Σε εκκένωση νοσοκομείο Παίδων στο Μαιάμι προχώρησε η αστυνομία μετά από πληροφορίες για ύπαρξη βόμβας και ελεύθερου σκοπευτή στην περιοχή.
Οι αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν υπάρχουν τραυματίες.
Η διοίκηση του νοσοκομείου, από την πλευρά της, διέψευσε την ύπαρξη ενεργού σκοπευτή, σύμφωνα με το WPLG.
«Προληπτικά μέτρα έχουν ληφθεί προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ασθενών, του προσωπικού και των κατοίκων γύρω από το νοσοκομείο Nicklaus», αναφέρει ένα tweet που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
![Νέος συναγερμός στις ΗΠΑ: Απειλή για βόμβα σε νοσοκομείο Παίδων στο Μαιάμι [εικόνες] - Εικόνα Νέος συναγερμός στις ΗΠΑ: Απειλή για βόμβα σε νοσοκομείο Παίδων στο Μαιάμι [εικόνες] - Εικόνα](http://katohika.gr/images2016/neos-sinagermos-stis-ipa-apeili-vomva-nosokomeio-paidon-maiami-eikones-.jpg)
![Νέος συναγερμός στις ΗΠΑ: Απειλή για βόμβα σε νοσοκομείο Παίδων στο Μαιάμι [εικόνες] - Εικόνα1 Νέος συναγερμός στις ΗΠΑ: Απειλή για βόμβα σε νοσοκομείο Παίδων στο Μαιάμι [εικόνες] - Εικόνα1](http://katohika.gr/images2016/neos-sinagermos-stis-ipa-apeili-vomva-nosokomeio-paidon-maiami-eikones-1.jpg)
Φωτογραφίες: Twitter @WPLGLocal10
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice



