ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το 2014 η τ. Πρωθυπουργός της Ουκρανίας η Τιμοσένκο είχε προτείνει την εξολόθρευση 8.000.000 Ρωσόφωνων του Ντονμπάς με πυρηνικά όπλα!

· Κατοχικά Νέα

Για τα πυρηνικά κάνουν τώρα τις μωρές παρθένες οι Ουκρανοί αλλά το 2014 η Julia Tymoshenko, τ. Πρωθυπουργός της Ουκρανίας (2005 και 2007-2010), είχε ζητήσει τα 8.000.000 εθνοφυλετικά Ρώσοι του Ντονμπάς να εξολοθρευθούν με πυρηνικά όπλα. Αυτά ειπώθηκαν σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε η Δυτικόδουλη Ιουλία η παραβάτης με τον βουλευτή Nestor Shufrych.

Nestor Shufrych: Τι μπορούμε εμείς τώρα να κάνουμε με τους 8.000.000 Ρώσους που παρέμειναν στην Ουκρανία; Aυτοί είναι παρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τιμοσένκο : Θα εξαφανίσω τους Ρώσους Ακόμη και με ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τιμοσένκο: Αυτοί πρέπει να σκοτωθούν με πυρηνικά όπλα.

Nestor Shufrych: Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό γιατί αυτό που θα συνέβαινε είναι απολύτως απαράδεκτο. Αλλά υπάρχει μια άλλη επιλογή…….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κρίση στην Ουκρανία

dimpenews.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Φωτιά σε κτήριο τη νύχταΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Μητέρα και τα τρία παιδιά της νεκροί από φωτιά που προκάλεσε μπαταρία λιθίου

Πόλη και τοπίο στο ΣουδάνΔΙΕΘΝΗ

Σουδάν: Νέοι βομβαρδισμοί σε Νιάλα και Ουάντ Μαντάνι – Drone χτύπησε μεγάλη εγκατάσταση καυσίμων

Εκτόξευση πυραύλου SpaceXTech

SpaceX: Το Starship μπήκε για πρώτη φορά σε τροχιά – Ιστορικό ορόσημο για το πρόγραμμα Artemis

Μία απάντηση στο “ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το 2014 η τ. Πρωθυπουργός της Ουκρανίας η Τιμοσένκο είχε προτείνει την εξολόθρευση 8.000.000 Ρωσόφωνων του Ντονμπάς με πυρηνικά όπλα!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *