Ο Μεγάλος πόλεμος εξελίσσεται, 26 κουβάδες από αίμα…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Αυτό που μας δείχνει η υπεροντότητα και η τέλεια ελεγχόμενη συλλογή της πληροφορίας των «καναλιών» τους τελευταίους μήνες…σας το δείξαμε σε αυτό εδώ το άρθρο «26 νεκροί στην εκκλησία στο Τέξας, 26 στο Σάντυ Χουκ και 26 νεκρές Νιγηριανές» εξελίσσεται ασταμάτητα. Δεν υπάρχει ημέρα που δεν θα κατευθύνουν την «πραγματικότητα» με την πληροφορία βαμμένη στο αίμα.

Μην ξεχνάμε ότι η επανάληψη του λόγου ή η επανάληψη των αριθμών σε συνδιασμό με τον λόγο δημιουργεί ύλη-πράξη. Ζεις μέσα σε ένα ηλεκτρομαγνητικό μάτριξ που ελέγχετε πλήρως μέσα από νέα δεδομένα…01001001001 ή 188181818181… όλα είναι ένας κώδικας λειτουργίας του…το μάτριξ έχει πολλές γλώσσες και πειραματίζονται με την γέννηση του επόμενου θανατηφόρου γεγονότος.

Η είδηση που βρήκαμε από τα Φαρο νησια με τις 622 (226) σφαγιασμένες φάλαινες θα δημιουργήσει ύλη με πολύ άσχημες συνέπειες για την περιοχή. Σεισμός; έκρηξη; αεροπορικό δυστύχημα; τσουνάμι;

Η γενεσιουργία του επόμενου αιματοβαμένου γεγονότος έχει μπει ήδη στα σκαριά. Οι 26 κουβάδες από αίμα είναι εδώ Σοκαριστικές εικόνες: Ομαδική σφαγή 622 δελφινιών και φαλαινών.

Για εσάς που δεν μας διαβάζετε συχνά και η λογική σας δεν πλησιάζει ακόμη τη λογική μας, διαβάστε τα άρθρα σχετικά με την υπεροντότητα πληροφορίας στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ.

KORAKS ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

2 thoughts on “Ο Μεγάλος πόλεμος εξελίσσεται, 26 κουβάδες από αίμα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *