Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

12:31 - 12/08/2022

O έγκριτος καθηγητής της φωτό έπεισε 72% των Ελλήνων να εμβολιαστούν πλήρως. Ανάμεσα στους κορυφαίους καθηγητές του κόσμου οι Εβραίοι Jeffrey Sachs και Joseph Mercola υποστηρίζουν ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος και τα εμβόλια έχουν στόχο τη μείωση του πληθυσμού έως το 2030

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Αυτό που ζητώ δεν είναι το συμπέρασμα. Ζητώ την έρευνα. Τελικά, μετά από δυόμισι χρόνια από αυτό, ήρθε η ώρα να μαντέψουμε ότι ο SARS-Cov-2 μπορεί να βγήκε από ένα εργαστήριο

Toν έγκριτο καθηγητή της φωτογραφίας τον εμπιστεύθηκε το 72% των Ελλήνων και εμβολιάστηκε πλήρως. Στο μεταξύ ανάμεσα στους κορυφαίους καθηγητές του κόσμου οι Εβραικής καταγωγής Jeffrey Sachs και Joseph Mercola θεωρούν ότι ο ιός COVID-19 κατασκευάστηκε σε εργαστήριο και πως τα εμβόλια που ήταν ήδη έτοιμα σκοπό έχουν τη μείωση του πληθυσμού κατά ένα δις έως το 2028-2030. Μάλιστα ο Mercola αποκαλύπτει ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε τη δεκαετία 2020-2030 ως δεκαετία εμβολίων εξαιτίας πάσης φύσεως κατασκευασμένων ιών.

Σε Ελληνίδα δημοσιογράφο Γάλλος φαρμακοβιομήχανος αφού της απεκάλυψε ότι ο ίδιος δεν θα κάνει τα εμβόλια δικαιολόγησε ως εξής την απόφασή του

-Μαρία, σε λίγα χρόνια θα γεμίσουμε αυτοάνοσα (καρκίνους) εξαιτίας των εμβολίων COVID-19.

Δέκα χρόνια πριν 3 Έλληνες πολιτικοί οι οποίοι βρίσκονται εν ζωή και οι οποίοι τότε συμμετείχαν σε Συνέλευση του ΟΑΣΕ έγιναν αποδέκτες της πληροφορίας ότι το 2020 θα είχαμε πανδημία και εμβόλια γιατί αυτός ο τρόπος κρίθηκε πιο συμφέρων για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού όταν οι εμπνευστές είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο και σε μία κατασκευασμένη πανδημία.

Μετά απ΄όλα αυτά όπως αντιλαμβάνεστε το να τρέχουμε πίσω από το κινητό του ανύπαρκτου πολιτικά Ανδρουλάκη είναι μία λογική συνέπεια του γεγονότος ότι ο κύριος της κεντρικής photo που κατάφερε να πείσει 72% των Ελλήνων να εμβολιαστούν θα μπορούσε να ξεπερνά ακόμη και τον Αρτέμη Σώρρα στο σχετικό διαγωνισμό ταλέντων.

Μόνο που στη περίπτωση του Μαγιορκίνη ο οποίος έσπευδε μόλις τον Ιανουάριο του 2020 να υπογράψει μελέτη η οποία εμφάνισε τον ιό COVID-19 φυσικής προέλευσης τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν ζόρικα. Πρόκειται για συμμετοχή σε ακούσια ή εκούσια συγκάλυψη ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας εάν ερευνητές όπως ο Jeffrey Sachs φέρουν στο πιάτο και με ντοκουμέντα το κεφάλι των δραστών όποιοι και εάν είναι όσο ισχυροί και εάν αισθάνονται σήμερα.

Επίσης το γεγονός ότι επειχειρείται να δημιουργηθεί Ανδρουλάκειος επικοινωνιακός κουρνιαχτός όταν αίφνης ο υπ. Υγείας Πλεύρης ανακοινώνει την αλλαγή τρόπου καταμέτρησης νεκρών COVID-19 και ενώ κανονικά θα έπρεπε να παρέμβει Εισαγγελέας πετάγεται ο βαθιά διεφθαρμένος Σύριζα και επιτίθεται στη κυβέρνηση.

Πάμε στα σοβαρά τώρα>

Οι ιστορικές μνήμες των Εβραίων από την εποχή του Ναζισμού επιστρέφουν. Ίσως είναι και αυτός ένας λόγος που ο κορυφαίος καθηγητής δείχνει ανοιχτά τους δράστες του κατασκευασμένου ιού COVID-19.

Eίναι ο καθηγητής στον οποίο ανατέθηκε ο εντοπισμός της προέλευσης του ιού COVID-19 ως Πρόεδρος της Επιτροπής «Lancet Covid-19» για τη διερεύνηση της προέλευσης του SARS-Cov-2.

Ο Εβραικής καταγωγής καθηγητής Jeffrey Sachs είναι Αμερικανός ακαδημαϊκός με ειδικότητες στα οικονομικά, την παγκόσμια φτώχεια και τις οικονομικές κρίσεις.

Σήμερα είναι καθηγητής Πανεπιστημίου στο Columbia University και πριν από αυτό ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Harvard.

Έχει εργαστεί ως Ειδικός Σύμβουλος των Γενικών Γραμματέων του ΟΗΕ Kofi Annan, Ban Ki-moon και Antonio Guterres.

Το μίνι βιογραφικό που παραθέτω είναι για να δειχθεί ότι ο καθηγητής Sachs είναι αρκετά mainstream. Τόσο mainstream στην πραγματικότητα, που διορίστηκε, στις αρχές της πανδημίας, ως Πρόεδρος της Επιτροπής «Lancet Covid-19» για τη διερεύνηση της προέλευσης του SARS-Cov-2.

Τόσο mainstream, που διόρισε τον Peter Daszak της EcoHealth Alliance να προεδρεύσει της ομάδας εργασίας του Lancet.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο καθηγητής Sachs έρριξε κάποιες βόμβες σχετικά με την προέλευση της Covid. Τώρα, σε μια πιο αναλυτική συνέντευξή του, στο Current Affairs, αποκάλυψε κάποια ακόμη πιο σημαντικά στοιχεία τα οποία φωτογραφίζουν ένα μέρος των δραστών της εργαστηριακής κατασκευής του ιού COVID-19 και της εκτόξευσής του εναντίον της ανθρωπότητας καθώς και της επιχείρησης συγκάλυψης που ακολούθησε στην οποία ενεργό ρόλο είχαν και Έλληνες καθηγητές οι οποίοι “τρέχουν” το project της πανδημίας και των εμβολίων στη χώρα μας!

Για τους περισσότερους από εμάς, που έχουμε διαβάσει πολλές από αυτές τις πληροφορίες εδώ και κάποια χρόνια, οι συγκεκριμένες δηλώσεις είναι αρκετά ασυνήθιστες καθώς προέρχονται από τον επικεφαλής της Επιτροπής Lancet.

Για παράδειγμα, όταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωσή του ότι είναι αρκετά πεπεισμένος υπέρ της θεωρίας της εργαστηριακής διαρροής του κορωνϊού είπε: «Οι επιστήμονες δημιουργούν ένα αφήγημα. Και αρνούνται τις εναλλακτικές υποθέσεις, τις οποίες δεν εξετάζουν προσεκτικά. Αυτό είναι το κρίσιμο σημείο».

Τώρα, ποια είναι η εναλλακτική θεωρία; Είναι αρκετά απλή. Ότι δηλαδή υπήρχε αρκετή έρευνα σε εξέλιξη στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα για τη λήψη ιών που μοιάζουν με τον SARS, τον χειρισμό τους στο εργαστήριο και τη δημιουργία δυνητικά πολύ πιο επικίνδυνων ιών. Και ο συγκεκριμένος ιός που προκαλεί την COVID-19, που ονομάζεται SARS-Cov-2, είναι αξιοσημείωτος επειδή περιλαμβάνει ένα κομμάτι της γενετικής του σύνθεσης που τον καθιστά πιο επικίνδυνο.

Και αυτό το κομμάτι του γονιδιώματος ονομάζεται «θέση διάσπασης φουρίνης». Τώρα, αυτό που είναι ενδιαφέρον και ανησυχητικό, αν μπορώ να το πω, είναι ότι η έρευνα που βρισκόταν σε εξέλιξη και προωθούνταν πολύ ενεργά, αφορούσε την εισαγωγή θέσεων διάσπασης φουρίνης σε ιούς τύπου SARS προκειμένου να δουν τι θα συμβεί. Ωχ!

Zητήθηκε από τον καθηγητή Sachs να κάνει διάκριση μεταξύ γεγονότων και εικασιών.

Ξέρουμε πραγματικά ότι η έρευνα Gain-Of-Function ήταν στην πραγματικότητα σε εξέλιξη κάπου;

Έχουμε πολλούς λόγους να πιστεύουμε ότι ήταν, επειδή οι επιστήμονες που έκαναν αυτήν την έρευνα λάτρεψαν αυτήν την έρευνα. Και μας εξήγησαν δημόσια γιατί είναι τόσο σημαντική. Και έγραψαν άρθρα για το γιατί αυτή η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί. Και έκαναν προτάσεις για επιχορήγηση, λέγοντας ότι πρέπει να συνεχιστεί. Και για όσους από εμάς ασχολούμαστε με τη σύνταξη αιτημάτων επιχορήγησης, το γεγονός ότι μια συγκεκριμένη πρόταση, που είναι βαθιά ανησυχητική, απορρίφθηκε, δεν σημαίνει ότι δεν πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια…

Και οι επιστήμονες, όπως αυτοί, που αναφέρονται στην αγορά της Wuhan της Κίνας, δεν συζητούν καν για την έρευνα που βρισκόταν σε εξέλιξη. Είναι απλά μία λάθος κατεύθυνση, κατά τη γνώμη μου. Είναι σαν χειρομαντία. Μην κοιτάς εκεί. Κοιτάξτε εδώ…

 

Κι όμως βλέπω το NIH με το κεφάλι χωμένο στο έδαφος. «Ω, όχι, δεν υπάρχει τίποτα εδώ για να εξετάσουμε». Έπειτα, παρατηρώ τους επιστήμονες. «Ω, δεν υπάρχει τίποτα εδώ για να δούμε. Ξέρουμε ότι αφορά την αγορά. Βρήκαμε το ζώο; Όχι. Έχουμε μια εξήγηση για το πού τοποθετήθηκε αυτή η θέση διάσπασης της φουρίνης; Όχι. Επίσης, δεν έχουμε εξήγηση για το χρονοδιάγραμμα, κάτι που δεν βγάζει νόημα. «Α, αλλά μην κοιτάτε εκεί, γιατί δεν υπάρχει τίποτα εκεί», μας λένε συνέχεια. Λοιπόν, όλα αυτό είναι λίγο ανόητο.

Αυτό που ζητώ δεν είναι το συμπέρασμα. Ζητώ την έρευνα. Τελικά, μετά από δυόμισι χρόνια από αυτό, ήρθε η ώρα να μαντέψουμε ότι ο SARS-Cov-2 μπορεί να βγήκε από ένα εργαστήριο και εδώ είναι τα δεδομένα που πρέπει να γνωρίζουμε για να καταλάβουμε αν συνέβη αυτό.

Θα συνεχίσουμε να αναζητάμε σχετικά με την έρευνα Gain of Function.

Αλλά αυτοί (πρωταθλητές της έρευνας Gain of Function) δεν στόχευαν στην πραγματικότητα να δοκιμάσουν απλώς ιούς που συνέλεγαν στη φύση. Είχαν σκοπό να τροποποιήσουν αυτούς τους ιούς. Επειδή οι επιστήμονες γνώριζαν ότι ένας ιός που μοιάζει με τον SARS, χωρίς θέση διάσπασης φουρίνης, δεν θα ήταν τόσο επικίνδυνος. Αλλά ήθελαν να δοκιμάσουν τα φάρμακα, τα εμβόλια και τις θεωρίες τους ενάντια σε επικίνδυνους ιούς.

Η πρότασή τους ήταν να ελεγχθούν εκατοντάδες, παρεμπιπτόντως μίλησαν για περισσότερα από 180 στελέχη που δεν είχαν αναφερθεί προηγουμένως και να τους δοκιμάσουν για τη λεγόμενη «δυνατότητα διάχυσης» τους. Πόσο αποτελεσματικοί θα ήταν άραγε; Και αναρωτήθηκαν, έχουν πλέον θέση διάσπασης φουρίνης ή τεχνικά αυτό που ονομάζεται θέση πρωτεολυτικής διάσπασης; Και αν όχι, ας τους βάλουμε. Για όνομα του παραδείσου. Θεέ μου! Αστειεύεσαι;

Ο Jeffrey ρωτήθηκε επίσης για τη διάκριση μεταξύ των «τρελών θεωριών» και των αληθοφανών.

Το σωστό είναι μέρος για να ψάξουμε αφορά ένα πολύ εκτεταμένο ερευνητικό πρόγραμμα που βρισκόταν σε εξέλιξη από το 2015 και μετά, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το NIH και τον Tony Fauci, και κυρίως από το NIAID [Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων]. Το πρόγραμμα σχετίζονταν με την εξέταση των δυνατοτήτων διάχυσης ιών που μοιάζουν με τον SARS. Οι πρωταθλητές αυτής της έρευνας εξήγησαν λεπτομερώς τις προτάσεις τους.

Αλλά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, δεν τους ρωτήσαμε ποτέ, «τι κάνατε στην πραγματικότητα; Τι πειράματα κάνατε; Τι γνωρίζετε;».

Για κάποιο λόγο δεν ρωτήσαμε ποτέ;

Ήταν απλώς καλύτερο να σκουπίσουμε την υπόθεση κάτω από το χαλί, κάτι που έχουν κάνει ο Fauci και το NIH έως και σήμερα. Ίσως θα μπορούσαν να μας πουν, «Ω, δεν ισχύει τίποτα από αυτά», αλλά δεν μας το έχουν πει. Δεν μας έδειξαν τίποτα. Οπότε δεν υπάρχει τίποτα «τρελό» σε αυτό, γιατί αυτό ακριβώς έκαναν οι επιστήμονες…

Είδατε λοιπόν να δημιουργείται ένα αφήγημα. Και οι επιστήμονες να μην ενεργούν σαν επιστήμονες. Γιατί όταν ενεργείς σαν επιστήμονας, επιδιώκεις τις εναλλακτικές υποθέσεις. Και οι επιστήμονες μόλις έγραψαν πρόσφατα ένα άρθρο λέγοντας ότι η μόνη απόδειξη ότι ο SARS-Cov-2 προέκυψε από ένα εργαστήριο είναι ότι εξαπλώθηκε σε μια πόλη, τη Wuhan, όπου βρισκόταν απλά ένα ινστιτούτο. Λοιπόν, είναι ψέμα. Αυτή δεν είναι η μόνη σύμπτωση που οδηγεί σε αυτή τη θεωρία.

Αυτό που οδηγεί σε αυτήν την εναλλακτική υπόθεση αφορά το λεπτομερές ερευνητικό πρόγραμμα που χρηματοδότησε το NIH, που βρισκόταν σε εξέλιξη τα χρόνια που προηγήθηκαν της επιδημίας. Βλέπω λοιπόν τους επιστήμονες να προσπαθούν απολύτως να δημιουργήσουν ένα αφήγημα και να αποτρέψουν την προσοχή μας από ένα άλλο θέμα.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την έρευνα που διεξάγονταν στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan.

Γνωρίζουμε ότι στο συγκεκριμένο Ινστιτούτο Ιολογίας, οι επιστήμονες εκεί είχαν εκπαιδευτεί από Αμερικανούς επιστήμονες να χρησιμοποιούν προηγμένες μεθοδολογίες βιο-μηχανικής. Και συγκεκριμένα, έχουμε επιστήμονες στη Βόρεια Καρολίνα, στο Τέξας και ούτω καθεξής που κάνουν αυτού του είδους την έρευνα, την πιστεύουν, την υποστηρίζουν και λένε ότι δεν θέλουν κανέναν ρυθμιστικό κανονισμό και ούτω καθεξής.

Και ήταν σε στενή επαφή με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan και μέρος μιας κοινής ερευνητικής ομάδας που συνενώθηκε από «κάτι» που ονομάζεται EcoHealth Alliance του σκοτεινού Peter Daszak.

Και η EcoHealth Alliance ήταν το είδος του «γάμου» μεταξύ των Αμερικανών και των Κινέζων επιστημόνων. Αυτό ήταν το όχημα για τη χρηματοδότηση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ειδικά από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, και ειδικά από τον οργανισμό του Tony Fauci, το NIAID

.

Όταν ρωτήθηκε για την EcoHealth Alliance, ο καθηγητής Sachs παραδέχτηκε ότι προσέλαβε τον Peter Daszak (στη photo με τον Fauci) για να ηγηθεί της ειδικής ομάδας για την προέλευση της Covid.

Σκέφτηκα, αφελώς στην αρχή, «Λοιπόν, εδώ είναι ένας τύπος που είναι ιδιαιτέρως δικτυωμένος, θα το γνώριζε όλο αυτό». Και τότε κατάλαβα ότι δεν είπε την αλήθεια. Και μου πήρε μερικούς μήνες, αλλά όσο περισσότερο το έβλεπα, τόσο περισσότερο αγανακτούσα.

Και έτσι του είπα: «Κοίτα, πρέπει να φύγεις». Και τότε οι άλλοι επιστήμονες σε εκείνη την ειδική ομάδα μου επιτέθηκαν επειδή ήμουν «αντιεπιστημονικός». Και τους ρώτησα: «Ποια είναι η σχέση σας με όλα αυτά;». Δεν μου είπαν. Στη συνέχεια, όταν ο Νόμος περί Ελευθερίας της Πληροφορίας κυκλοφόρησε μερικά από αυτά τα έγγραφα που το NIH είχε κρύψει από το κοινό, είδα ότι οι άνθρωποι που μου επιτέθηκαν ήταν επίσης μέρος του όλου πράγματος.

Έτσι, διέλυσα όλη αυτή την ειδική ομάδα. Η δική μου εμπειρία ήταν να παρακολουθήσω από κοντά το γιατί αυτοί δεν μιλούν. Και προσπαθούν να κρατήσουν την προσοχή μας σε κάτι άλλο. Και χωρίς καν να τους κάνουμε τις ερωτήσεις για τις οποίες μιλάμε…

.

Αυτός (ο Peter Daszak-photos) θα μπορούσε να μου εξηγήσει από την αρχή ότι υπήρχε ένα μεγάλο ερευνητικό πρόγραμμα και ότι χειρίζονταν τους ιούς. Θα μπορούσε να μου είχε δώσει τις ερευνητικές προτάσεις. Και όταν του ζήτησα μία από αυτές τις ερευνητικές προτάσεις, μου είπε, «Όχι, ο δικηγόρος μου λέει ότι δεν μπορώ να σου τις δώσω». Είπα, «Τι; Είστε επικεφαλής μιας επιτροπής.

Είμαστε μια διαφανής επιτροπή. Μου λες ότι ο δικηγόρος σου λέει ότι δεν μπορείς να μου δώσεις την πρόταση του έργου σου;». Είπα, «Λοιπόν, δεν μπορείς να είσαι σε αυτήν την επιτροπή. Αυτή η επιτροπή δεν είναι καν κοντά σε αυτό για το οποίο προορίζονταν».

Αλλά υπήρχαν τόσα άλλα πράγματα. Απλώς ήταν και ο ίδιος σε λανθασμένη κατεύθυνση.

Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι χρειαζόμαστε πολύ μεγαλύτερη επίβλεψη για την έρευνα Gain of Function.

Μπορώ να σας πω ένα πράγμα που έμαθα μιλώντας με πολλούς επιστήμονες τα τελευταία δύο χρόνια: Η τεχνολογική ικανότητα να κάνουμε επικίνδυνα πράγματα χρησιμοποιώντας αυτή τη βιοτεχνολογία είναι εξαιρετική αυτή τη στιγμή. Θέλω λοιπόν να μάθω όμως τι γίνεται. Θέλω να μάθω τι κάνουν και οι άλλες κυβερνήσεις, όχι μόνο η δική μας. Θέλω έναν παγκόσμιο έλεγχο σε αυτά τα ζητήματα.

Eπιπλέον είναι απογοητευμένος με τις πληροφορίες που μπορεί να λάβει ακόμη και ο ίδιος ως επικεφαλής της Επιτροπής.

-Τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που πήρα ως πρόεδρος της επιτροπής Lancet προέρχονταν από αγωγές του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA) και διαρροές πληροφοριοδοτών από το εσωτερικό της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Δεν είναι τρομερό; Το NIH ρωτήθηκε σε ένα σημείο: Δώστε μας το ερευνητικό σας πρόγραμμα για ιούς που μοιάζουν με τον SARS. Και ξέρετε τι έκαναν; Κυκλοφόρησαν το εξώφυλλο και έφτιαξαν 290 σελίδες.

Μας έδωσαν ένα εξώφυλλο και 290 λευκές σελίδες! Αυτό είναι το NIH. Δεν είναι κάποια εταιρεία. Πρόκειται για την κυβέρνηση των ΗΠΑ που είναι επιφορτισμένη να μας κρατά υγιείς!..

Ο σπουδαίος Εβραίος καθηγητής μάλιστα έχει αναρτήσει τη συνέντευξή του στο Current Affairs και στον προσωπικό του ιστότοπο

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη στο Current Affairs>

Prof. Jeffrey Sachs

18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019> ΕVENT 201 KAI OΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗ WUHAN ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ;

Στο μεταξύ ώρα με την ώρα οι αποκαλύψεις για το πότε και το πως στήθηκε η πανδημία γίνονται όλο και χειροπιαστές. Έρχεται λοιπόν τώρα ο ιδρυτής του Brownstone Institute, Jeffrey A. Tucker να υποστηρίξει με επιχειρήματα κάτι που είναι γνωστό στους αναγνώστες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού αλλά έχει τεράστια σημασία όταν κορυφαίοι καθηγητές όπως οι Jeffrey Sachs και Jeffrey A. Tucker φωτίζουν τα πρόσωπα των δραστών.

 

Γράφει λοιπόν ο Jeffrey A. Tucker στον ιστότοπο του Brownstone Institute>

Θα χρειαστούν πολύ περισσότεροι από λίγους ερευνητές για να συνθέσουν το χρονοδιάγραμμα της μεγάλης καταστροφής της εποχής μας. Ως τώρα μου είχε διαφύγει μια ημερομηνία καθοριστική θα έλεγα.

Είναι η 18η Οκτωβρίου 2019 όταν στη Wuhan της Κίνας ξεκινούσαν οι Παγκόσμιοι αγώνες Στρατιωτικών (την ίδια ακριβώς μέρα που στη Νέα Υόρκη ελάμβανε χώρα το EVENT 201 μία δήθεν άσκηση-προσομοίωση πανδημίας που όπως όλα δείχνουν ήταν το καμουφλάζ για τη ρήψη του ιού COVID-19 κατά της ανθρωπότητας και ότι ακολούθησε).

Στους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες της Wuhan συμμετείχαν 9.308 αθλητές από 109 χώρες οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε 329 αγώνες και σε 27 αθλήματα. Είναι πολύ πιθανό ότι ο Covid βρισκόταν ήδη εκεί, γεγονός που καταστρέφει τα χρονοδιαγράμματα πολλών ανθρώπων από όλες τις πλευρές του ζητήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει βαθιές έρευνες για το ζήτημα. Οι αθλητές των ΗΠΑ δεν εξετάσθηκαν ποτέ. Αλλά το γεγονός της εκτεταμένης ασθένειας μετά τους αγώνες ήταν γνωστό σε όλους όσοι ήταν εκεί, και αυτό ίσχυε στις περισσότερες χώρες.

Οι γιατροί που εξέταζαν ασθενείς εκείνη την εποχή το περιέγραψαν ως «κακό κρυολόγημα», αλλά τα συμπτώματα που ανέφεραν είναι αναμφισβήτητα Covid, της πιο σοβαρής ποικιλίας («άγριου τύπου»), που διαρκεί πολλές εβδομάδες με μεγάλες περιόδους ανάρρωσης.

Αυτό ήταν μήνες πριν ο Covid γίνει πρωτοσέλιδο και πολύ πριν ο Jeremy Farar και ο Anthony Fauci ισχυριστούν ότι είχαν ενημερωθεί για τον ιό (31 Δεκεμβρίου 2019). Μέχρι τώρα τους πίστευα. Αρχίζω να το αμφιβάλλω-γράφει ο Jeffrey A. Tucker.

Εάν αυτά τα παιχνίδια οδηγούσαν σε τεράστια αρρώστια εκ μέρους τόσων πολλών, με ασυνήθιστα αλλά παρόμοια συμπτώματα, σίγουρα η πιθανότητα ενός προβλήματος που ίσως εντοπίζεται στη Γουχάν θα ήταν ευρέως γνωστή σε αυτούς τους κύκλους.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό σημάδι που παρατήρησαν όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί κατά την άφιξή τους στη Wuhan τον Οκτώβριο: η πόλη ήταν άδεια. Οι αυτοκινητόδρομοι δεν είχαν αυτοκίνητα. Τα καταστήματα λιανικής ήταν κλειστά. Κανείς δεν ήταν στους δρόμους. Για μια πόλη 11 εκατομμυρίων, αυτό ήταν τρομακτικό. Το ΚΚΚ καυχιόταν ότι είχαν εκκαθαρίσει την πόλη για να κάνουν τη ζωή ξεχωριστή για τους αθλητές, αλλά ήταν ξεκάθαρα το πρώτο σημάδι του lockdown.

The U.S. Armed Forces Sports team marches during opening ceremonies for the 2019 CISM Military World Games in Wuhan, China Oct. 18, 2019. Teams from more than 100 countries will compete in dozens of sporting events through Oct. 28. (Dept. of Defense/EJ Hersom)

Οι αγώνες στη Wuhan ήταν οι μεγαλύτεροι στην ιστορία της διοργάνωσης και η κινεζική κυβέρνηση έκανε τα πάντα για την επιτυχία τους. Η αποστολή των ΗΠΑ ήρθε με 280 αθλητές και προσωπικό που εκπροσωπούσε 17 αθλήματα, από την πάλη μέχρι το γκολφ. (Η ομάδα των ΗΠΑ κέρδισε το χάλκινο στον τελευταίο διαγωνισμό.)

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης δύο εβδομάδων, ωστόσο, πολλοί από τους διεθνείς αθλητές παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην πόλη Wuhan. Κάποιοι αργότερα την περιέγραψαν ως «πόλη-φάντασμα».

Καθώς η πανδημία του covid-19 επικράτησε παγκοσμίως στις αρχές του 2020, αθλητές από διάφορες χώρες – συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και του Λουξεμβούργου – ισχυρίστηκαν δημόσια ότι είχαν προσβληθεί από αυτό που πίστευαν ότι ήταν covid-19 στους αγώνες της Wuhan, με βάση τα συμπτώματά τους και πώς οι ασθένειές τους εξαπλώθηκαν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Στην Ουάσιγκτον, οι στρατιωτικοί ηγέτες είτε απέρριψαν μετά βδελυγμίας την ιδέα, είτε δεν το γνώριζαν. Εν τω μεταξύ, κανείς δεν έκανε καμία εξέταση αντισωμάτων ή ιχνηλάτηση ασθενειών σε αυτούς τους χιλιάδες αθλητές. Κανείς δεν προσπάθησε καν να μάθει αν οι αγώνες στη Γουχάν ήταν στην πραγματικότητα το πρώτο διεθνές γεγονός υπερδιάδοσης της πανδημίας.

Εάν ανακαλυφθούν περισσότερα στοιχεία, θα προστεθούν στον αυξανόμενο όγκο στοιχείων ότι ο ιός κυκλοφορούσε στη Wuhan ήδη από τον Οκτώβριο του 2019, μήνες πριν η κινεζική κυβέρνηση το αναγνωρίσει στον υπόλοιπο κόσμο. Οι αναφορές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ανέφεραν ότι ερευνητές στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan νοσηλεύτηκαν με συμπτώματα που μοιάζουν με τον κορωνοϊό τον Νοέμβριο του 2019. Ωστόσο, αξιωματούχοι των ΗΠΑ είπαν ότι έχουν άλλες πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι η επιδημία ξεκίνησε ακόμη νωρίτερα.

Η καταγραφή του χρονοδιαγράμματος της προέλευσης της πανδημίας είναι ένα κρίσιμο έργο….

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θέτει ο Γερουσιαστής Gallagher στο Πεντάγωνο. Σημείωσε ότι ο Robert Redfield, πρώην διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, είπε ότι πιστεύει ότι ο ιός άρχισε να εξαπλώνεται στη Wuhan τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2019 και ότι έχουν προκύψει περισσότερα στοιχεία ότι ο ιός ήταν ήδη παρών στις Ηνωμένες Πολιτείες Πολιτεία έως τον Δεκέμβριο του 2019…

Ο γερουσιαστής Roger Marshall (R-Kan.) έγραψε μια ξεχωριστή επιστολή στον Υπουργό Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Xavier Becerra σχετικά με αυτό το θέμα την Τρίτη, ρωτώντας αν το τμήμα του γνώριζε τυχόν αθλητές των ΗΠΑ που αρρώστησαν μετά την επιστροφή τους από την Wuhan. Ήθελε επίσης να μάθει εάν το HHS είτε εξέταζε το θέμα είτε το συζητούσε με το Υπουργείο Άμυνας.

Φυσικά, δεν υπάρχει περίπτωση η κυβέρνηση των ΗΠΑ να έχει τέτοια στοιχεία αν δεν εξέταζε ποτέ τους αθλητές εξαρχής. Πέντε ανώτεροι αξιωματούχοι εθνικής ασφάλειας από την κυβέρνηση Trump μου είπαν ότι κανείς δεν σκέφτηκε καν να δοκιμάσει τους αθλητές του στρατού των ΗΠΑ που επέστρεψαν από τη Wuhan. Εκείνη την εποχή, σημείωσαν, η συμβατική σοφία ήταν ότι ο Covid-19 είχε ξεσπάσει τον Δεκέμβριο του 2019, όχι δύο μήνες νωρίτερα.

Ο μόνος προβληματισμός του State Department για τους Στρατιωτικούς Παγκόσμιους Αγώνες της Wuhan ήρθε όταν το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών άρχισε να αναφέρει το γεγονός στη δική του προπαγάνδα τον Μάρτιο του 2020. Οι Κινέζοι ισχυρίστηκαν ότι το προσωπικό του στρατού των ΗΠΑ μπορεί να είχε φέρει τον ιό στη Wuhan από το Fort Detrick στο Frederick, Md ., όπου βασίζεται το πρόγραμμα βιοερευνητικής έρευνας του Στρατού των ΗΠΑ. Αυτό δεν είχε νόημα γιατί το πρώτο ξέσπασμα ήταν στη Wuhan όχι στο Maryland. Αλλά η ομάδα Trump ποτέ δεν το πήγε περισσότερο από αυτό.

«Γνωρίζαμε στη διαχείριση της εκστρατείας παραπληροφόρησης της κινεζικής κυβέρνησης που κατηγορούσε τον στρατό των ΗΠΑ ότι έφερε τον Covid στη Wuhan σε αυτούς τους αγώνες, κάτι που προφανώς δεν το λάβαμε σοβαρά υπόψη και καλή τη πίστη δεν κάναμε περισσότερη έρευνα και προσπάθεια για να φτάσουμε στο τι κρύβεται κάτω από αυτό», μου είπε ο Ντέιβιντ Φέιθ, πρώην αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. «Στο βαθμό που υπάρχουν τώρα ή υπήρχαν σε όλη τη διάρκεια αξιόπιστες αναφορές για άρρωστους αθλητές από αυτούς τους αγώνες, θα πρέπει σίγουρα να το ερευνήσουμε και να μάθουμε περισσότερα».

Ο καθορισμός του χρονοδιαγράμματος της επιδημίας είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση της προέλευσης της πανδημίας – και για να δοθεί μια σαφέστερη εστίαση στο εύρος της κάλυψης της κινεζικής κυβέρνησης. Η πολιτική δεν έχει σημασία. Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας και δημόσιας υγείας.

Το ίδιο αυτό σενάριο αναφέρθηκε σε μια μακρά έρευνα για την προέλευση του ιού που διεξήχθη από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, με αποτέλεσμα μια έκθεση που εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2021.

Η πρώτη αναφορά στα αγγλικά που μπορώ να βρω χρονολογείται από τις 17 Μαΐου 2020.Το “Inside the Games” ανέφερε ότι “Περισσότεροι αθλητές αποκάλυψαν ότι αρρώστησαν κατά τη διάρκεια των Στρατιωτικών Παγκοσμίων Αγώνων τον Οκτώβριο, όταν η κινεζική πόλη Wuhan φιλοξένησε την εκδήλωση μήνες πριν το ξέσπασμα του COVID-19».Τώρα έρχονται συζητήσεις και εικασίες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλοί άνδρες και γυναίκες σε αυτήν την εκδήλωση του Οκτωβρίου 2019 αρρώστησαν πολύ. Δεν υπήρξε σοβαρή συνέχεια στο γιατί. Όλα τα συμπτώματα δείχνουν Covid του πιο πρώιμου και σοβαρού είδους. Μίλησα εκτενώς με έναν αθλητή που ήταν εκεί και η περιγραφή του ταίριαζε τέλεια. Εάν αυτό είναι αλήθεια, ολόκληρη η ιστορία μιας μετάδοσης στις 27 Δεκεμβρίου 2019, σε υγρή αγορά από ζώα σε ανθρώπους καταρρέει και εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το τι ήξερε η Κίνα και πότε.

Το άλλο χαρακτηριστικό: αν γνώριζαν πολύ νωρίτερα, γιατί ο Fauci και η Farrar δεν απάντησαν με ειλικρίνεια και διαφάνεια;

Εάν επρόκειτο για διαρροή εργαστηρίου που χρονολογείται από τον Σεπτέμβριο του 2019 – και γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι εξέτασαν το ενδεχόμενο – γιατί δεν έγιναν καθόλου προσπάθειες να πιάσουν δουλειά για τη θεραπεία;

Γιατί τα μέσα με τα οποία οι άνθρωποι βελτιώνονται στην πραγματικότητα από αυτή την ασθένεια αφέθηκαν να ανακαλυφθούν σταδιακά και έξι μήνες αργότερα από ανεξάρτητους γιατρούς στην πρώτη γραμμή αντί να χορηγούνται από το NIH;

Γιατί τα εμβόλια με εστία πρωτεΐνης-ακίδας θεωρήθηκαν ως η μόνη λύση, με σαφή προκατάληψη προς την κατεύθυνση της τεχνολογίας mRNA;

Και ίσως το πιο σημαντικό ερώτημα όλων: αν ήταν γνωστό ότι αυτός ο ιός υπήρχε τόσο νωρίς, μαζί με την υποψία ότι εντοπίζεται σε ένα εργαστήριο της Wuhan, ένα που χρηματοδοτείται έμμεσα από το NIH μέσω της EcoHealth Alliance του Peter Daszak, γιατί δεν ενημερώθηκε ο αμερικανικός λαός σχετικά με αυτό?

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΩΣ ΤΟ 2030;

Μέσω αυτού του πειράματος γενετικής μηχανικής, έχουν κυριολεκτικά εγχύσει «σπόρους του χαμού» σε καθημερινούς ανθρώπους σαν ένα σπρέι κατσαρίδων.

Με βάση μια εκτίμηση του 2011, πιστεύει ότι επιπλέον 700 εκατομμύρια θα σκοτωθούν από αυτό το βιολογικό όπλο – και γνωρίζουν για τους κινδύνους από το 2005.

By Joseph Mercola July 16, 2022/THE EPOCH TIMES

H Iστορία με μία ματιά

Ο David Martin, Ph.D., παρουσιάζει στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν είναι εμβόλια, αλλά βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται ως μορφή γενοκτονίας σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό

Η πρωτεΐνη ακίδας που παράγουν τα εμβόλια COVID-19 είναι ένας γνωστός βιολογικός παράγοντας που προκαλεί ανησυχία
Ο Martin πιστεύει ότι ο αριθμός που μπορεί να πεθάνει μπορεί να είχε αποκαλυφθεί το 2011, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε τη «δεκαετία εμβολιασμού»
Ο στόχος για τη δεκαετία του εμβολιασμού ήταν η μείωση του πληθυσμού κατά 15% παγκοσμίως, που θα ήταν περίπου 700 εκατομμύρια νεκροί. Αυτό μπορεί να ανέρχεται σε 75 εκατομμύρια έως 100 εκατομμύρια ανθρώπους που πεθαίνουν από εμβόλια COVID-19 στις ΗΠΑ.

Όταν ρωτήθηκε σε ποιο χρονικό διάστημα μπορεί να πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι, ο Martin πρότεινε «υπάρχουν πολλοί οικονομικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ελπίζουν ότι είναι από τώρα έως το 2028».

Η προβλεπόμενη έλλειψη ρευστότητας των προγραμμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid μέχρι το 2028 υποδηλώνει ότι «όσο λιγότερα άτομα είναι αποδέκτες αυτών των προγραμμάτων, τόσο το καλύτερο».

Ο Martin πιστεύει ότι αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που τα άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω στοχοποιήθηκαν πρώτα με πυροβολισμούς COVID-19

Σε αυτή την αποκαλυπτική συνέντευξη με τον Greg Hunter του USAWatchdog.com, ο David Martin, Ph.D., παρουσιάζει στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν είναι εμβόλια αλλά βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται ως μορφή γενοκτονίας σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό.1

Τον Μάρτιο του 2022, ο Martin κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά του Προέδρου Βiden, του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και των Κέντρων για Υπηρεσίες Medicare και Medicaid ισχυριζόμενος ότι οι πυροβολισμοί COVID-19 μετατρέπουν το σώμα σε εργοστάσιο βιολογικών όπλων, που κατασκευάζει πρωτεΐνη ακίδας. Όχι μόνο ο όρος «εμβόλιο» είναι παραπλανητικός όταν αναφέρεται σε εμβόλια για τον COVID-19, αλλά είναι και ανακριβής καθώς πρόκειται στην πραγματικότητα για μια μορφή γονιδιακής θεραπείας.2

«Και όχι μόνο δεν πρόκειται να μας μηνύσουν, ξέρετε, για συκοφαντική δυσφήμιση ή παραπληροφόρηση, αλλά στην πραγματικότητα θεωρούμε τους ανθρώπους ποινικά υπεύθυνους για την εγχώρια τρομοκρατία τους, τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας και την ιστορία του οπλισμού του κορωνοϊού που χρονολογείται από το 1998. » λέει ο Martin.3

Ο SARS-CoV-2 βρίσκεται στα σκαριά εδώ και δεκαετίες

Ο Martin ασχολείται με την παρακολούθηση αιτήσεων και εγκρίσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας από το 1998. Η εταιρεία του, M-Cam International Innovation Risk Management, είναι ο μεγαλύτερος ανάδοχος στον κόσμο άυλων περιουσιακών στοιχείων που χρησιμοποιούνται στη χρηματοδότηση σε 168 χώρες. Η M-Cam έχει επίσης παρακολουθήσει παραβιάσεις των συνθηκών βιολογικών και χημικών όπλων για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ, μετά τον φόβο του άνθρακα τον Σεπτέμβριο του 2001.4

Σύμφωνα με τον Martin, υπάρχουν περισσότερες από 4.000 πατέντες που σχετίζονται με τον κοροναϊό SARS. Η εταιρεία του έχει επίσης κάνει μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση της χρηματοδότησης της έρευνας που περιλαμβάνει τη χειραγώγηση των κοροναϊών που προκάλεσαν το SARS ως υποκατηγορία της οικογένειας των κορωνοϊών βήτα.

Μεγάλο μέρος της έρευνας χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) υπό τη διεύθυνση του Δρ Anthony Fauci.5

Ο Martin εξήγησε:6

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τους ακροατές και τους θεατές σας να θυμούνται ότι ήταν το 1999 όταν ο Anthony Fauci και ο Ralph Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill αποφάσισαν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν όπλα για τον κορονοϊό που κατοχύρωσαν το 2002 — και ακούσατε σωστά αυτή την ημερομηνία, είναι ένας χρόνος πριν από το ξέσπασμα του SARS στην Κίνα.

Ξέρετε, ήξεραν ότι ήταν ένα βιολογικό όπλο από το 2005. Ήξεραν ότι ήταν αποτελεσματικό στο να βλάψει τους πληθυσμούς, να εκφοβίσει και να εξαναγκάσει τους πληθυσμούς».

Ralph Baric

Οι πυροβολισμοί COVID-19 είναι μια «πράξη βιοτρομοκρατίας»

Σύμφωνα με τον Martin, η πρωτεΐνη ακίδας που κατασκευάζουν οι λήψεις COVID-19 είναι μια προσομοίωση υπολογιστή μιας χίμαιρας της πρωτεΐνης ακίδας του κορωνοϊού. «Στην πραγματικότητα, δεν είναι εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Είναι μια οδηγία ακίδας πρωτεΐνης για να κάνει το ανθρώπινο σώμα να παράγει μια τοξίνη και αυτή η τοξίνη έχει προγραμματιστεί ως γνωστός βιολογικός παράγοντας ανησυχίας σε σχέση με τα βιολογικά όπλα την τελευταία μιάμιση δεκαετία», είπε. 7

Αντί να αποτελούν μέτρο δημόσιας υγείας, όπως γινόταν ευρέως, οι πυροβολισμοί για τον COVID-19 είναι μια πράξη βιολογικών όπλων και βιοτρομοκρατίας.

Ο Martin μοιράστηκε ότι το 2015, ο Δρ Peter Daszak, επικεφαλής της EcoHealth Alliance που διοχέτευσε ερευνητικά δολάρια από το NIAID στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan για την έρευνα του κορωνοϊού, δήλωσε-8:

«Πρέπει να αυξήσουμε την κατανόηση του κοινού για την ανάγκη για ιατρικά αντίμετρα όπως το εμβόλιο για τον πανικό κορωνοϊό. Βασικός μοχλός είναι τα μέσα ενημέρωσης και τα οικονομικά θα ακολουθήσουν τη δημοσιότητα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία προς όφελός μας, για να φτάσουμε στα πραγματικά ζητήματα. Οι επενδυτές θα ανταποκριθούν εάν δουν κέρδος στο τέλος της διαδικασίας».

Peter Daszak

Ο Daszak, τον οποίο ο Martin αναφέρει ως «ο επικεφαλής του ξεπλύματος χρήματος», «στην πραγματικότητα δήλωσε ότι όλη αυτή η άσκηση ήταν μια εκστρατεία εγχώριου τρόμου για να κάνει το κοινό να αποδεχθεί την παγκόσμια πλατφόρμα εμβολίων χρησιμοποιώντας ένα γνωστό βιολογικό όπλο. Και αυτά είναι τα δικά τους λόγια, όχι η ερμηνεία μου», είπε ο Martin.9

David Martin, Ph.D

 

Martin>100 εκατομμύρια στις ΗΠΑ μπορεί να πεθάνουν λόγω πυροβολισμών COVID

Τόσο οι βολές COVID-19 της Pfizer όσο και της Moderna περιέχουν αλληλουχίες νουκλεϊκών οξέων που δεν αποτελούν μέρος της φύσης και δεν έχουν εισαχθεί προηγουμένως στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό ισοδυναμεί με ένα πείραμα γενετικής μηχανικής που δεν πέρασε από μελέτες σε ζώα ή κλινικές δοκιμές.

 

Ωστόσο, ήδη άνθρωποι πεθαίνουν από τους πυροβολισμούς και, δηλώνει ο Martin, «πολλοί ακόμη θα» λόγω ζητημάτων όπως θρόμβοι αίματος, βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα και προβλήματα με το ήπαρ, τα νεφρά και την πνευμονική λειτουργία.10

Αναμένεται επίσης μια επίθεση αναπαραγωγικών περιπτώσεων και καρκίνου που σχετίζονται με τους πυροβολισμούς. «Το γεγονός είναι ότι ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων που υφίστανται ένεση κουβαλούν ήδη τους σπόρους του θανάτου τους», είπε ο Martin.11 Όσο για το πόσοι μπορεί να πεθάνουν, ο Martin πιστεύει ότι οι αριθμοί μπορεί να είχαν αποκαλυφθεί το 2011, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε τη «δεκαετία εμβολιασμού» τους:12

«Με βάση τη δική τους εκτίμηση για το 2011, και… αυτή είναι μια ανατριχιαστική εκτίμηση, αλλά πρέπει απλώς να την εκθέσουμε… Όταν το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το κινεζικό CDC, το Jeremy Farrar Wellcome Trust και άλλοι δημοσίευσαν το The Decade of Vaccination για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το 2011, ο δηλωμένος στόχος τους ήταν η μείωση του πληθυσμού κατά 15% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Βάλτε το στην προοπτική, πρόκειται για περίπου 700 εκατομμύρια ανθρώπους νεκρούς… και αυτό θα έδινε τη συμμετοχή των ΗΠΑ σε αυτό σίγουρα ως αναλογία του πληθυσμού με ένεση κάπου μεταξύ 75 και 100 εκατομμυρίων ανθρώπων».

Όταν ρωτήθηκε σε ποιο χρονικό διάστημα μπορεί να πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι, ο Martin πρότεινε «υπάρχουν πολλοί οικονομικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ελπίζουν ότι θα είναι από τώρα έως το 2028».

Προγράμματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid έως το 2028.

«Όσο λιγότεροι άνθρωποι είναι αποδέκτες Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid, τόσο το καλύτερο», είπε ο Martin. «Δεν αποτελεί έκπληξη, είναι πιθανώς ένα από τα κίνητρα που οδήγησαν στη σύσταση ότι τα άτομα άνω των 65 ετών ήταν τα πρώτα άτομα που έλαβαν ένεση».

«Γιατί ξαφνικά ακυρώνονται 700 πτήσεις την ημέρα επειδή, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι αεροπορικές εταιρείες δεν έχουν πιλότους; … το βρώμικο μυστικό … είναι ότι πολλοί πιλότοι που αντιμετωπίζουν μικροαγγειακά προβλήματα και προβλήματα πήξης, και αυτό τους κρατά έξω από το πιλοτήριο, το οποίο είναι ένα καλό μέρος για να μην τους έχετε εάν πρόκειται να υποστούν θρόμβο και ακολούθως εγκεφαλικό ή καρδιακή προσβολή», είπε ο Martin.

«Αλλά το πρόβλημα είναι ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε ακριβώς το ίδιο φαινόμενο στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Στην πραγματικότητα, η στόχευση στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης είναι μεγάλη, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε γιατρούς και νοσηλευτές που θα είναι μεταξύ των ασθενών και των νεκρών. Και αυτό σημαίνει ότι οι άρρωστοι και οι ετοιμοθάνατοι επίσης δεν λαμβάνουν φροντίδα.»15

Γιατί οι λήψεις COVID μπορεί να αλλάξουν το DNA σας

Έχει τονιστεί από τα μέσα ενημέρωσης και τους αξιωματούχους δημόσιας υγείας ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν αλλάζουν το DNA. Ωστόσο, ο Martin εφιστά την προσοχή σε μια ελάχιστα γνωστή επιχορήγηση από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, γνωστή ως Δαρβινικά χημικά συστήματα,16 που περιελάμβανε έρευνα για την ενσωμάτωση του mRNA σε στοχευμένα γονιδιώματα.

 

Σύμφωνα με τον Martin:17

«Η Moderna ξεκίνησε… με την πλάτη μιας 10ετούς επιχορήγησης του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών. Και αυτή η επιχορήγηση ονομαζόταν Δαρβινικά χημικά συστήματα… το έργο που οδήγησε στη δημιουργία της ίδιας της εταιρείας Moderna ήταν ένα έργο όπου ανακάλυπταν συγκεκριμένα πώς να γράψουν το mRNA στο γονιδίωμα οποιουδήποτε στόχου αναζητούσαν.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας μονοκύτταρος οργανισμός, θα μπορούσε να είναι ένας πολυκύτταρος οργανισμός ή θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος. Και το γεγονός είναι ότι η Moderna ξεκίνησε με το να έχει αποδείξει ότι το mRNA μπορεί να διαμολυνθεί και να εγγραφεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα».

Είναι εντελώς άγνωστο ποιες θα είναι οι βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του αναλόγου της πρωτεΐνης ακίδας που υπάρχει μέσα σε άτομα που έλαβαν ενέσεις COVID-19. Ωστόσο, όσον αφορά την αλλαγή του γονιδιώματος, ο Martin δηλώνει ότι τα δεδομένα δείχνουν ότι το mRNA έχει την ικανότητα να γράφει στο DNA των ανθρώπων και «ως εκ τούτου, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις δεν πρόκειται να είναι απλώς συμπτωματικές. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα είναι ότι το ανθρώπινο γονιδίωμα των ατόμων που θα υποβληθούν σε ένεση πρόκειται να αλλάξει.»18

Η απάτη αφαιρεί την ασπίδα ευθύνης της Big Pharma

Η επίθεση άνθρακα του 2001, η οποία προήλθε από ιατρική και αμυντική έρευνα, οδήγησε στην ψήφιση του νόμου PREP, ο οποίος αφαιρούσε την ευθύνη για τους κατασκευαστές ιατρικών αντιμέτρων έκτακτης ανάγκης.

Αυτό σημαίνει ότι όσο οι ΗΠΑ βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επιτρέπονται πράγματα όπως τα «εμβόλια» κατά του COVID-19 βάσει εξουσιοδότησης χρήσης έκτακτης ανάγκης. Και όσο ισχύει η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, οι κατασκευαστές αυτών των πειραματικών γονιδιακών θεραπειών δεν είναι οικονομικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε βλάβη προέρχεται από τη χρήση τους.

Δηλαδή, υπό την προϋπόθεση ότι είναι «εμβόλια». Εάν αυτές οι ενέσεις ΔΕΝ είναι εμβόλια, τότε η ασπίδα ευθύνης πέφτει, επειδή δεν υπάρχει ασπίδα ευθύνης για ένα ιατρικό αντίμετρο έκτακτης ανάγκης που είναι η γονιδιακή θεραπεία. Επιπλέον, οι αγωγές που μπορούν να αποδείξουν τις εταιρείες που εμπλέκονται σε απάτη θα αναιρούν επίσης την ασπίδα ευθύνης. Ο Μartin δηλώνει: 19

«Ένα από τα βολικά πράγματα σχετικά με τον νόμο PREP είναι ότι η ασπίδα ασυλίας έναντι της ευθύνης είναι στην πραγματικότητα τόσο καλή όσο και η απουσία απάτης. Διότι αν υπήρξε απάτη στη γνωστοποίηση των γεγονότων, που οδήγησε σε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, τότε όλη η ασπίδα ασυλίας εξαφανίζεται.

Επομένως, ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό για συνομιλίες όπως αυτή που πρέπει να προωθηθούν και να προηγηθούν είναι επειδή οι φαρμακευτικές εταιρείες — και σε αυτές περιλαμβάνονται η Pfizer και η Moderna και η J&J — γνωρίζουν ότι διαιωνίζουν μια απάτη. Το σπουδαίο με αυτό είναι ότι όταν διαπιστωθεί αυτή η απάτη, το 100% της ευθύνης επιστρέφει σε αυτούς. Oταν μια απάτη ήταν η βάση για μια απάτη, τότε έχουμε στην πραγματικότητα μια σειρά από άλλα νομικά μέσα που σας επιτρέπουν να τρυπήσετε αυτό το πέπλο. Τελικά, δεν υπάρχει αμφιβολία… και είναι αρκετά προφανές με βάση τα τρέχοντα δεδομένα θνησιμότητας και νοσηρότητας που δεδομένου του γεγονότος ότι, όταν πρόκειται για βιολογικά όπλα και βιοτρόμο, κάθε καταμέτρηση επιφέρει πρόστιμο 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό μας δίνει το ομοσπονδιακό καταστατικό.

Η ποινή για την εταιρική εγχώρια τρομοκρατία, όταν έχετε ανά καταμέτρηση υποχρεώσεις 100 εκατομμυρίων δολαρίων ανά pop — αυτή είναι μια υπαρξιακή απειλή που αφαιρεί μια εταιρεία όπως η Pfizer ή μια εταιρεία όπως η Moderna. Και για αυτό εργαζόμαστε καθημερινά».

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε την πρόοδο των εν εξελίξει νομικών υποθέσεων που επιδιώκουν να αποκαλύψουν την αλήθεια – ότι μια εγκληματική οργάνωση επιδιώκει να αποκτήσει τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω της δημιουργίας κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βιοόπλων που διατίθενται στο εμπόριο ως νέοι ιοί και ενέσεις – μπορείτε να βρείτε όλα οι λεπτομέρειες στο ProsecuteNow.io, έναν ιστότοπο που συντάχθηκε από τον Martin και τους συνεργάτες του.20

Δημοσιεύθηκε αρχικά στις 16 Ιουλίου 2022 στο Mercola.com
Πηγές και Αναφορές

Originally published July 16, 2022 on Mercola.com
Sources and References

1 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022
2 Europe Reloaded March 23, 2022
3 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 1:21
4, 5 Substack July 24, 2021
6 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 9:52
7, 8, 9 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 3:26
10, 11 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 6:22
12 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 7:58
13, 14 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 12:40
15 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 13:38
16 National Science Foundation, Darwinian Chemical Systems
17, 18 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 17:21
19 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 52:01
20 Prosecute Now

O έγκριτος καθηγητής της φωτό έπεισε 72% των Ελλήνων να εμβολιαστούν πλήρως. Ανάμεσα στους κορυφαίους καθηγητές του κόσμου οι Εβραίοι Jeffrey Sachs και Joseph Mercola υποστηρίζουν ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος και τα εμβόλια έχουν στόχο τη μείωση του πληθυσμού έως το 2030Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Ψεματα ειναι; Δεν ειναι προκανονισμενα προαγορασμενα προσυμφωνημένα τα κολπα τους εις βαρος μας; Αχουουου.. θα μας παρουν και τα πετρελαια μας,οι τρουκοι. Ρε σεις, σικε δεν ειμαστε ούλοι;;; Και στον εαυτο μας ψεματα δεν λέμε; Βολεψακηδες…

 2. ΠάνοςΓέριμου 08/12/2022 @ 2:59 ΜΜ

  Ώσπου νά ξυλωθούμε θά μιλάμε…, διότι όλοι είμαστε ενωμένοι μέ τό επάγγελμα τού καθενός μάς… καί άμα ισχύει δέν ισχύει τ’ άλλον, ένωση μέ εμάς δι’ ημάς, ό,τι καί εάν είμαστε τέλος πάντων, αλλά αφού δέν συμφωνούμε τί είμαστε πώς θά συμφωνήσουμε ότι θά είμαστε…

 3. μονον απο τις φατσες καταλαβαινεις οτι οι τυποι καθε αλο παρα γιατροι ειναι

 4. ΜΠΑΙΝΤΕΝΟΠΟΥΛΟΣ 08/12/2022 @ 11:22 ΜΜ

  ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ!
  ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ……… ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΗΡΘΕ…….ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΦΥΛΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*