13:01 - 26/08/2018

New York Times: Η Melania ανυπομονεί να τελειώσει η προεδρία Trump για να πάρει διαζύγιο

Ίσως μια μέρα, όταν γραφτεί η ιστορία της προεδρίας του Donald Trump, να εστιάσουμε στις πρώτες ημέρες της περασμένης εβδομάδας ως σημείο εκκίνησης του απόλυτου εκτροχιασμού και να βρούμε ένα περιεκτικό όνομα γι΄αυτό.

Ίσως να το ονομάσουμε Δευτέρα της Melania, έγραψε στις αρχές της εβδομάδας ο Frank Bruni στις σελίδες γνώμης των New York Times.

Θα σημειώσουμε ότι στις 20 Αυγούστου, η πρώτη κυρία δημόσια επέκρινε τα πρόσωπα που κάνουν bulling στο Ίντερνετ, την ώρα που ο σύζυγός της παρεκτρεπόταν και πάλι στο Twitter για να επιτεθεί με λύσσα κατά του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μάλερ.

Λίγη ώρα πριν αναχωρήσει από τον Λευκό Οίκο η 48χρονη Melania Trump εκείνη την ημέρα είχε διαβάσει το tweet του συζύγου της κατά του Μάλερ. Τον χαρακτήριζε «απόβρασμα» και «σκύλο», παραβάλλοντάς τον με τον Τζόζεφ ΜακΚάρθι.

Μιλώντας λίγο μετά σε συνέδριο στο Μέριλαντ η Melania Trump δεν μάσησε τα λόγια της για τους κινδύνους του online bulling για τα παιδιά. «Τα κοινωνικά μέσα είναι μέρος της καθημερινής ζωής, “μπορούν να έχουν πολλά θετικά αποτελέσματα. Αλλά μπορούν επίσης να είναι επιζήμια και καταστροφικά, εάν δεν χρησιμοποιούνται σωστά», είπε η Melania.

«Τα περισσότερα παιδιά γνωρίζουν τα οφέλη και τις παγίδες των social media, ίσως και καλύτερα από κάποιους ενήλικες», δήλωσε η πρώτη κυρία. Ήταν σαν να μιλούσε για τον σύζυγό της, όπως έγραψαν κάποια αμερικανικά ΜΜΕ.

Η “σύνδεση” των λόγων της πρώτης κυρίας με το tweet του Trump ήταν αυτόματη για τα ΜΜΕ και η θεωρία που αρχίζει να κυκλοφορεί είναι ότι η Μελάνια τρολάρει συστηματικά τον πρόεδρο. Βρίσκει τρόπους να δείχνει ότι τον αψηφά. Η στάση της δείχνει πατριωτισμό, όμως παράλληλα του ξεπληρώνει τις ταπεινώσεις που έχει υποστεί από αυτόν.

Ο ρόλος της Melania Trump συζητείται έντονα στις Ηνωμένες Πολιτείες: για κάποιους, το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία έχει βρεθεί στο χρυσό κλουβί και απλώς δανείζει στον ” αυτοκράτορα” του Λευκού Οίκου ένα όμορφο πρόσωπο. Κάποιοι άλλοι βλέπουν στη συμπεριφορά τους μια μικρότερη ή μεγαλύτερη εξέγερση.

Αυτό που κυκλοφορεί μετ’ επιτάσεως όμως είναι ότι η Melania ανυπομονεί να τελειώσει η προεδρία Trump για να πάρει διαζύγιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, μετά από 13 χρόνια γάμου με τον Trump, η Melania δεν είναι πλέον ιδιαίτερα επιθυμητή. Άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι δεν μοιράζονται τα βράδια την ίδια κρεβατοκάμαρα εδώ και πολύ καιρό. Ακόμη και στις επίσημες κρατικές επισκέψεις διατίθενται ξεχωριστές σουίτες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΠΕ

Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 08/26/2018 @ 2:07 ΜΜ

    NYT η καλύτερα JYT η επίτομη των fake news

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*