Νέος εφιάλτης : Η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει επιδοτήσεις 6,5 δισ. ευρώ λόγω… ανικανότητας

crisisΝέος εφιάλτης : Η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει επιδοτήσεις 6,5 δισ. ευρώ λόγω… ανικανότητας

»Βόμβα μεγατόνων» ρίχνει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα θα πρέπει επιστρέψει κοινοτικές επιδοτήσεις ύψους 6,5 δισ. ευρώ, διότι 66 ήδη συμφωνημένα έργα δεν θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2015.

Η εφημερίδα κάνει λόγο για μια «χώρα που θέτει εμπόδια στο εαυτό της» μιλά σημερινό δημοσίευμα της Bild και, λίγο ούτε πολύ, υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει επιδοτήσεις ύψους 6,5 δισ. ευρώ, διότι τα 66 ήδη συμφωνημένα έργα δεν θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του χρόνου λόγω…χάους στις υπηρεσίες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα:

Σύμφωνα με έκθεση της επιτροπής ελέγχου του προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Αθήνα έχει σχεδιάσει πολλά έργα, χωρίς να συμπεριλάβει τις τοπικές αρχές.

Από τα 100 πρότζεκτ που συγχρηματοδοτούνται στην παρούσα φάση και εδώ και 14 χρόνια από την ΕΕ, στα 52 (5,5 δις ευρώ) σημειώνονται καθυστερήσεις ενώ 14 (1 δις ευρώ) κινδυνεύουν να μην ολοκληρωθούν.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η επικεφαλής της επιτροπής και ευρωβουλευτής των γερμανών Χριστιανοδημοκρατών Ίνγκε Γκρέσλε, δε, υπογραμμίζει στην εφημερίδα: «Η μιζέρια δεν οφείλεται στην έλλειψη χρημάτων για την Ελλάδα, αλλά στο ότι η χώρα θέτει εμπόδια στον εαυτό της»».

 

newpost.gr

Loading...

One thought on “Νέος εφιάλτης : Η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει επιδοτήσεις 6,5 δισ. ευρώ λόγω… ανικανότητας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *