09:45 - 08/12/2015

O Μάρτιν Σουλτς προειδοποιεί για κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

O Μάρτιν Σουλτς προειδοποιεί για κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς χτυπάει το καμπανάκι για την αναζωπύρωση του εθνικισμού στην 1σουλτςΕυρώπη και προειδοποιεί για την κατάρρευση της Ένωσης.

Ο Μάρτιν Σουλτς σε συνέντευξη του στην γερμανική εφημερίδα «Die Welt», προειδοποίησε για άλλη μια φορά για τον κίνδυνο κατάρρευσης της Ευρωζώνης εξαιτίας του προσφυγικού λόγω των διαφορετικών τρόπων αντιμετώπισης του προβλήματος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, η εναλλακτική λύση της Ευρώπης είναι η ενιαία στάση και η σύγκλιση των απόψεων σε σχέση με το προσφυγικό, διαφορετικά διαβλέπει την άνοδο του εθνικισμού μαζί με την ύψωση των φραχτών. Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, θα ήταν τρομακτικό αφού μια τέτοια Ευρώπη έχει αποβεί πολλές φορές καταστροφική.

Όπως είπε ο Μάρτιν Σουλτς, καμία χώρα δεν μπορεί μόνη της να αντιμετωπίσει προκλήσεις όπως το μεταναστευτικό και το προσφυγικό, την κλιματική αλλαγή και την τρομοκρατία. Μόνο με συνεργασία μπορούν να δοθούν λύσεις, κατέληξε.

 

 

zougla.gr

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. Πάντα όποτε η Ευρώπη ενώθηκε..πάντα κάτι γίνετε και διαλύετε.
  ΟΙ Κινέζοι έχουν ενωθεί από το 220 π.χ. περίπου….από αντιμαχόμενα βασίλεια και φυλές σε μια ενιαία οντότητα που κατα περιόδους διαλύονται σε βασίλεια ,πολεμάνε και ξαναενώνονται.
  Οι Ινδοί το ίδιο…
  όποτε όμως η Ευρώπη ενώνετε….πάντα κάτι τρέχει(προσέχτε..δεν θα κάτσω να σχολιάσω αν η Ευρώπη είναι σωστή η όχι σήμερα)
  Πρώτα οι Έλληνες και οι Φοίνικες(προ-Ελληνικό φύλο) έβαλαν τις βάσεις σε όλον τον μεσογειακό χώρο με τις αποικίες,και πάτησαν οι Ρωμαίοι για να εδραιώσουν τον πολιτισμένο ΕλληνοΡωμαικό κόσμο.ξαφνικά έρχονται οι ΟΎΝΝΟΙ,χωρίς καμία εκπαίδευση ,χωρίς καμία “πολιτική” εμπειρία και καταφέρνουν να ενώσουν …εκατοντάδες φυλές που δεν έχουν τίποτα κοινό αναμεταξύ τους……..και διαλάνε την Ρώμη,αλλάζουν τον πολιτικό(και αιματολογικό) χάρτη στην Βόρεια Ευρώπη τουλάχιστον στο 1/4.
  Κατόπιν Μετά από 300 χρονία εμφανίζετε ο Μωάμεθ .Στην Ευρώπη έχει ξανα όσο μπορεί ο Ελληνορωμαικός τρόπος σκέψης στους Γερμανούς ΟΥΝΝΟΥΣ Βαρβάρους(αφού έχουμε δόγμα Χριστιανικό τύπου ταλιμπαν)…και έχουμε κάποιες υποτυπόδους αυτοκρατορίες Φρ’αγκοι Σάξονες.Οι Άραβες τα βρήκαν σκούρα με το Βυζάντιο..αλλά στην Δύση έφτασαν μέχρι την Βόρεια Γαλλία.Οι Άραβες είχαν εξαίσιο ιππικό…και ξαφνικά αφού αλώνουν τα πάντα και φτάνουν στην Γαλλία και δεν υπάρχει στρατός να τους αντισταθεί…ένας Γάλλος-Φράγκος Βασιλείας συστήνει στον στρατό του την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Φάλαγγα=αντι-ιππικό!!!??????Που την ήξερε??αφού δεν υπήρχε πουθενά εδώ και 700 χρόνια ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΉΤΑΝ ΑΜΑΘΕΙΣ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΥΝΝΟΙ(στο Βυζάντιο θα ξαναχρησιμοποιηθεί από τον ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΦΩΚΑ..και ένα είδος φάλαγγας θα έχουν οι Βικικνγκς το 900 μ.χ.!).Ο Άραβες παθαίνουν πανωλεθρία…θα κάνουν χρόνια να αναπληρώσουν τον στρατό τους.Εδώ κατά την γνώμη μου με την Φάλαγγα υπαρχει δάκτυλος “Ελληνορωμαικού” ιερατείου.
  Μετά από 300-400 έρχονται οι Μογγόλοι και οι Τούρκοι .Στην Δύση υπάρχουν φέουδα και ισχυρά Βασίλεια κει ήδη έχουν ενωθεί με τις σταυροφορίες,το Βυζάντιο παραπαίει(μάχη του μαντικερτ)…οι Μογγόλοι και οι Τούρκοι…….αλώνουν τις Αραβικές χώρες την Κίνα και την Ανατολική Ευρώπη…σαν μάστιγα…..δεν αφήνουν τίποτα όρθιο……η Δύση και ο Αραβικός κόσμος θα κάνει 400 χρόνια να αναπληρώσει τον πολιτισμό του-το Βυζάντιο θα πεθάνει-έρχονται οι Τούρκοι(βασικά από τότε είναι το μόνο Τούρκικο κράτος μέχρι σήμερα τόσο αρχαίο-1000 χρόνια),τα άλλα είναι μοντέρνα.κράτη.αλλά σαφώς Ρωσσοποιημενα(δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) .
  Το 19 αιώνα περίπου το 1920-30 σε τρεις διαφορετικες περιοχές -αλλά που είναι “ορόσημο” και σε τρεις διαφοερετικούς θρησκευτικούς πολιτισμούς Ιταλία Ρώμη-καθολική …Γερμανία-προτεστάντες…..Αίγυπτο μουσουλμάνοι..,εμφανίζονται ο Φασισμός και ο Ναζισμός!!!το 1940..ξέρουμε τα αποτελέσματα του Φασισμού και ναζισμού στην Ευρώπη…
  Τώρα λοιπόν που η Ευρώπη ενώθηκε……..έρχεται ο ισλαμικός φασισμός(διότι μιλάμε για θρησκευτικό φασισμό=ένα κράτος που οι ιερείς θα έχουν την σαρία και οι άλλοι θα ήμαστε υποίκοοι ανεξαρτήτου φυλής χρώματος και θα μουγκρίζουμε αντί να μιλάμε “αλακμπαρ”)….?????και διαλάει την Ευρώπη!!!!!απο πίσω είναι οι Τούρκοι(ε ποιός άλλος),οι Σ Άραβες ,Κατάρ….την Αίγυπτο την προλάβανε οι Αμερικάνοι-Ε.Ε. (μουσουλμανική αδερφότητα)
  και την βγάλανε ….
  άρα κυρίες και κύριοι πως είναι δυνατόν τρεις διαφορετικές ιδεολογίες (αν μπορείς να το πεις αυτό) σε τρία διαφοερτικά μέρη εμφανίζονται την ίδια περίπου χρονική στιγμή?????…και η κάθε μια περιμένει την σειρά της να κάνει την ζημιά
  που είναι το αντίπαλο “χαοτικό κέντρο…που δίνει λεφτά…διαδίδει ιδεολογίες(και ο χριστινισμός μέσα)…..και σπρώχνει τους ΟΥΝΝΟΥς,ΜΟΓΓΟΛΟΥς ΤΟΥΡΚΟΥΣ…προς την Ευρώπη-δυτικός κόσμος…εδώ και 2000 χρόνια..αλλά και στην μυθολογία τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ(ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΡΜΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΠΠΑΣ) μέχρι την Αθήνα του Θησέα??????…..ΟΥΡ+ΘΙΒΕΤ+ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ=ούννοι,μογγολοι,τούρκοι…γερμανοι κιμμεριοι,αραβες,τουρκοι,
  Μήπως ο Αλέξανδρος κάτι ήξερε????Πιστευω οτι ο Λαικόπουλος έχει ένα δίκιο..αλλά …..αυτό με τα δήθεν ζωόμορφα..μα΄λλον το λέει συμβολικά στους χριστιανούς μασόνους και ιερατείο ,στους δικούς του που καταλαβαίνουν…ενώ ο λαός νομίζει ότι πρόκειται για τέρατα….εν΄ψ μάλλον εννοεί π.χ. τους λυκανθρώπους …τους Τούρκους γρίζους λύκους!!!(Λυκάνθρωπους είχαμε κει εμείς…Αρκάδες)
  δεν ξέρω έγω έτσι βλέπω τα πράγματα….και νομίζω ότι έχω πέσει μέσα.Ο Τσίπρας και το κοινοβούλιο είναι κολιμμένοι στον τοίχο….και τρενάρουν καταστάσεις….προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο…αν μπορώ να το πω αυτό….διότι αυτό που γίνετε δεν βγάζει νόημα…έχω την εντύπωση ότι οι Έλληνες βουλευτές…με την πονηριά που τους διακρήνει………..για πρώτη φορά …τρενάρουν τρολάρουν…τους Ευρωπαιους…ΚΑΙ ΤΟΥς ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΥς…..και τις εξελίξεις-αυτό που γίνετε στο κοινοβούλιο …δεν έχει λογική….άρα μου βγάζει λογική….ότι γίνετε σκόπιμα ότι δεν μπορούν να τα βρουν!!!Μην βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα για το τι γίνετε στην πατρίδα μας!….μ΄νο το τέλος θα δείξει αν έχω δίκιο η άδικο….

  και θα συμφωνήσω με τον Ζαχαρία…οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ……………..κανείς δεν έχει φερθεί όπως εμείς μέχρι τώρα!!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΘΡΕΙ Η ΩΡΑ ….ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ Π%^& Κ$#%…..τότε να δεις από τι είναι φτιαγμένοι οι Έλληνες…….(βλαστός θεικός ουράνιος)
  πριν Στον 2 παγκόσμιο πόλεμο γράφει ο Μυριβήλης,ότι η νεολαία είχε τον νόυ της στον έρωτα,στις καφετέριες και ήταν οι αστοί μαλθακοί στις πόλεις…μόλις όμως έγινε το μπαμ…δεν περίμενε να δει αυτό που είδε…το έπος του 40!Είμαστε ένα λαός που του αρέσει να περνάει καλά…και πολύ καλά κάνει..μια φοράς περπατάς στην Γη…..είμαστε ανέμελα παιδιά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*