Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:43 - 07/12/2023

Ο Μπιλ Γκέιτς και το Νέο Εμβόλιο C-19

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Μπιλ Γκέιτς φαίνεται να εξαγόρασε την ρυθμιστική αρχή υγείας που ενέκρινε το νέο του εμβόλιο C-19.

Ο συνιδρυτής της Microsoft Bill Gates και το ίδρυμά του, το Bill & Melinda Gates Foundation, αποτελούν την κύρια πηγή χρηματοδότησης για τον Οργανισμό Ρύθμισης Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) του Ηνωμένου Βασιλείου, την ρυθμιστική αρχή υγείας που χορήγησε επείγουσα άδεια για εμβόλια που αναπτύχθηκαν από εταιρείες στις οποίες ο Gates έχει οικονομικά συμφέροντα.

Η MHRA ενέκρινε επίσης πρόσφατα ένα νέο εμβόλιο Covid που υποστηρίζεται από την χρηματοδότηση του Gates και ονομάζεται SKYCovion, το οποίο είναι εγκεκριμένο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Το ίδρυμα κατέχει σημαντικές μετοχές στην Pfizer και την BioNTech, δύο μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες.

Τον Ιούνιο του 2021, η MHRA παρέτεινε την επείγουσα άδεια για τα εμβόλια mRNA της Pfizer/BioNTech να χορηγούνται σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η απόφαση βασίστηκε στην επανεξέταση, από τον οργανισμό, των δεδομένων κλινικών δοκιμών, τα οποία, όπως υποστήριξε η διευθύνουσα σύμβουλος, Dr. June Raine, κατέδειξαν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer σε αυτή την ηλικιακή ομάδα, με τα οφέλη να υπερτερούν των όποιων κινδύνων.

Ωστόσο, οι επικριτές υποστηρίζουν ότι η δήλωση αντιφάσκει με τα ευρήματα μιας μικρής κλίμακας μελέτης που έδειξε υψηλό ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών μεταξύ των εμπλεκόμενων παιδιών.

Στην κλινική δοκιμή της Pfizer συμμετείχαν 1.127 παιδιά, αλλά μόνο 1.097 ολοκλήρωσαν τη δοκιμή, με 30 συμμετέχοντες να εγκαταλείπουν τη δοκιμή μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου. Οι λόγοι για την απόσυρσή τους δεν παρέχονται στις δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες από τον FDA. Παρά τις ανησυχίες αυτές, η MHRA χορήγησε επείγουσα άδεια για την χρήση του εμβολίου της Pfizer/BioNTech σε παιδιά.

Το γεγονός ότι ο Bill Gates έχει οικονομικά συμφέροντα τόσο στην Pfizer όσο και στην BioNTech, μαζί με το γεγονός ότι είναι ο κύριος χρηματοδότης της MHRA, εγείρει ερωτήματα σχετικά με μια πιθανή σύγκρουση συμφερόντων στην διαδικασία λήψης αποφάσεων. Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates απέκτησε μετοχές της Pfizer το 2002 και αύξησε την αξία τους προωθώντας τα εμβόλια της Pfizer στα μέσα ενημέρωσης τον Σεπτέμβριο του 2020.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης στο CNBC, ο Gates εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο εμβόλιο της Pfizer, παρόλο που δεν διαθέτει επίσημα ιατρικά ή επιστημονικά προσόντα. Επιπλέον, το ίδρυμα αγόρασε μετοχές της BioNTech αξίας 55 εκατομμυρίων δολαρίων λίγο πριν από την έναρξη της πανδημίας Covid-19 το 2019.

Το 2017, το Ίδρυμα Gates χορήγησε 980.000 λίρες Αγγλίας (1,28 εκατ. δολάρια) στο MHRA για σκοπούς συνεργασίας. Σε απάντηση στο αίτημα για ελευθερία πληροφόρησης, η MHRA αποκάλυψε τον Μάιο του 2021 ότι το τρέχον επίπεδο επιχορήγησης του Ιδρύματος Gates ανέρχεται σε 3 εκατ. δολάρια, υποστηρίζοντας διάφορα έργα.

Η MHRA ενέκρινε επίσης πρόσφατα ένα νέο εμβόλιο Covid, το οποίο αναπτύχθηκε στην Νότια Κορέα και χρηματοδοτήθηκε από τον Gates. Το εμβόλιο, με την ονομασία SKYCovion, συνδυάζει ένα τμήμα της πρωτεΐνης από την ακίδα του ιού SARS-CoV-2 με την τεχνολογία AS03 της GSK ως βοηθητικό σε ένα εμβόλιο αυτοσυναρμολογούμενων νανοσωματιδίων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η MHRA έχει επισημάνει αρκετά κρίσιμα σημεία σχετικά με την χρήση και τους περιορισμούς του εμβολίου.

Η διάρκεια της προστασίας που παρέχει το SKYCovion εξακολουθεί να προσδιορίζεται, καθώς οι κλινικές δοκιμές που βρίσκονται σε εξέλιξη συνεχίζουν να αξιολογούν την αποτελεσματικότητά του. Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του εμβολίου δεν έχουν αξιολογηθεί σε ανοσοκατεσταλμένα άτομα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που υποβάλλονται σε ανοσοκατασταλτική θεραπεία. Επιπλέον, η επίδραση του εμβολίου στις έγκυες γυναίκες και το κατά πόσον απεκκρίνεται στο μητρικό γάλα παραμένουν άγνωστα.

Ο καθηγητής Norman Fenton, ένας διάσημος Βρετανός επιστήμονας, έχει εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την έγκριση του εμβολίου και υποβάλλει αίτημα για την ελευθερία της πληροφόρησης στον επικεφαλή της MHRA, June Raine, προκειμένου να ζητήσει διευκρινίσεις. Ο Fenton πιστεύει ότι η ταχεία έγκριση του εμβολίου δικαιολογεί τον έντονο έλεγχο.

Το φύλλο οδηγιών χρήσης επισημαίνει διάφορες πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες και τονίζει ότι απαιτούνται δύο δόσεις με μεσοδιάστημα 28 ημερών μεταξύ τους. Μετά την δεύτερη δόση, συνιστάται μια περίοδος παρατήρησης διάρκειας 15 λεπτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η SKYCovion δεν έχει λάβει έγκριση από καμία άλλη δυτική χώρα μέχρι στιγμής. Ωστόσο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή φέρεται να εξετάζει την εξάπλωσή του σε όλα τα κράτη της ΕΕ.

Τα ευρήματα αυτά εγείρουν ανησυχίες σχετικά με πιθανές συγκρούσεις συμφερόντων, καθώς ο κύριος χρηματοδότης της MHRA και μέτοχος των εταιρειών παραγωγής εμβολίων φαίνεται ότι επηρέασε την διαδικασία λήψης ρυθμιστικών αποφάσεων.

***
@GYPAS / terrapapers.com / 2023

terrapapers.com

Σας Ενδιαφερουν:

Η χρήση ταμπόν μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο: πώς να αποφύγετε το σύνδρομο τοξικού σοκ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αυτή η επαναστατική εφεύρεση είναι πιθανότατα η πιο αποτελεσματική θερμάστρα που θα δείτε ποτέ.
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προσελκύστε την καλοτυχία και τα χρήματα στη ζωή σας!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Εχετε αναρωτηθει ποτε γιατι καποια ατομα ειναι πολυ πιο δημοφιλεις με το αντιθετο φυλλο;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Είναι δυνατόν να μαγειρεύετε για όλη την οικογένειά σας κάθε μέρα και ταυτόχρονα να χάνετε βάρος! Έχ...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μαμά που δεν μπορούσε να αγοράσει καινούργιο καναπέ ανανεώνει τον καναπέ της μέσα σε λίγα λεπτά
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μεταβολικό σύνδρομο: Γιατί παίρνουμε βάρος;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Ο μόνος τρόπος να νικήσουμε τον ιό είναι να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα.
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Το μυστικό της νεότητας: η θεραπεία που χρησιμοποιεί και η Salma Hayek
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
100% ΦΥΣΙΚΌΣ ΕΝΙΣΧΥΤΉΣ ΑΝΔΡΙΚΉΣ ΑΠΌΔΟΣΗΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Το εμβόλιο – λαγνεία, είναι αυτή πια; Όποια επιχείρηση έχει να κάνει με την καταστροφή του ανθρώπου, και την εξόντωση του ο Gates, είναι μέσα.. Προσεχώς Συνθετικό κρέας
  Καλημέρα.

 2. Στην έρευνα αποδεικνύεται πως το 47% των Ελλήνων μαθητών δεν μπορεί να διατυπώσει απλές καταστάσεις με μαθηματικούς όρους. Το ποσοστό των παιδιών μας που έχουν αυτές τις βασικές δεξιότητες φτάνει το μόλις 53%, ενώ ο μέσος όρος στις χώρες του ΟΟΣΑ είναι 69% και στην Εσθονία 85%. Μιλάμε για απλές πράξεις αριθμητικής μετατροπής συναλλάγματος από ένα νόμισμα σε κάποιο άλλο ή σύγκρισης αποστάσεων.Στην κατανόηση κειμένου, το 38% των παιδιών στην Ελλάδα κατατάσσεται στη χαμηλότερη κατηγορία.

 3. Στην κατανόηση κειμένου, το 38% των παιδιών στην Ελλάδα κατατάσσεται στη χαμηλότερη κατηγορία. Τούτο σημαίνει πως δεν μπορούν να προσδιορίσουν το κεντρικό νόημα ή να αντλήσουν πληροφορίες από κείμενα μεσαίου μεγέθους, ούτε να εξηγήσουν ή να αξιολογήσουν πτυχές κειμένων όταν τους Ζητηθεί. Καταλαβαίνουμε τίποτα τώρα????? Αμφιβάλλω.

 4. Το ότι στα αποτελέσματα της διεθνούς εξέτασης PISA που ανακοίνωσε προχθές ο ΟΟΣΑ οι 15χρονοι μαθητές των ελληνικών σχολείων πέτυχαν τη χαμηλότερη βαθμολογία που έχουν πετύχει ποτέ Έλληνες μαθητές Οι Τούρκοι και οι Βιετναμέζοι μαθητές (άκουσον, άκουσον), με χαμηλότερη δημόσια δαπάνη ανά μαθητή σε σχέση με την Ελλάδα, ξεπερνούν σε επιδόσεις στην PISA τους Έλληνες!.

 5. “Η πτώση της απόδοσης των Γερμανών μαθητών στη δοκιμασία PISA προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Η καλή εκπαίδευση είναι η πιο σημαντική βάση για την ευημερία μας”, λέει ο Ludger Wößmann, Διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών και Εκπαίδευσης του Ifo. “Στα μαθηματικά και την κατανόηση κειμένου, οι επιδόσεις των 15χρονων είναι μια ολόκληρη σχολική χρονιά πίσω από εκεί που ήταν μόλις πριν από τέσσερα χρόνια. Αυτή η πτώση στα εκπαιδευτικά αποτελέσματα είναι άνευ προηγουμένου. Οργανωμένο καλά το σχέδιο.

 6. Ιωάννης 12/08/2023 @ 1:35 ΠΜ

  Εφόσον το μεγαλύτερο ποσοστό στα ελληνικά και γερμανικά σχολεία ειναι αλβανοί, τούρκοι αφροασιάτες και λοιποί λαθρό περιμένατε κάτι καλύτερο;

 7. ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ,ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΣΤΑ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*