09:42 - 29/09/2016

Νέο UFO συγκεντρώνει Ενέργεια στον Ήλιο μας

Νέο UFO συγκεντρώνει Ενέργεια στον Ήλιο μας

Ημερομηνία ανακάλυψης: 21 Σεπτεμβρίου 2016 4:06
Τόπος Εύρεσης: Ήλιος της Γης

Αυτό το UFO βρέθηκε από τον MyUnhauzen74 του Youtube. Παρακολουθεί τις εικόνες του SOHO και τα βίντεο και τις θέσεις των βίντεο από τις ανακαλύψεις που κάνει σχεδόν καθημερινά. Εδώ έχει βρει ένα UFO που έχει μια ακτίνα η οποία κινείται προς ένα μικρό στρογγυλό UFO πιο κοντά στην επιφάνεια του ήλιου.

Η δέσμη λέιζερ μπορεί να είναι ένα όπλο, αλλά πιστεύω ότι είναι ένας μηχανισμός για να τραβήξει το UFO μακριά από τον ήλιο. Αυτά τα μικρότερα UFO μπορεί να κάνουν εργασίες συγκομιδής που συγκεντρώνουν ένα συγκεκριμένο τύπο ενέργειας και στη συνέχεια το παραδίδουν στο μητρικό για τη μεταφορά. Παρατηρήστε το μικρό στρογγυλό UFO που βρίσκεται στο κάτω μέρος της δέσμης; Αυτό είναι απόδειξη για τη θεωρία αυτή.

Star Wars in our solar system – Laser shelling of UFO – September 21, 2016

ufosightingsdaily.com

kavalarissa.eu

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Σπαρτακος 09/29/2016 @ 12:17 ΜΜ

    Χαλαρωστε ο Τσακ Νορις ειναι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh