Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Ο Klaus Schwab ο γνωστός ευγονιστής και ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, παραιτήθηκε αιφνίδια την ίδια μέρα που πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος. Κάτι που κάνει πολλούς να αναρωτιούνται πόσο τυχαία είναι μια τέτοια κίνηση.

Την Κυριακή, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του WEF, ο Schwab ανακοίνωσε την άμεση αποχώρησή του ως πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου, που συμπίπτει με τις τελευταίες ώρες του Πάπα. Αυτή η απροσδόκητη κίνηση ακολούθησε αναφορές για εισαγγελείς που προετοιμάζονταν να συλλάβουν τον Schwab για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Ως Συνεργάτης της Ατζέντας στο WEF, ο Πάπας Φραγκίσκος είναι κι αυτός ένοχος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Τα email του WikiLeaks δείχνουν ξεκάθαρα πως ο Φραγκίσκος εγκαταστάθηκε στο Βατικανό από τους Τζορτζ Σόρος, Χίλαρι Κλίντον και Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Σόρος, ο Ομπάμα και η Κλίντον χρησιμοποίησαν τον διπλωματικό μηχανισμό, την πολιτική δύναμη και την οικονομική ισχύ των Ηνωμένων Πολιτειών για να εξαναγκάσουν την «αλλαγή καθεστώτος» στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, προκειμένου να αντικαταστήσουν τον Βενέδικτο με τον σημερινό Πάπα Φραγκίσκο – ο οποίος έκτοτε έχει γίνειφερέφωνο για τη διεθνή αριστερά, εντυπωσιάζοντας τους Καθολικούς σε όλο τον κόσμο.

Το 2017, ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε μια «μία παγκόσμια κυβέρνηση» και μία «πολιτική εξουσία», υποστηρίζοντας ότι η δημιουργία της μίας παγκόσμιας κυβέρνησης είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση ζητημάτων όπως η «κλιματική αλλαγή». Μιλώντας στην εφημερίδα «El Universo» του Ισημερινού, ο Πάπας είπε ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν αρκετή δύναμη και πρέπει να τους παραχωρηθεί πλήρης κυβερνητικός έλεγχος « για το καλό της ανθρωπότητας». Δείτε περισσότερα από τον Guardian.

Η λέξη «παγκοσμιοποίηση» σημαίνει ακριβώς αυτό που λέει. Είναι η διαδικασία μετάβασης του κόσμου σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Οι θρησκευτικοί ηγέτες παίζουν το ρόλο τους σε αυτή τη μεγάλη εξαπάτηση και φυσικά δεν πρόκειται μόνο για την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία.

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Ο Klaus Schwab ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, παραιτήθηκε αιφνίδια την ίδια μέρα που πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος.”
  1. Στα 88 χαιρέτησε ο πάπας
    Ο σβαπ παραιτήθηκε βαδίζοντας τά 88
    Ανήμερα τών γενεθλίων τής ελισαυρας 99ετων ( 9+9=18) από την γέννηση της.. άντε να δούμε τι θα δούμε…

  2. Αιφνιδιαστικά? Από τις 3 Μαρτίου έχει ανακοινωθεί ότι θα μεταβιβαστεί η Προεδρία στον αντιπρόεδρο μέχρι την επιλογή νέου Προέδρου. Λόγω ηλικίας προφανως είναι 88.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek