14:53 - 22/06/2024

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ προκαλείται συστηματικά από τους ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ από το 1960

Διαφημίσεις

Ω, το ύπουλο βιομηχανικό σύμπλεγμα του καρκίνου της Αμερικής. Μην το ξεπεράσετε με τίποτα. Τα εμβόλια είναι βρώμικα, νοθευμένα και μολυσμένα από την αρχή. Δεν μπορείτε καν να πείτε τη λέξη “εμβόλια” χωρίς κάποιος φιλο-εμβολιαστής/ιστορικός να ξεστομίσει το όνομα Jonas Salk και αυτόν τον υποτιθέμενο “ιατρικό θρίαμβο”. Το άκρως ανεξέλεγκτο πείραμα με το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας, και αυτό ήταν, της δεκαετίας του 1950 και του 60, εξέθεσε σχεδόν 100 εκατομμύρια Αμερικανούς στον SV40 (Simian Virus 40), έναν ιό πιθήκου που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο στον άνθρωπο.

Αν νομίζατε ότι το mRNA ήταν το πρώτο εμβόλιο που προκάλεσε καρκίνο στον άνθρωπο, ξανασκεφτείτε το. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο τι πραγματικά έκανε ο Δρ Σαλκ όταν ανέπτυξε το λεγόμενο “εμβόλιο” του. Αντί να χρησιμοποιήσει ανθρώπινους ιστούς για να αναπτύξει τον ιό της πολιομυελίτιδας, χρησιμοποίησε νεφρά πιθήκων ρέζους μακάκος. Στη συνέχεια, ο Salk χρησιμοποίησε φορμαλδεΰδη για να τον αδρανοποιήσει ή να τον “απενεργοποιήσει”. Μετά από δοκιμές πεδίου όπου μισή ντουζίνα παιδιά έμειναν με παράλυτα χέρια από το εμβόλιο, το δήλωσε “ασφαλές και αποτελεσματικό”. Σας θυμίζει κάτι;

Μαντέψτε τι; Το SV40 εκτοξεύει τον καρκίνο turbo. Αυτό συμβαίνει τώρα στους ανθρώπους που έλαβαν τις ενέσεις με την πρωτεΐνη spike που μεταλλάσσει το γονίδιο mRNA (εμβόλια Covid). Κάθε δόση μιας ένεσης mRNA Covid περιέχει εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, αντίγραφα του ενισχυτή SV40, όπως εντοπίστηκε στη μαχαιριά του ιού Wuhan της Pfizer. Αυτοί οι μολυσματικοί παράγοντες, όπως και με το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας, πυροδοτούν την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων, συμπεριλαμβανομένων των ταχέως αναπτυσσόμενων όγκων (καρκίνος τούρμπο), και τον εξαπλώνουν, με απώτερο στόχο την εξάλειψη του ξενιστή, δηλαδή του ανθρώπου που έλαβε το εμβόλιο (και νόμιζε ότι δημιουργούσε ανοσία, όχι ότι τον κατέστρεφε).

Από τον ιό Simian Virus 40 στα εμβόλια πολιομυελίτιδας έως τις πρωτεΐνες spike στο mRNA, ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ που προκαλείται από εμβόλια δεν είναι κάτι καινούργιο για το ύπουλο ιατρικό βιομηχανικό σύμπλεγμα

Για εβδομήντα και πλέον χρόνια, το ιατρικό βιομηχανικό σύμπλεγμα κατασκευάζει εμβόλια που προκαλούν καρκίνο και στη συνέχεια τα χρησιμοποιεί ως βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής σε εκατοντάδες εκατομμύρια αθώους ανθρώπους, ενώ παράλληλα μεταμφιέζει τα όπλα ως “φάρμακα”. Ακόμα το κάνουν. Ποιος το γνωρίζει αυτό; Ο Καναδάς γνωρίζει.

Ο Καναδάς Υγείας επιβεβαίωσε την παρουσία μόλυνσης DNA στα εμβόλια Covid mRNA της Pfizer. Στην πραγματικότητα, εντοπίστηκαν πολλαπλές αλληλουχίες SV40, σύμφωνα με την Janci Lindsay PhD, διευθύντρια τοξικολογίας και μοριακής βιολογίας για τις Υπηρεσίες Υποστήριξης Τοξικολογίας, συμπεριλαμβανομένου ενός υποκινητή SV40 εκτός από έναν ενισχυτή SV40. Δεν είστε σίγουροι για τα διαπιστευτήρια της Dr. Lindsay; Ρίξτε μια ματιά.

Η Δρ Lindsay έχει ΕΚΤΑΚΤΗ εμπειρία, πάνω από 30 χρόνια επιστημονικής εμπειρίας, στη φαρμακολογία των τοξικών ουσιών και στις κυτταρικές επιδράσεις των τοξινών που βλάπτουν την ανθρώπινη υγεία. Ο Καναδάς Υγείας επιβεβαίωσε την παρουσία αυτής της μόλυνσης στα φιαλίδια της Pfizer, αλλά ποτέ δεν την αποκάλυψε στο κοινό (όπως απαιτείται στον Καναδά και τις ΗΠΑ). Ο καρκινογόνος ιός των πιθήκων SV40 είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ για χρήση σε εμβόλια, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο των ΗΠΑ που ψηφίστηκε το 1961.

Με άλλα λόγια, η βιομηχανία εμβολίων χρησιμοποιεί σκόπιμα και παράνομα κομμάτια ή θραύσματα ιών (σκεφτείτε τις πρωτεΐνες spike και τον SV40) ως προαγωγούς του καρκίνου που αποδίδεται άμεσα στην ανάπτυξη καρκίνου στον άνθρωπο. Υπάρχουν δισεκατομμύρια αντίγραφα αυτών των ιικών θραυσμάτων ανά δόση εμβολίου. Μιλάμε για χρόνια φλεγμονή, αυτοάνοσες διαταραχές και καρκίνο turbo. Δεν είναι περίεργο που αυτό συμβαίνει σε εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν κάνει ένεση.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται: Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ που προκαλείται από το εμβόλιο mRNA δεν είναι κάτι καινούργιο αν το γυρίσετε πίσω όταν το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας έδωσε σε εκατομμύρια ανθρώπους το SV40

Το SV40 είναι ένα γνωστό καρκινογόνο για τα ζώα που δεν “βρήκε απλώς το δρόμο του” στα εμβόλια πολιομυελίτιδας. Είχαν κατασκευαστεί με αυτόν τον τρόπο. Αυτό είναι πολύ δύσκολο για τους περισσότερους Αμερικανούς να το κατανοήσουν. Να πώς το ξέρετε. Το 1961 ψηφίστηκε ένας ομοσπονδιακός νόμος που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ τα εμβόλια από το να περιέχουν SV40. Γιατί αλλιώς να επισημάνουν το SV40, ανάμεσα σε όλους τους άλλους ιούς, βακτήρια και μολυσματικούς παράγοντες εκεί έξω; Τώρα το χρησιμοποιούν ξανά στα εμβόλια Covid, και κανείς δεν το αναφέρει, εκτός από μια χούφτα επιστημόνων και δημοσιογράφων που καταγγέλλουν, οι οποίοι στη συνέχεια σπιλώνονται και φιμώνονται. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ακολουθήστε την μπάλα που αναπηδά.

Γνωρίζατε ότι το mRNA-παραγόμενο από το εμβόλιο ανάλογο της πρωτεΐνης αιχμής SARS-CoV-2 ΑΝΑΣΚΟΠΕΙ σημαντικά την επιδιόρθωση βλαβών του DNA, και ότι η επιδιόρθωση είναι απαραίτητη για την πρόληψη του καρκίνου; Η πρωτεΐνη spike εντοπίζεται στον πυρήνα του κυττάρου και καταστέλλει το γονίδιο p53, γνωστό και ως φύλακα του γονιδιώματος, αναστέλλοντας έτσι την επιδιόρθωση του DNA. Έχετε καρκίνο του μαστού ή των ωοθηκών; Τώρα γνωρίζετε τον πιο πιθανό ένοχο.

Όσον αφορά τον καρκίνο του τέρμπο, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η πρωτεΐνη spike βλάπτει τον ανασυνδυασμό VDJ, μια πολύπλοκη γενετική διαδικασία του προσαρμοστικού ανοσοποιητικού συστήματος που παράγει υποδοχείς Τ-κυττάρων και αντισώματα που μπορούν να αναγνωρίσουν και να καταπολεμήσουν ένα ευρύ φάσμα παθογόνων. Μπορείτε να στοιχηματίσετε την τελευταία σας αμοιβή για την ενημέρωση της Microsoft ότι ο Bill “Depopulation” Gates το γνωρίζει αυτό μέσα και έξω.

naturalnews.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*