in

Ο κόσμος θα είναι από εδώ και πέρα χειρότερος!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τι αναφέρει το Ron Paul Institute

Σε μια σκληροπυρηνική κριτική κατά των lockdown το αμερικανικό Ron Paul Institute αναφέρει ότι οι κυβερνήσεις κοροϊδεύουν τους πολίτες για την πανδημία του κορωνοιού καθώς με λιγότερους νεκρούς από τον ιό της γρίπης έκλεισαν όλον τον πλανήτη στα σπίτια του.

Επίσης τονίζεται ότι τα κράτη δεν έχουν χρήματα, χρειάζονται τις κεντρικές τράπεζες να τυπώσουν χρήματα για να τα δώσουν στους πολίτες, τα περισσότερα κράτη έχουν χρεοκοπήσει.

1) Μια αρχή ισχύει – Εάν ανησυχείτε τότε μένετε στο σπίτι.

Αν είστε πρόθυμοι να αναλάβετε τον κίνδυνο, τότε πηγαίνετε στη δουλειά.
Πηγαίνοντας στην εργασία σημαίνει ότι μπορεί κατά την συναναστροφή με τους ανθρώπους να αρρωστήσετε.
Είναι ένας κίνδυνος.

Οι άλλοι εργαζόμενοι ανέλαβαν τον κίνδυνο αυτό και είναι δική τους επιλογή.

Η ζωή είναι γεμάτη κινδύνους.

Αφήστε τους ανθρώπους να επιλέξουν τα δικά τους μονοπάτια με βάση τη δική τους ανεκτικότητα σε κινδύνους και εθελοντικές επιλογές.
Μην επιβάλλετε την άποψή σας κυβερνήσεις σε όσους από εμάς διαφωνούν ειρηνικά μαζί σας.

2) Στις ΗΠΑ έχουν πεθάνει 23 χιλιάδες από τον ιό της γρίπης και από τον κορωνοιό 3,6 χιλιάδες.

Τα στατιστικά στοιχεία σε παγκόσμιο επίπεδο είναι κατά προσέγγιση.
Τα δείγματα και η κοινή λογική δείχνουν ότι ο ιός έχει μολύνει περισσότερους ανθρώπους από ότι αναφέρουν οι κυβερνήσεις και οργανισμοί διεθνώς με στόχο να χειραγωγήσουν τους πολίτες με υστερία.
Είναι πολύ πιθανό ότι τα ποσοστά θνησιμότητας να είναι πιο κοντά στο 0,05% παρά στο 3% που ορισμένοι επικαλούνται.

3) Η κοινωνική απομάκρυνση κάνει τους ανθρώπους να μην εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο.

Οι άνθρωποι που φοβούνται ο ένας τον άλλο είναι πιο εύκολο να ελέγξουν τον κορωνοιό.
Όμως τι γίνεται εάν ένας σε ένα σπίτι υπάρχει κάποιο μέλος με κορωνοιό και το αγνοεί δεν θα κολλήσουν όλοι;

4) Θα μας υποχρεώσουν να εμβολιαστούμε μαζί και οι οικογένειες μας παρόλο που υπάρχει πιθανότητα να είμαστε φυσικά άτρωτοι σε αυτόν τον ιό;

Τι γίνεται αν δεν θέλουμε να εμβολιαστούμε;
Τι γίνεται αν προτιμούμε να αναπτύξουμε μια φυσική ανοσία;
Θα γίνουμε στόχοι του συστήματος ένα σύγχρονο κυνήγι μαγισσών κάτι σαν βιοτρομοκρατία;
Μήπως αύριο όσοι δεν έχουν κάνει εμβόλια θα απομονώνονται ή δεν θα μπορούν να λειτουργούν κανονικά ως μέρος μιας κοινωνίας;

5) Η δουλειά του καθενός είναι σημαντική

Οι κυβερνήσεις με την καραντίνα έχουν ορίσει τις δουλειές ως κύριες και δευτερεύουσες αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να καταστήσουν παράνομη την εργασία και στη συνέχεια να προσποιηθούν ότι επιλύουν το πρόβλημα εκτυπώνοντας χρήματα που δεν έχουν.
Φυσικά, με την εκτύπωση χρήματος κλέβουν την αγοραστική δύναμη των αποταμιευτών σε μια τράπεζα για να καλύψουν τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια αυτής της παράλογης στιγμής.

6) Η πρώτη τροποποίηση του συντάγματος υποτίθεται ότι εγγυάται το δικαίωμα των Αμερικανών να συναθροίζονται ειρηνικά με τους συνανθρώπους τους.

Τι συμβαίνει όταν συγκεντρωθούμε με πάνω από 10 ανθρώπους για να διαμαρτυρηθούμε για αυτό το παράλογο lookdown του κορωνοϊού που φαινομενικά σταματάει τον κορωνοιό.
Δεν υπάρχει πιθανότητα μετά την καραντίνα να επανεμφανιστεί ο κορωνοιός;
Θα περάσουμε πιθανώς 6 μήνες στη φυλακή και όλοι θα με κατηγορήσουν ότι προσπαθούσαμε να σκοτώσουμε τους ηλικιωμένους.
Αυτό είναι παραφροσύνη.
Δεν υπάρχει διάταξη στο σύνταγμα που να επιτρέπει να αγνοείται αυτό το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα της συνάθροισης απέναντι σε ένα κορωνοιό που οι κυβερνήσεις βάφτισαν εχθρό.
Ως εκ τούτου, όπως και τα περισσότερα πράγματα που κάνει η αμερικανική κυβέρνηση, είναι βασικά παράνομα είναι ανοησία.

7) Η κυβέρνηση δεν έχει χρήματα.

Πρέπει να υφαρπάξει όλα όσα παίρνει και αφού είναι στο κόκκινο, πρέπει να εκτυπώσει 2 τρισεκατομμύρια δολάρια από τον αέρα.
Στην Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Thomas Massie, το αποκάλεσε μια τεράστια μεταφορά πλούτου από τις μάζες στους πλούσιους με 1.200 δολάρια να δίδεται στις μάζες ως τυρί στην παγίδα.
Είναι ακριβές και σωστό.

8) Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ η FED (μια μικρή ομάδα οικονομολόγων που έχουν το προνόμιο να παραποιούν τα χρήματα και να πιστεύουν ψευδώς ότι μπορούν να μοντελοποιήσουν την ανθρώπινη δράση ως εξίσωση ισορροπίας) είπε ότι θα στηρίξει το αμερικανικό χρέος και θα κάνει ότι χρειαστεί για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοιός.

Τι κάνει η FED;

Πρώτα εκτυπώνουν τα χρήματα για να φανεί αρεστό στην κοινωνία, αυτό συνέβη και το 2008.
Στη συνέχεια, αγόρασαν όλα τα ενυπόθηκα δάνεια (οπότε η Fed κατέχει πραγματικά όλα τα σπίτια στην Αμερική άμεσα ή έμμεσα).

Τώρα εκτυπώνουν περισσότερα χρήματα για να αγοράσουν όλες τις μεγάλες εταιρείες.
Έτσι, σύντομα η Fed θα είναι κύριος όλων των επιχειρήσεων, επειδή ποιος μπορεί να ανταγωνιστεί με ένα τυπογραφείο χρήματος;

Ποιος χρειάζεται μια επανάσταση όταν έχετε κεντρικές τράπεζες;

9) Οι Κινέζοι και οι Αμερικανοί πολιτικοί αλληλοκατηγορούνται για το ποιος ευθύνεται για τον ιό.

Έτσι κάπως θα το ξεπεράσουν με αλληλοκατηγορίες.
Μετά από όλα, ο Hitler ανέλαβε την εξουσία τη στιγμή που η Δημοκρατία της Βαϊμάρης εκτύπωσε το νόμισμά της.
Ο κόσμος θα είναι από εδώ και πέρα χειρότερος.

pentapostagma.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. σωστο αρθρο,με επιχειρηματα….γι αυτο οταν εβαλε υποψηφιοτητα ο ρον πολ για προεδρος τον λοιδωρουσε και τον εξεφτελιζε ολο το συστημα της αποβλακωσης οπου τον εβρισκε!…
    εγω σας εχω μια λυση πιο ευκολη,πιο απλη,αλλα ολα αυτα τα μεγαλα μυαλα των ινστιτουτων τζον χοπκινσ δεν την σκεφτηκαν ακομα,ηταν απασχολημενοι να κατασκευαζουν ιους και μελετες για κωροναιους και τωρα τον πιστωνονται τον κοπο τους μια χαρα,και κονομανε…!
    τι θα γινοταν αν ειχαμε ολους τους ανω των 65 σε καραντινα υποχρεωτικη,

  2. ..(χωρις παραμυθοχαρτα),πραγμα ευκολο και θεμιτο να τους φροντιζουν οι οικογενειες,τα γηροκομεια και οι κοινωνικες υπηρεσιες(ποιες ειπεεες?) αυτους λεω τους “βοηθεια στο σπιτι” που προσλαβανε 1000 “εθελοντες” κομματοσκυλα για να τους μονιμοποιησουν απο την πισω πορτα(ψαξτε).Με απολυμανσεις και προστασια,και οδηγιες η νοσοκομες ρουθουνι δεν θα ανοιγε…απο το γεναρη αν γινοταν αυτο θα ειχαμε κλασματα της γριπης για θυματα.
    ποση προσποιηση πια!να διαλυουν τα παντα στον πλανητη,και την ιδια στιγμη

  3. να εχουν χιλιαδες παπουδες στην τραπεζα για την συνταξη!κοψτους 50 προστιμα ρε καραγκιοζη,να δεις θα παιζουν το ibank στα δαχτυλα την αλλη μερα η οχι…ποση κοροιδια πια,σε λιγο θα μας μοιραζουν τον κωροναιο στο σπιτι μηπως δεν κολλησε κανενας…!

  4. ΦΑΝΤΑΖΩΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η FED ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ROTHCHILD KAI OTI H AMEΡΙΚΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ!!!ΤΩΡΑ Ο TRAMP ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΞΤΡΑ ΣΤΗΝ FED ΕΚΔΙΔΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΟΙ ΚΕΝΕΝΤΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Διακοπή του ίντερνετ και της τηλεφωνίας-Κόκκινος συναγερμός στο Empire State Building

ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – “ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ” ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ; ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ..! ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ – ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ