in

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΞΕ | ΦΟΒΟΣ & ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ | EUROVISION MADONNA & ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ | #33

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Όσα σας δείξω σήμερα πιστεύεται ότι ΔΕΝ είναι τυχαία η συμπτώσεις.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 Comments

Leave a Reply
  1. Άφησα έναν μήνυμα διά τό βίντεο είς τήν απευθείας παρακολούθηση τού από εκεί επειδή εδώ δέν τό χωρούσε, άν θέλετε δές τέ τό!

  2. Είναι μέρος μιας ομάδας που ονομάζεται “Ένατος Κύκλος”. Είδα μια ταινία για αυτή την ομάδα στο κανάλι ΑΛΛΑΤΡΑ TV Ελλάδα στο YouTube. Αυτή η ταινία λέει γιατί το κάνουν.Είναι πολύ ενδιαφέρον.

  3. ΠΑΙΔΙΑ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΝΤΡΑΡΩ.ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΙΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ,ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΡΥΓΟΡΙΕΣ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ,ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ;

  4. Αυτές τις μέρες του εγκλεισμού μπορείτε να περάσετε 2 ώρες ευχάριστα, βλέποντας ταυτόχρονα και εκπαιδευτική τηλεόραση.
    Ταινιούλα για όλους: “Focus” κυκλοφορίας του 2015 παρακαλώ. Τα λέει όλα, μπροστά στα μάτια σας, μέσα από το περιτύλιγμα μιας κωμωδίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ : «ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ»!!!

Απαγορευση κυκλοφοριας ..ποσο νομιμη ειναι ;