ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης μέσα από το Manchester Arena

· Κατοχικά Νέα

Ενώ οι θεατές, κυρίως νεαρά παιδιά, ετοιμάζονται να βγουν από το στάδιο, ακούγεται ο ήχος της έκρηξης από το φουαγιέ και αμέσως ξεσπά πανικόςΈνα βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή που η βόμβα εκρήγνυται στο φουαγιέ του σταδίου Manchester Arena, δευτερόλεπτα αφότου έχει ολοκληρωθεί η συναυλία της Αριάνα Γκράντε και ο κόσμος ετοιμάζεται να αποχωρήσει, αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο. 

Στο βίντεο, που είναι τραβηγμένο από τον κυρίως χώρο της συναυλίας, την μεγάλη αίθουσα όπου γίνονται οι εκδηλώσεις, φαίνονται δεκάδες νεαρά παιδιά, με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους, αφού είχαν μόλις απολαύσει την αγαπημένη τους τραγουδίστρια. Ξαφνικά, στο βάθος ακούγεται ένας υπόκωφος θόρυβος και όλα αλλάζουν: Τα χαμόγελα διαδέχεται σε κλάσματα δευτερολέπτου ο πανικός, ενώ ουρλιαχτά αντηχούν σε όλο το στάδιο. 

Στο βίντεο ακούγεται ο ήχος της έκρηξης και αμέσως μετά ουρλιαχτά

Εν τω μεταξύ, στο twitter αναρτήθηκε βίντεο, τραβηγμένο έξω από το «Manchester Arena», στο οποίο ακούγεται ο ήχος της έκρηξης. Παράλληλα ακούγεται και η αντίδραση του ανθρώπου που τραβάει το βίντεο, ο οποίος φωνάζει «Όχι!» καταλαβαίνοντας προφανώς τι έχει συμβεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο 9ο δευτερόλεπτο του βίντεο ακούγεται ο ήχος της έκρηξης μέσα από το στάδιο 

Από την έκρηξη, που πιθανώς έγινε από βομβιστή αυτοκτονίας, σκοτώθηκαν 19 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους νεαρά παιδιά, ενώ έχουν τραυματιστεί ακόμα 50. 

Νεαροί θεατές της συναυλίας τρέχουν πανικόβλητοι μετά την έκρηξη

protothema.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πιλοτήριο αεροσκάφους - εικόνα αρχείου για την έρευνα του περιστατικού Air India A320ΔΙΕΘΝΗ

Air India: Σπάνια ταυτόχρονη απώλεια και των τριών υδραυλικών συστημάτων A320 στα 36.000 πόδια

Σίδνεϊ Αυστραλία - ακραία ζέστη και πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάςΔΙΕΘΝΗ

Σίδνεϊ: 33°C στην αρχή της άνοιξης – Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς και καθολική απαγόρευση φωτιάς

Ορεινή περιοχή - εικόνα αρχείου για κατολίσθηση στην επαρχία Τζιανγκσί της ΚίναςΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Πάνω από 10 εγκλωβισμένοι μετά από κατολίσθηση στην Τζιανγκσί – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

3 απαντήσεις στο “Ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης μέσα από το Manchester Arena”

  1. Κυριε Τζον Κουντουρη με ακουτε?για πειτε μας σαν ειδικος που ειστε, τα σημεια που υποδεικνυουν οτι ειναι στημενο γιατι fake θα το βγαλετε και αυτο.Δηλαδη δεν υπαρχει εθνοφυλετικος και θρησκευτικος φανατσισμος στο κορανι ειδικα?δεν υπαρχει μισος σε δευτερης γενιας παιδια μετανaστων στη Σουηδια,Γαλλια,Αγγλια,Γερμανια οπου το 90% ζει γκετοποιημενα;ολα αυτα γινονται για να πουλησουν οπλα και να παρουν ορυκτο πλουτο,οπως ο Τραμπ χθες κανοντας deals με σαουδαραβες και απλα τους βολευει και το χρησιμοποιουν σαν μεσο πιεσης;και αν ειναι ετσι τοτε πως θα επιτευχθει η πολυποθητη παγκοσμιοποιηση που προυποθετει ειρηνη και ομονοια μεταξυ λαων και εθνων…..κατι δεν μου κολλαει καλα ή θα ερθει ειρηνη μετα την ισοπεδωση της μεσης Ανατολης με τον mr.666?για εξηγηστε παρακαλω.

  2. Παιδια θυμαται κανεις σας την Ευτερπη,τη μουσα της μουσικης;Ο σχολιαστης fillarianna νομιζω την ειχε συνδεσει με τον παρδαλο αυλητη του Χαμελιν.Πιστευω πως συνδεονται,πιστευω πως στοχος ειναι οι νεοι στις συναυλιες.Μακαρι να κανω λαθος.Προσεχετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά