ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Νετανιάχου: Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους Χούτι «μέχρι να ολοκληρώσουμε τη δουλειά»

· Κατοχικά Νέα

Ο ισραηλινός στρατός έπληξε σήμερα «στρατιωτικούς στόχους» των Χούτι στην Υεμένη

Το Ισραήλ θα συνεχίσει να πλήττει τους Χούτι στην Υεμένη «μέχρι να τελειώσει η δουλειά» δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Πριν από λίγο καιρό, η Πολεμική Αεροπορία επιτέθηκε σε στόχους της τρομοκρατικής οργάνωσης Χούτι στην Υεμένη, τόσο στην ακτογραμμή όσο και στη Σαναά» ανέφερε σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή του από το κέντρο διοίκησης της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ. «Είμαστε αποφασισμένοι να αποκόψουμε αυτόν τον τρομοκρατικό βραχίονα του ιρανικού άξονα του κακού. Θα επιμείνουμε σε αυτό μέχρι να ολοκληρώσουμε τη δουλειά».

Ο Νετανιάχου βρισκόταν στη βάση μαζί με τον υπουργό Άμυνας Ισραέλ Κατζ, τον αρχηγό του επιτελείου των IDF αντιστράτηγο Χέρζι Χάλεβι και τον διοικητή της IAF υποστράτηγο Τόμερ Μπαρ για να επιβλέψουν τα ισραηλινά πλήγματα κατά των Χούτι, αναφέρει το γραφείο του σε ανακοίνωσή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τους IDF, οι επιθέσεις στόχευαν «υποδομές που χρησιμοποιούνται από το τρομοκρατικό καθεστώς των Χούτι για τις στρατιωτικές του δραστηριότητες» στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαναά στην πρωτεύουσα, στους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής Hezyaz και Ras Kanatib, καθώς και υποδομές στα λιμάνια Hodeida, Salif και Ras Kanatib στην ακτή.

protothema.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Το Λονδίνο διπλασιάζει τα πρόστιμα για παραβίαση κυρώσεων και στοχοποιεί το ρωσικό δίκτυο A7ΔΙΕΘΝΗ

Το Λονδίνο διπλασιάζει τα πρόστιμα για παραβίαση κυρώσεων και στοχοποιεί το ρωσικό δίκτυο A7

Ο Σι Τζινπίνγκ ζητά «καθολική ασφάλεια» από τον Οργανισμό Συνεργασίας της ΣανγκάηςΔΙΕΘΝΗ

Ο Σι Τζινπίνγκ ζητά «καθολική ασφάλεια» από τον Οργανισμό Συνεργασίας της Σανγκάης

Εσθονία: Το ΝΑΤΟ απογείωσε αεροσκάφη μετά από είσοδο drones στον εναέριο χώροΔΙΕΘΝΗ

Εσθονία: Ένα drone παραβίασε τον εναέριο χώρο στα νοτιοανατολικά — τουρκικά F-16 του ΝΑΤΟ απογειώθηκαν από το Ämari

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά