10:01 - 27/09/2016

Νόμισμα με την κεφαλή Εξωγήινου βρέθηκε στην Αίγυπτο κατά την ανακαίνιση σπιτιού…ΒΙΝΤΕΟ

Νόμισμα με την κεφαλή Εξωγήινου βρέθηκε στην Αίγυπτο κατά την ανακαίνιση σπιτιού…

Μια ομάδα ανθρώπων που εργάστηκαν για την ανακαίνιση ενός σπιτιού στη νότια Αίγυπτο βρήκε μια σειρά από πολύ σπάνια νομίσματα.

Ένα μοναδικό στο είδος του είχε στη μία πλευρά του μια παράξενη ανθρώπινη φιγούρα και στην άλλη διαστημόπλοιο που δείχνει να είναι πάνω από τη γη.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει την προέλευση αυτών των τμημάτων.

Διακρίνεται η επιγραφή “OPPORTUNUS Adest” που σημαίνει περίπου “βρισκόταν εδώ εν ευθέτω χρόνω” αλλά ούτε κουβέντα για τα ελληνικά που φαίνονται ευδιάκριτα…
Είναι πιθανό ότι το νόμισμα δείχνει την περίπτωση να επισκέπτονταν εξωγήινοι στον πλανήτη Γη; Λέτε να πίστευαν ότι πολλοί σήμερα στη γη για την ύπαρξη τους και να τους απεικόνιζαν;

Mysterious coin of unknown origin


kavalarissa.eu

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (22)

 1. Ααααααχ! Τα λέγανε οι γέροντες…
  Θα προσπαθήσουν με αρχαιολογικές ανακαλύψεις να σας πείσουν γι’αυτά που έρχονται…
  Ειπαν επίσης ότι και οι σεισμοί θα αποκαλύψουν αντίστοιχα “και καλά” ευρήματα..
  Όλα προς βοήθειας της ΝΤΠ.
  Για να δούμε..

  • Εχετλαίος 09/27/2016 @ 1:44 ΜΜ

   Αυτό που λες ισχύει εν μέρει, περί της ΝΤΠ, πολλά θα πουν και θα κάνουν για τους δικούς τους σκοπούς (άλλα θα είναι ψέμματα και άλλα αλήθεια), αλλά το γεγονός ότι το ΣΥΜΠΑΝ σφίζει από Ζωή παντός είδους και επιπέδων Νοημοσύνης είναι αποδεδειγμένο και λογικό, κάτι που ο εγωισμός σου όμως δεν σε αφήνει να το δεις. Παρ το χαμπάρι, ότι Ζωή υπάρχει σε δισεκατομμύρια πλανήτες, κόσμους (υλικούς και άυλους), διαστάσεις, επίπεδα κτλ και είναι προσβολή προς τον Θεό να πιστεύεις ότι όλη η δημιουργικότητά του εξαντλήθηκε σε Σένα μόνο και ότι ΕΣΥ αποτελείς την κορωνίδα των δημιουργημάτων ΤΟΥ. Κατάλαβέ το και κατέβα από το καλάμι σου που νομίζεις ότι είσαι μόνος-η σου στο αχανές αυτό σύμπαν.

   ~Εχετλαίος~

   • Ακριβώς όπως το τόνισες φίλε Εχέτλαιε, το σύμπαν σφύζει από ζωή και πολλοί προσπαθούν έτσι με μικρονοϊκό τρόπο να την περιορίσουν σ΄έναν πλανήτη! Αν είναι δυνατόν! Η απλή λογική το δείχνει απόλυτα και ξεκάθαρα, το σύμπαν υπάρχει επειδή είναι το ίδιο ζωντανό και φιλοξενεί ζωή σε απίστευτες μορφές, η εξερεύνηση του από τον άνθρωπο όταν και πάλι ξαναρχίσει (επειδή αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, έχει ξανασυμβεί στο απώτατο παρελθόν, ειδικά στα πλαίσια του ελληνικού πνεύματος) θα είναι ότι πιο συναρπαστικό!

    • Ανώνυμος 09/28/2016 @ 2:41 ΠΜ

     Και η ζωή που αφήνεις να εννοηθεί οτι υπάρχει (που δεν διαφωνούμε οτι μπορεί να υπάρχει μπροστά σε έναν Θεό απείρου σοφίας και δύναμης) πρέπει να μοιάζει όπως σε παραμυθιάζουν;
     Κακομούτσουνοι, κακοί, που άλλοτε τρέχουν απο γαλαξία σε γαλαξία και άλλοτε τους χαλάει το καρμπυρατέρ και πέφτουν στην Γή και τους βρίσκει μόνο (λολος τυχαίος η Αμερική και Η NASA) και που ξεκλέιδωσαν όλα τα μυστήρια της τεχνολογίας αλλά καίμε στον πλανήτη Γή ακόμη μαζούτ και που τους ανοίξαμε σωσματικά και ανατομικά αλλά ακόμη δεν μπορούμε έναν καρκίνο να αντιμετωπίσουμε και…

     Φάε σανό…αφού το σύμπαν είναι τόσο μεγάλο σε κάθε γαλαξία θα υπάρχει και νοήμων ζωή…τόση που στο τέλος θα βάλουμε στους γαλαξίες φανάρια ώστε να μην τρακάρουμε και πληρώνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.
     Θα καταλάβεις κάποια στιγμή οτι η τράπουλα είναι σημαδεμένη και το παιχνίδι στημένο.

     • Εχετλαίος 09/28/2016 @ 10:02 ΠΜ

      Φίλε μου, καλά και σεβαστά τα όσα λες, στα περισσότερα εκ των οποίων δεν διαφωνώ. Εσύ τα όσα λες όμως τα στηρίξεις σε αποδείξεις και τεκμήρια ή είναι απλά προσωπικές δογματικές εκτιμήσεις από πεποιθήσεις που ακούσια σου “φυτεύτηκαν” στο μυαλό;
      Εγώ τα όσα είπα τα στηρίζω σε αποδείξεις που δυστυχώς (ή ευτυχώς) είχα την τύχη (ή ατυχία) να έχω. Οπότε σανό δεν τρώω, μιας και έχω προσωπικά βιώματα από χρόνιες έρευνες, αλλά και να σου εξηγήσω τώρα δεν θα καταλάβεις.
      Αναφορικα τώρα με το εικονιζόμενο πρόσωπο πάντως στο νόμισμα, φαίνεται ότι ανήκει στην Γκρίζα φυλή ενδογήινων βιορομπότ (μίξη βιοτεχνολογίας με ανθρώπινο ιστό) και έχουν προέλευση την Γη μας. Πρόκειται για κατασκευάσματα μίας πραγματικής εξωγήινης φυλής εξαιρετικά εχθρικής προς το ανθρώπινο είδος (το πως το γνωρίζω, ασ’ το καλύτερα…). Τα στοιχεία υπάρχουν (ακόμα και εδώ στην Αττική), όπως και άπειρες άλλες αναφορές από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα γι αυτό. Το θέμα είναι να δεις εσύ… Ό,τι και να σου πω εγώ δεν έχει σημασία.

      ~Εχετλαίος~

     • Δηλαδή βρε ανώνυμε γιατί “τρώω σανό” όπως διατείνεσαι; Όλα αυτά που αναφέρεις, (δηλαδή γιατί πρέπει να είναι κακομούτσουνοι, να τρέχουν από γαλαξία σε γαλαξία, καρμπυρατέρ χαλασμένα κλπ) γιατί να μην ισχύουν, αφού κι εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι πως μπορεί και να υπάρχει νοήμων ζωή σε άλλους γαλαξίες ή ηλιακά συστήματα; Που είναι το παράξενο; Μήπως κι εσύ τρως σανό, που περιμένεις να συναντήσεις τίποτε γαλανομάτηδες ψηλούς ξανθούς και κατάλευκους εξωγήινους δηλαδή (εικάζω, δεν μπορώ να γνωρίζω τα δικά σου πρότυπα ομορφιάς) θεωρώντας πως μια εικόνα αυτή που καλώς ή κακώς έχει παγιωθεί στην κοινή του εξωγήινου γκρίζου έτσι όπως τον φαντάζονται οι πολλοί μέσα από τις ταινίες κυρίως (αλλά και κάποιες περιγραφές) είναι αναληθής. Μπορεί να υπάρχουν και οι ξανθοί γαλανομάτηδες λοιπόν αλλά και οι “κακομούτσουνοι γκρίζοι, η βιολογική μορφή κάθε είδους καθορίζεται αυστηρά από το περιβάλλον στο οποίο έχει αναπτυχθεί. Η ζωή εκεί έξω στο σύμπαν τρέχει κυριολεκτικά και κατακλύζει τα πάντα κι αυτό είναι αποτέλεσμα απλής λογικής και στατιστικής! Τώρα το γιατί ο άνθρωπος έχει μείνει να χρησιμοποιεί τέσσερις αιώνες μετά την βιομηχανική επαντάσταση μηχανές εσωτερικής καύσης αυτό έχει να κάνει με τα ενδογήινα προβλήματα κυριαρχίας και καταπίεσης της επιστημονικής και τεχνολογικής εξέλιξης ή απόκρυψης της για να χρησιμοποιείται μόνο απο τους εξουσιαστές, από την παγκόσμια ολιγαρχία χάριν του κέρδους, αυτά είναι γνωστά. Καλό λοιπόν είναι να έχεις ανοιχτό μυαλό και να αποφεύγεις τους απαξιωτικούς όρους (“φάε σανό”) με τους συνομιλητές σου, ειδικά με εκείνους που τα σχόλια τους είναι ευπρεπή! Κάποτε πρέπει να μάθουμε να συζητούμε επιτέλους μεταξύ μας χωρίς απαξιωτικούς όρους.

    • To οτι αγαπητέ Gianni, πιθανόν να υπαρχει ζωή σε όλο το σύμπαν, αυτό σημαίνει πως είναι αληθινό το video και το νόμισμα? Αποκλείει να είναι χαβαλές??
     not a single citation, not a single source, just a bad case of photoshop

     • Όχι βέβαια, τίποτε δεν αποκλείεται, απλώς συζήτηση γίνεται και πιστεύω πως είναι άκρως ενδιαφέρουσα μια τέτοια συζήτηση! Τα πάντα είναι πιθανά.

     • Εχετλαίος 09/28/2016 @ 2:58 ΜΜ

      Φυσικά φίλε μου τίποτα δεν αποκελείεται. Πολλά απ όσα βλέπουμε γύρω μπορεί να είναι πλαστά, μπορεί και όχι. Άρα τι μένει να κανουμε; Προσωπική έρευνα με χειροπιαστές αποδείξεις. Εσύ έχεις; Εγώ όπως προανεφερα, δυστυχώς ή ευτυχώς, έχω για το συγκεκριμένο μιαρό ον του νομίσματος. Οπότε για να σου απαντήσω, ναι το νόμισμα μπορεί να είναι φοτοσοπ ή μπορεί να μην υπάρχει, ποσώς μ ενδιαφέρει εμένα. Αρκεί που ξέρω (δυστυχώς) ότι το εικονιζόμενο σίχαμα – υποόν υπάρχει, είναι εξαιρετικά εχθρικό προς τον άνθρωπο και διαθέτει υπερεξελιγμένα όπλα. Ανήκει στην φυλή των περίφημων Γκρίζων. Αυτά.

      ~Εχετλαίος~

 2. Λοιπόν, διαβάστε στη σελίδα 15 του βιβλίου Alpha Book, επάνω επάνω: “Remember that the great Alien Pharaoh lived more than 300 hundred years in his earthly existence.” Το λέει ξεκάθαρα, ALIEN PHARAOH !!!

  Θα βρείτε το PDF εδώ για κατέβασμα, πατήστε DOWNLOAD NOW: http://www20.zippyshare.com/v/iv8evmrV/file.html

  Αυτά τα γνωρίζουμε λοιπόν, δεν είναι κάτι καινούργιο.

 3. Ααα ή μορφή του παισιο

  ύ είναι στο νόμισμα …θαυμαααααααα

  • Ανώνυμος 09/27/2016 @ 5:49 ΜΜ

   Σου λέω διαρκώς…ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛ**ΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ…εσύ δεν ακούς.
   Βλέπεις τα αποτελέσματα;

   • Πας πολύ στο άγιο όρος και σε ευλογούν καλά φαίνεται ρεεεε?????

    • Ανώνυμος 09/27/2016 @ 11:49 ΜΜ

     Δεν έχω πάει καθόλου. Απλά έχοντας σχέση με την Ιατρική γνωρίζω τα αποτελέσματα μίας συνήθειας. Είτε πιστέυω είτε όχι σε μία πίστη, θρησκεία ότι και να είναι έμαθα να σέβομαι τους συνανθρώπους μου και τις επιλογές τους.
     Εσύ στην προκειμένη περίπτωση λίγα σου είπα. Είσαι επαναληπτικός υβριστής και είρων της Ορθοδοξης Πίστης. Άν δεν πιστέυεις άπάλλαξε τους συναθρώπους σου απο την παρουσία σου που δεν προσφέρει τίποτε στον διάλογο.
     Κοίτα την μάπα σου στον καθρέπτη και βρίσε όσο θέλεις. Σίγουρα θα το αξίζει περισσότερο.

 4. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 09/27/2016 @ 4:27 ΜΜ

  Νεοταξίτικη προπαγάνδα για εντελώς ηλίθιους….. ετοιμάζουν να μας σερβίρουν εισβολή εξωγήινων…. Καλή όρεξη χαπατα ….

 5. Ανώνυμος 09/27/2016 @ 4:41 ΜΜ

  Δώστε Σανό…πολλά τα τετράποδα.

  • τη δική μου μπάλα ,καλά εξηραμμένη, παρακαλώ. Μου προκαλεί φούσκωμα η υγρασία.

   • Ανώνυμος 09/27/2016 @ 7:59 ΜΜ

    Ετυμολογία λέξεως Σανό.
    “ξεραμένα χόρτα (τριφύλλι, βρόμη κ.ά.), που θερίζονται πριν φτάσουν στην ωρίμανση και αποθηκεύονται για ζωοτροφή”

    Οπότε μήν αγχώνεσαι είναι ξεραμένη. Απλά μπορώ να σου δώσω παραπάνω άν θέλεις.

 6. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΕΙΔΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
  ΜΗΝ ΜΑΣΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΤΥΤΟΥΣ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.
  ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ,ΜΗΝ ΜΑΣΣΑΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Θ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΑ ΚΑΚΟ.
  ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ!!
  Η ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ.
  ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ.

 7. Αν όντως έχει βρεθεί – νομίζω πως καλό είναι να είμαστε απόλυτα επιφυλακτικοί σε τέτοιες καταστάσεις – κάτι τέτοιο πρόκειται για συνταρακτική αποκάλυψη! Βέβαια όλα αυτά στους αναζητητές τέτοιων ιστοριών είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, στον πολύ κόσμο όμως μάλλον φαντάζει ως φάρσα, επειδή έτσι θέλουν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές να σκέπτεται η μάζα, σαν πρόβατο!

 8. — not a single citation, not a single source, just a bad case of photosho

  • Ανώνυμος 09/28/2016 @ 7:44 ΜΜ

   ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh