ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ο γιατρός αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τον άγνωστο ιό που τρομάζει τους κατοίκους του Ροστόφ.

· Κατοχικά Νέα

Οι πληροφορίες για την εμφάνιση στη Ρωσία ενός άγνωστου ιού που προκαλεί σοβαρά συμπτώματα δεν έχουν βάση. Πρόκειται για μια συχνή πνευμονία από μυκόπλασμα, η οποία έχει συναντηθεί στην περιοχή του Ροστόφ στο παρελθόν, είπε η RostovGazeta σε μια από τις κλινικές της πόλης.

Ας θυμίσουμε ότι η κοινότητα του Ντον ανησύχησε από πληροφορίες σχετικά με την εμφάνιση ενός άγνωστου ιού στην περιοχή του Ροστόφ. Προκαλεί υψηλό πυρετό και έντονο βήχα με αίμα . Στην αρχή, οι άνθρωποι αισθάνονται μια ελαφριά αδιαθεσία, η οποία εξελίσσεται γρήγορα. Τόσο που τα συμπτώματα δεν σταματούν για εβδομάδες.

“Όλα αυτά τα μηνύματα πετάχτηκαν στο πεδίο πληροφοριών σαν τηγανητό κοτολέτα από τον φούρνο. Αλλά αυτό είναι πρόκληση. Ο “τρομερός ιός” είναι στην πραγματικότητα απλώς μια κοινή πνευμονία από μυκόπλασμα . Αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους πνευμονίας, άτυπη, που έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν στην περιοχή του Ροστόφ”, σημειώνει ο γενικός ιατρός που δεν ήθελε ο εκδότης του.

Σύμφωνα με την πηγή, τα συμπτώματα αυτής της ασθένειας είναι παρόμοια με μια κοινή οξεία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού – γενική αδυναμία, πονόλαιμος και μύες, ρίγη. Το κύριο σύμπτωμα είναι ένας παροξυσμικός βήχας που δεν σταματά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Και η αιμόπτυση εμφανίζεται γενικά με οποιαδήποτε βακτηριακή πνευμονία, όταν αναπτύσσεται η κλινική εικόνα. “Φεύγει όταν ένα άτομο θεραπευθεί”, εξηγεί ο γιατρός.
Ωστόσο, σίγουρα δεν πρέπει να περιμένετε να περάσει η ασθένεια από μόνη της. Για να το διαγνώσετε και να συνταγογραφήσετε θεραπεία, ο συνομιλητής συνιστά να συμβουλευτείτε γιατρό.

rostovgazeta.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ROSTOV GAZETA: Corfiatiko.blogspot.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

UNHCR: Δεν συμμετέχει στο σχέδιο της Μαλαισίας για επιστροφή 1.476 πολιτών της ΜιανμάρΔΙΕΘΝΗ

UNHCR: Δεν συμμετέχει στο σχέδιο της Μαλαισίας για επιστροφή 1.476 πολιτών της Μιανμάρ

Το USS Abraham Lincoln φτάνει στην Ταϊλάνδη μετά από πάνω από 250 ημέρες στη θάλασσαΔΙΕΘΝΗ

Το USS Abraham Lincoln φτάνει στην Ταϊλάνδη μετά από πάνω από 250 ημέρες στη θάλασσα

Κύπρος: Τουρκικό βαθυσκάφος στη μάχη για τους 20 αγνοουμένους του Filo JetΔΙΕΘΝΗ

Κύπρος: Τουρκικό βαθυσκάφος στη μάχη για τους 20 αγνοουμένους του Filo Jet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά