  4. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 12/18/2022 @ 3:58 ΜΜ

    ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ”ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ” ΧΧΧ ΚΑΙ IAM, ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΚΑ…..ΤΟ ΜΠΡΟ ΤΟΥΣ.

  5. The Ministry of Health of Israel: “We cannot locate the signed agreement with Pfizer. It has gone missing.”

    https://www.oom2.com/t81789-the-ministry-of-health-of-israel-we-cannot-locate-the-signed-agreement-with-pfizer-it-has-gone-missing

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*