Νέος αναβαθμισμένος Henry: Η απάντηση στις κούκλες ρομπότ

Οι ανάγκες της αγοράς σε κούκλες ρομπότ, έκαναν τους κατασκευαστές να φτιάξουν στα μέτρα των πελατών τους ένα νέο, βελτιωμένο, ανδρικό ρομπότ.

Ακούει στο όνομα Henry και έχει μια «υπεράνθρωπη σεξουαλική απόδοση» σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία.

Οι δημιουργοί του δεν εστίασαν μόνο στα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Ο Χένρι είναι σε θέση να μιλήσει !

Έχει προγραμματιστεί να λέει έξυπνα αστεία,να συζητήσει τα σχέδια για το Σαββατοκύριακο, ακόμη και τα φιλοσοφικά ζητήματα της αυτο-εξέλιξης!

Και αν δει ότι όλα τα παραπάνω δεν …. αποδίδουν κάνει και την κίνηση ματ: Λέει : «Darling μήπως να βγάλω έξω τα σκουπίδια;»
Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, να πληροφορήσουμε πως οι κατασκευαστές έχουν αναπτύξει εκφράσεις του προσώπου και είναι σε θέση να σε κοιτάει στα μάτια. Το ρομπότ κοστίζει $ 11.000 – $ 15.600.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο διευθύνων σύμβουλος των δημιουργών του Henry, Matt McMullen, από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, ισχυρίζεται ότι δεν είναι μόνο σεξ, που προσφέρει αλλά μια ελπίδα για τους ανθρώπους που αιστάνονται μοναξιά.

Η εταιρεία προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες προσαρμογής: η κούκλα μπορεί να διακοσμηθεί με αυτιά ξωτικά, βαμπίρ και τριάντα είδη τρίχας στο σώμα.

medicalland.gr

Loading...

3 thoughts on “Νέος αναβαθμισμένος Henry: Η απάντηση στις κούκλες ρομπότ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *