19:44 - 20/10/2022

Ο Μπουρλά ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ το ΔΙΚΟ ΤΟΥ στέλεχος για τα εμβόλια της PFIZER!!! Με κομμένη την ανάσα οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, vid

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Χ-Α-Μ-Ο-Σ με το σκάνδαλο για τα εμβόλια!!!!!!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ με όσους έκαναν τελικά τα εμβόλια COVID να παρακολουθούν κρατώντας την ανάσα τους και τους υπολοίπους να ανασαίνουν ανακουφισμένοι!!!!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, διέψευσε τώρα το ΔΙΚΟ ΤΟΥ στέλεχος που κατέθεσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι ο κολοσσός της Big Pharma δεν γνώριζε για την μετάδοση της μόλυνσης πριν φέρει το εμβόλιο του στην αγορά μετά από ερώτηση από τον Ολλανδό ευρωβουλευτή, Rob Roos, είδηση που μετέδωσε ΠΡΩΤΟ και αναλυτικά το EL.GR!

Ο Μπουρλά είπε στο CNBC ότι «δεν υπάρχει άλλο εμβόλιο στον κόσμο που να έχει δοκιμαστεί τόσο εντατικά» όσο αυτό της Pfizer, λέγοντας ότι δεν ξέρει για τι μιλούσε ο Ρος.

Ο Roos δημοσίευσε την περασμένη Δευτέρα ένα απόσπασμα από την συζήτησή του με το στέλεχος της Pfizer, Janine Small, η οποία παραδέχτηκε ότι η Pfizer ΔΕΝ είχε δοκιμάσει το εμβόλιο της για τον COVID-19 σε σχέση με την ικανότητά του να αποτρέπει την μετάδοση του ιού, πριν το δώσει στην αγορά!!!!

Οι αντιδράσεις είναι πολλές!

Δείτε τον Μπουρλά:


Το βίντεο με το στέλεχος της PFIZER:

el.gr

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. is the virus isolated;

 2. προσοχή 10/20/2022 @ 8:21 ΜΜ

  δεν ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ το εμβόλιο αλλά ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ, δηλαδή τώρα μελετάμε τις παρενέργειες και βρισκόμαστε κάπου στα 2 χρόνια αλλά συνεχίζουμε να επαναλαμβάνουμε δόσεις και φέρνουμε καινούργια εμβόλια οπότε χάνετε η μπάλλα, σχετικά με την προστασία θα πρέπει πρώτα να υπάρχει κάτι για να σε προστατευτείς από αυτό, αν δεν υπάρχει τότε απλά ρισκάρεις τζάμπα με τις παρενέργειες

 3. Depopulation agenda: Do official Government reports, confidential Pfizer documents & the cost of living crisis prove it?

  https://www.sott.net/article/469640-Depopulation-agenda-Do-official-Government-reports-confidential-Pfizer-documents-the-cost-of-living-crisis-prove-it

 4. Πρακτωρ 10/21/2022 @ 6:48 ΜΜ

  Καλησπέρα αδέλφια

  Η αλήθεια είναι μία και μόνη…. για το τρύπημα.

  Αν τα κακαρώσεις ο ιος τέλος.

  Σε προστατευει λοιπόν …

  Α Π Ο Τ ε Λ ε σ μ α τ ι Κ Α

  ΝΑ τον ακούτε τον κτηνίατρο… που θα το έκανε τελευταίος παραχωρώντας την θέση του ..σε βιαστικούς.. που του γέμισαν την τσέπη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*