14:37 - 23/01/2021

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton κατέθεσε αγωγή στο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Τ.Μπάιντεν επειδή με απόφαση του «πάγωσε» τις απελάσεις των παράνομων μεταναστών τη πρώτη ημέρα διακυβέρνησης του

Ken Paxton: «Η Πολιτείας μας υπερασπίζεται το μεγαλύτερο τμήμα των νότιων συνόρων του έθνους. Η αποτυχία ορθής επιβολής του νόμου θα θέσει σε κίνδυνο άμεσα και άμεσα τους πολίτες μας και το προσωπικό επιβολής του νόμου»

Την πρώτη ημέρα της θητείας του, η διοίκηση του Μπάιντεν κατήργησε νόμους για τη μετανάστευση και «πάγωσε» την απομάκρυνση παράνομων αλλοδαπών των οποίων η απομάκρυνση υποχρεώνεται από αυτούς τους νόμους. Το αποτέλεσμα ήταν μία ημέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του να δεχθεί μήνυση από τον Γενικό Εισαγγελέα του Τέξας για αυτή του την απόφαση. Ποιο κανάλι θα σας το δείξει;

Η Πολιτεία του Τέξας, ανακοίνωσε ότι προχωρά σε μήνυση κατά του Τζ.Μπάιντεν κατά της απόφασής του να «παγώσει» τις απελάσεις των παράνομων μεταναστών για 100 ημέρες, μέχρι να διευκρινιστεί, εάν αυτοί χρήζουν διεθνούς προστασίας ή όχι.

Ο Γενικός Εισαγγελέας Ken Paxton υπέβαλε καταγγελία και πρόταση προσωρινής διαταγής περιορισμού στο Επαρχιακό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Νότια Περιφέρεια του Τέξας, ζητώντας από το Δικαστήριο να σταματήσει αμέσως το πάγωμα του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) σχετικά με απελάσεις παράνομων αλλοδαπών.

Την πρώτη ημέρα της θητείας του, η διοίκηση του Μπάιντεν κατήργησε νόμους για τη μετανάστευση και «πάγωσε» την απομάκρυνση παράνομων αλλοδαπών των οποίων η απομάκρυνση υποχρεώνεται από αυτούς τους νόμους. Η κίνηση παραβιάζει το Σύνταγμα των ΗΠΑ, όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας, την ομοσπονδιακή μετανάστευση και το διοικητικό δίκαιο, καθώς και μια συμβατική συμφωνία μεταξύ του Τέξας και της DHS(υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας) . Χθες το βράδυ, ο Γενικός Εισαγγελέας Paxton εξέδωσε επιστολή που προειδοποιεί ότι οι ενέργειες της Διοίκησης οδήγησαν σε παραίτηση από την υποχρέωση της DHS να επιβάλει τον ομοσπονδιακό νόμο περί μετανάστευσης, η οποία θα έβλαπτε σοβαρά και ανεπανόρθωτα το Τέξας και τους πολίτες του.

«Σε ένα από τα πρώτα του δεκάδες βήματα που βλάπτουν το Τέξας και το έθνος στο σύνολό του, η κυβέρνηση του Μπάιντεν έδωσε εντολή στην DHS να παραβιάσει τον ομοσπονδιακό νόμο περί μετανάστευσης και να παραβιάσει μια συμφωνία για διαβούλευση και συνεργασία με το Τέξας σχετικά με αυτόν τον νόμο. Η Πολιτείας μας υπερασπίζεται το μεγαλύτερο τμήμα των νότιων συνόρων του έθνους. Η αποτυχία ορθής επιβολής του νόμου θα θέσει σε κίνδυνο άμεσα και άμεσα τους πολίτες μας και το προσωπικό επιβολής του νόμου », δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Paxton. «Η ίδια η DHS έχει ήδη αναγνωρίσει ότι ένα τέτοιο πάγωμα απέλασης θα προκαλέσει συγκεκριμένες βλάβες στο Τέξας. Είμαι βέβαιος ότι αυτές οι παράνομες και επικίνδυνες ενέργειες δεν μπορούν να αντέξουν. Το κράτος δικαίου και η ασφάλεια των πολιτών μας πρέπει να υπερισχύσουν. ”

Διαβάστε ένα αντίγραφο της καταγγελίας εδώ .

Διαβάστε εδώ ένα αντίγραφο της πρότασης για το TRO .

Διαβάστε ένα αντίγραφο της επιστολής εδώ .

ellinikiafipnisis

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Η ΗΠΑ ΤΩΡΑ, … ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΡΡΡΜΜΜΠΠ!!!

  2. Ειδα πριν και εναν που ηταν εναντιον του τραμπ και ελεγε τα δικα του τον εκοψα και δεν μου ειναι του γουστου μου πλεον ορισμενοι οι οποιοι το παιζουν οτι ειναι εναντιοι της Ν.Τ.Π.ενω ειναι απο τα εργα τους ιδιοι με αηδιαζουν αυτα τα ατομα και καποτε τα διαβαζα ξυπνησα πλεον.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh