ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΝΤΙΡΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΠΑΛΙ! O Ζαν Κλοντ Γιούνκερ «ξεμαλλιάζει» γυναίκα στη Σύνοδο των Βρυξελλών και γίνεται viral

· Κατοχικά Νέα

O πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τράβηξε ξανά τα φώτα της δημοσιότητας, κατά τη χθεσινή δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Αιτία, η αλλόκοτη αλληλεπίδρασή του με την Περνίλα Σιόλιν, αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος πρωτοκόλλου της ΕΕ, που περιλάμβανε ένα… ξεμάλλιασμα ολκής, το οποίο προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Στην παράξενη πραγματικά σκηνή, ο πρόεδρος της Κομισιόν εμφανίζεται να πλησιάζει χαμογελώντας την Σιόλιν, και να την χαιρετά με αρκετά εκκεντρικό τρόπο, βάζοντας τα χέρια του στα μαλλιά της και κουνώντας τα πέρα δώθε, προτού της δώσει ένα φιλί στο μάγουλο.

Ενώ η γυναίκα απομακρύνεται με εμφανή έκφραση απορίας (και προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο της), ο Γιούνκερ συνεχίζει να χαιρετά και να ανταλλάζει φιλιά με άλλες γοητευτικές κυρίες, κάνοντας γκριμάτσες και αστεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

makeleio.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Lucia Sisic, Miss Austria 2024ΔΙΕΘΝΗ

Πέθανε στα 22 της η Lucia Sisic, Miss Austria 2024 – Η μάχη με το συγγενές καρδιολογικό πρόβλημα

ΔΙΕΘΝΗ

Η Ουγγαρία απέλασε 10 Ρώσους διπλωμάτες – Η Μόσχα προαναγγέλλει σκληρή απάντηση

Πετρελαιοφόρο στις φλόγες ανοικτά της Σαουδικής ΑραβίαςΔΙΕΘΝΗ

Οι Χούθι χτύπησαν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Σαουδική Αραβία – 73 τραυματίες και νέος φόβος για την παγκόσμια ενέργεια

5 απαντήσεις στο “ΝΤΙΡΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΠΑΛΙ! O Ζαν Κλοντ Γιούνκερ «ξεμαλλιάζει» γυναίκα στη Σύνοδο των Βρυξελλών και γίνεται viral”

  1. …Ολοι ” πιωμενοι ” ειναι αυτοι για να επικοινωνουν με τον θεο της ερημου και των στεππων μεσω αγγελων… οι βαρβαροι.

  2. Τα γέρικα… μουλάρια κόβουν τις τριχιές…έχουν , χαΪδεψει μαλλιά , και μαλλιά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά