Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:03 - 14/12/2023

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ”: “Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να αναπνέουν πάρα πολύ. Αυτό καταστρέφει τη Φύση”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Προκαλεί πραγματικά Θυμηδία, τάση δηλαδή για γέλιο με γερή δόση ειρωνείας, αλλά και ταυτόχρονα, Οργή, εν έτει 2023 μ.Χ., το πνευματικό επίπεδο της ανθρωπότητας να έχει κατρακυλήσει σε ένα τέτοιο βάραθρο Ανοησίας…

Επί δεκαετίες τώρα, οι κινήσεις τους ήταν καλά σχεδιασμένες και εφαρμοσμένες.  Τίποτε δεν ήταν τυχαίο για την “Ελίτ” της λεγόμενης “Παγκόσμιας Κυβέρνησης”.  Μια από αυτές ήταν να μετατρέψουν διεθνώς τα Πανεπιστήμια, από Οίκους Σοφίας, σε απλά Ιδρύματα “Πιστοποίησης” των δικών τους δόλιων για την Ανθρωπότητα σχεδίων.  Για τον λόγο αυτόν, έπρεπε να πέσει υπερβολικά το επίπεδο σπουδών, διάφοροι “Καθηγητάδες” να είναι απλώς βαλτοί στη θέση τους και καλώς αμειβόμενοι μέσω των “επιστημονικών” και καλά προ-σχεδιασμένων προγραμμάτων τους, ενώ οι “πτυχιούχοι” δεν θα έπρεπε να πλέον να έχουν κριτική επιστημονική σκέψη, αλλά να είναι απλοί “εφαρμοστές” της “επιστήμης” και των “πρωτοκόλλων” που η “Ελίτ” θα πρόσφερε-επέβαλλε.

Το αποτέλεσμα το βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια στα Πανεπιστήμια, άσχετα αν δεν θέλουν ίσως οι περισσότεροι να αποδεχθούν, όπου η πλειονότης δυστυχώς των φοιτητών, δεν θα είχε καταφέρει να τελειώσει κανονικά τίποτε παραπάνω από το Δημοτικό Σχολείο, με το επίπεδο των γνώσεών τους, αλλά και την εντελώς φτωχή ικανότητά τους για κριτική σκέψη, εάν ίσχυαν τα παλαιότερα κριτήρια, τόσο για την εισαγωγή στη Μέση Εκπαίδευση, όσο και για την εισαγωγή στην Ανώτερη/Ανώτατη Εκπαίδευση.

Έτσι λοιπόν, οι καλά προ-σχεδιασμένες και με κάποια “αληθοφάνεια” απάτες, θα μπορούσαν πολύ πιο εύκολα να “σερβιριστούν” στις ανθρώπινες μάζες.  Η μεγαλύτερη ίσως από αυτές, Απάτη, δεν είναι άλλη, από την λεγόμενη αρχικώς: “Παγκόσμια Υπερθέρμανση”.  Εφόσον, κατόπιν, η παραπάνω φράση δεν μπορούσε επιστημονικά και στατιστικά να σταθεί, την μετέτρεψαν σε “Κλιματική Αλλαγή”, με ξεκάθαρο πλέον σκοπό την χειραγώγηση των μαζών και την εύκολη έτσι επιβολή των καταστρεπτικών για το Φυσικό Περιβάλλον Άνομων σχεδίων τους (βλέπε “Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας” και “Πράσινη Ανάπτυξη”, τάχα).

Φτάσαμε λοιπόν ακόμη και στο τραγελαφικό σημείο, στον απόπατο της Ανοησίας, η “Ελίτ” με τους διάφορους παραπάνω βαλτούς “Καθηγητάδες”, να υποστηρίξει ότι οι άνθρωποι πια αναπνέουν πολύ και ότι αυτοί ευθύνονται για την “Κλιματική Αλλαγή”…

Ω, πόσο βολική η παραπάνω σκέψη για την Ανάγκη Μείωσης του Παγκόσμιου Πληθυσμού…  Ω, πόσο βολική η εφαρμογή της Παγκόσμιας Δικτατορίας, έτσι ώστε να “σωθεί” η Ανθρωπότητα…

Ζούμε όντως την Αθλιότερη περίοδο Ιστορίας, όπου Σατανικά “ανθρωποειδή” έχουν αναλάβει την εξουσία του πλανήτη, ενώ έχουν θέσει σε όλες σχεδόν τις χώρες τις δικές τους μαριονέτες εξουσίας…

Επιβάλλεται, να Αφυπνιστεί αρχικά η Πραγματική Επιστημονική Κοινότητα και το Αληθινό Δικαστικό Σώμα, και με σύσσωμους τους λαούς όλου του κόσμου, να τιμωρήσουν παραδειγματικά όλες αυτές τις τρισάθλιες καρικατούρες που έχουν μετατρέψει τη ζωή μας σε Κόλαση.  Επιβάλλεται, οι Έντιμοι επιστήμονες να αναλάβουν την εξουσία του πλανήτη.

Δήμας Ραμιώτης

Δρ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

ΥΓ.  Το παρακάτω παρακαλώ ας διαβαστεί με μεγάλη δόση ευθυμίας…

Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν πολλά για να αποτρέψουν την κλιματική αλλαγή – να τρώνε λιγότερο κρέας, να κάνουν ποδήλατο, να εξοικονομήσουν ενέργεια. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα που η ανθρωπότητα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Αυτό το πρόβλημα είναι η αναπνοή.

Τα αέρια στον αέρα που εκπνέονται από τους ανθρώπινους πνεύμονες συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη, σύμφωνα με μια νέα μελέτη. Το μεθάνιο και το υποξείδιο του αζώτου στον αέρα που εκπνέουμε ευθύνονται για έως και 0,1 τοις εκατό των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, λένε οι επιστήμονες.

Και αυτό δεν μετράει καν τα αέρια που απελευθερώνουμε όταν ρεφτούμε και αφήσουμε τον αέρα μας, ή τις εκπομπές που προέρχονται από το δέρμα μας χωρίς να το καταλάβουμε.

Επικεφαλής της νέας μελέτης ήταν ο Dr Nicholas Cowan, φυσικός της ατμόσφαιρας στο Βρετανικό Κέντρο Οικολογίας και Υδρολογίας στο Εδιμβούργο.

«Ο αέρας που εκπνέεται από τον άνθρωπο μπορεί να περιέχει μικρές αυξημένες συγκεντρώσεις μεθανίου (CH4) και υποξειδίου του αζώτου (N2O), που συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη», ανέφεραν ο Δρ. Cowan και οι συνεργάτες του.

«Θα ζητήσουμε προσοχή από όσους πιστεύουν ότι αυτές οι εκπομπές είναι ασήμαντες».

Όπως θυμόμαστε οι περισσότεροι από τα μαθήματα επιστήμης στο σχολείο, οι άνθρωποι εισπνέουν οξυγόνο και εκπνέουν διοξείδιο του άνθρακα.

Όταν εισπνέουμε, ο αέρας εισέρχεται στους πνεύμονες και το οξυγόνο από αυτόν τον αέρα εισέρχεται στο αίμα και το διοξείδιο του άνθρακα (CO2), ένα απόβλητο αέριο, μετακινείται από το αίμα στους πνεύμονες και εκπνέεται.

Με τα φυτά είναι το αντίθετο. Τα φυτά χρησιμοποιούν CO2 για να δημιουργήσουν οξυγόνο ως υποπροϊόν (μια διαδικασία γνωστή ως φωτοσύνθεση).

Κάθε άτομο εκπνέει CO2 όταν εκπνέει, αλλά στη νέα τους μελέτη, οι επιστήμονες επικεντρώθηκαν στο μεθάνιο και το υποξείδιο του αζώτου.

Και τα δύο αυτά αέρια είναι ισχυρά αέρια θερμοκηπίου, αλλά επειδή εκπνέονται σε πολύ μικρότερες ποσότητες, η συμβολή τους στην υπερθέρμανση του πλανήτη μπορεί να αγνοηθεί.

Επιπλέον, τα φυτά απορροφούν ουσιαστικά όλο το CO2 που απελευθερώνεται από την ανθρώπινη αναπνοή, επομένως «η συμβολή του CO2 από την ανθρώπινη αναπνοή στην κλιματική αλλαγή είναι ουσιαστικά μηδενική», λέει ο Δρ Cowan στην MailOnline.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για το μεθάνιο και το υποξείδιο του αζώτου, καθώς τα φυτά δεν χρησιμοποιούν αυτά τα αέρια στη φωτοσύνθεση.

Στη μελέτη, οι επιστήμονες εξέτασαν τις εκπομπές μεθανίου και οξειδίου του αζώτου στην ανθρώπινη αναπνοή από 104 ενήλικες εθελοντές από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι συμμετέχοντες έπρεπε να πάρουν μια βαθιά αναπνοή και να την κρατήσουν για πέντε δευτερόλεπτα και μετά να εκπνεύσουν σε μια επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα.

Συνολικά συλλέχθηκαν 328 δείγματα αναπνοής και καταγράφηκαν δεδομένα όπως η ηλικία, το φύλο και οι διατροφικές προτιμήσεις για κάθε συμμετέχοντα.

Μετά την ανάλυση των δειγμάτων, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το υποξείδιο του αζώτου απελευθερώθηκε από κάθε συμμετέχοντα, αλλά το μεθάνιο ανιχνεύτηκε στην αναπνοή μόνο του 31 τοις εκατό των συμμετεχόντων.

Οι ερευνητές λένε ότι όσοι δεν εκπνέουν μεθάνιο όταν αναπνέουν, εξακολουθούν να είναι πιθανό να το “κλάνουν” – με άλλα λόγια, κερνώντας.

Σχόλιο από τους συντάκτες του The Big The One: Αν μιλούσαμε για ένα άκρως επιστημονικό πείραμα , θα χαιρετούσαμε μόνο αυτό το πείραμα. Είναι απαράδεκτο να αναπνέουμε τον ίδιο αέρα με αυτούς τους εκφυλισμένους· όλα αυτά τα αποβράσματα πρέπει να εξοριστούν στην τάιγκα, ή ακόμα καλύτερα, στην Ανταρκτική.

Ωστόσο, σε αυτή τη μελέτη δεν υπάρχει λέξη για τους βάλτους Moksha· μιλάμε για τους κατοίκους της Αγγλίας, οι οποίοι, σύμφωνα με φωτισμένους οπαδούς, αναπνέουν πολύ, κλάνουν και ιδρώνουν.

Φυσικά, καλωσορίζουμε και κατανοούμε τον αγώνα για το περιβάλλον, αλλά φαίνεται ότι οι έξυπνοι οπαδοί της ηλιθιότητάς τους έχουν ήδη ξεπεράσει μια ορισμένη γραμμή και ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε κάτι με την επιστήμη πριν αναγκαστούμε να φοράμε μάσκες αερίων αντί για φίμωτρα. Όλα οδεύουν προς αυτό, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

https://www.dailymail.co.uk

https://www.triklopodia.gr

orthodoxyellasΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

  2. Όχι αδερφέ δεν ξεπερασαν κανέναν εαυτό τους..αυτό θέλουν αυτό κάνουν..εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα

  3. ο αγαπητικός της βοσκοπούλας 12/15/2023 @ 9:53 ΜΜ

    Πλέον δεν θα μιλάμε για κλιματική αλλαγή, αλλά για Κλανητική εντροπία…πρρρρρτσ… χα χα χα!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*