Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις
Δεν θα καταλάβετε για πότε θα έρθει και στην woke-Ελλάδα!Με ταχύτητες τόσο γρήγορες,όσο και η υιοθεσία των παιδιών από ομοφυλόφυλους που εγκρίθηκε από το ΣΤΕ αλλά ΔΕΝ πήρε χαμπάρι κανείς,ούτε καν το “Χ” αντέδρασε(απίστευτο)…
Είναι απίστευτο λοιπόν για πόσο ηλίθιους μας περνάνε,που και οι ελληνικές σημαίες στα σχολεία μας και στους παιδικούς σταθμούς θα αντικατασταθούν από αυτές των ΛΟΑΤΚΙ εν μια νυκτί!Μην ανησυχείτε λοιπόν,ούτε καν θα προλάβετε να αντιδράσετε,ο βαθύς ύπνος σας δεν πρόκειται να χαλάσει..αλλά,ξεχάσαμε..
Αυτή την περίοδο η Ελλάδα,ασχολείται με τους Γιανακόπουλους και τους Αγγελόπουλους..
Διακρίνουμε έναν φόβο στην μητέρα που περιγράφει τι γίνεται στη Νορβηγία στους παιδικούς σταθμούς,λέτε να υπάρχει καθεστώς τρομοκρατίας στη “Δημοκρατική” αυτή χώρα; Λέμε εμείς τώρα..
Η μητέρα στο βίντεο λέει ότι δεν λένε “επιθετικά” στα παιδιά οι Νορβηγοί ότι μπορεί να αλλάξει το παιδί το σώμα του όταν μεγαλώσει(εννοείται με εγχείρηση αλλαγής φύλου)..Σοβαρά τώρα; Μετά από την απίστευτη αυτή προπαγάνδα “εκπούστευσης” τι άλλο θα έπρεπε να κάνουν οι Νορβηγοί ώστε όλα τα παιδιά να γίνουν gay; γιατί εδώ φυσικά δεν μιλάμε για ενημέρωση των παιδιών,αλλά για ολόκληρη στρατευμένη προπαγάνδα..
Δείτε το βίντεο λοιπόν,τα υπόλοιπα σχόλια ανήκουν σε εσάς :

newspull.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Νορβηγία : Στους παιδικούς σταθμούς κυματίζει η σημαία των ΛΟΑΤΚΙ – Θα έρθει με αστραπιαία ταχύτητα και στην Ελλάδα,ΔΕΝ θα καταλάβετε ούτε ΠΩΣ,ούτε ΓΙΑΤΙ!!”
  1. Λοατκι τι ειναι; η ομαδοποιηση των πουστ.δων που θεωρουνται νορμαλ;;;
    Συνθεμελα θελει γκρεμισμα αυτη η κοινωνια που αναβαθμιζετε με τα συντριμια της προηγουμενης τους…

    Οπως τρελος ειμαι που συχαινομαι τους τροπους εκμεταλευσης του συστηματος και κατ επεκταση της βουλης. Ετσι σε λιγο θα θεωρουμαστε ανομαλοι γιατι δεν πειραμε μερος στο μπουρδελο τους ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek