Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

pendik

Νέο στρατόπεδο εκπαίδευσης τζιχαντιστών έξω από την Κωνσταντινούπολη

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στο προάστιο Pendik, στην ασιατική ακτή της ευρύτερης περιφέρειας της Κωνσταντινούπολης και απέναντι από τα Πριγκηπόννησα, αποκαλύφτηκε ότι υπάρχει και λειτουργούσε εδώ και καιρό στρατόπεδο εκπαίδευσης Τζιχαντιστών και μάλιστα κάτω από τα μάτια των τουρκικών αρχών.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις της τουρκικής εφημερίδας Sözcu, στο προάστιο Pendik της Κωνσταντινούπολη, έγινε κάποια έφοδος αυτές τις μέρες από την Διεύθυνση Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας κατόπιν πολλών πιέσεων και αποκαλύφτηκε και επίσημα η λειτουργία στρατοπέδου εκπαίδευσης Τζιχαντιστών και μάλιστα αλλοδαπών.

Στην έφοδο αυτή οι δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν 29 ενόπλους Τζιχαντιστές και 24 παιδιά που επίσης έπαιρναν βασική εκπαίδευση για να στηρίξουν τις πολεμικές επιχειρήσεις των Τζιχαντιστών. Ο συνολικός αριθμός των συλληφθέντων αλλοδαπών είναι 53 άτομα και οι ηλικίες τους από 18 μέχρι 24 ετών.

Το χαρακτηριστικό είναι πως οι περισσότεροι από τους Τζιχαντιστές που συνελήφθηκαν είναι Ουζμπέκοι και από το Τατζικιστάν, δηλαδή από χώρες της Κεντρικής Ασίας όπου έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και εκεί με επικίνδυνο ρυθμό το κίνημα του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ανάμεσα τους ήταν και πολλά μικρά παιδιά τα οποία ανέλαβε η Διεύθυνση Παιδικής Εγκληματικότητας .

Άλλη μια επιχείρηση που αποδεικνύει ότι στην Τουρκία υπάρχουν και λειτουργούν κέντρα εκπαίδευσης Τζιχαντιστών, δηλαδή η τουρκική υποκρισία που υποστηρίζει ότι δήθεν πολεμά τους εξτρεμιστές δολοφόνους ισλαμιστές σε όλο της το μεγαλείο.

Την ίδια ώρα ο Ερντογάν παριστάνει το «θύμα» στην κ Μέρκελ, ζητώντας τα πάντα και το ξεπούλημα του Κυπριακού σαν ανταμοιβή στις… υπηρεσίες της Τουρκίας ενάντια στο δολοφονικό Ισλαμικό Χαλιφάτο.

Μπράβο!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Νέο στρατόπεδο εκπαίδευσης τζιχαντιστών έξω από την Κωνσταντινούπολη”
  1. αυτο θα ξινισει στους ρωσους κι θα γινει στοχος τους να την τσακισουν την τουρκια

    1. Έκτακτο: Σφαλιάρα Πούτιν σε Τουρκία…

      Η Τουρκία δέχεται το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Η Ρωσία είναι αποφασισμένη να διαλύσει τους Τούρκους πάση θυσία, με τους δεύτερους να βλέπουν εφιάλτες μετά από κάθε ρωσική δήλωση… Τελευταίο “χτύπημα”, η δήλωση στήριξης των Ρώσων προς τους Κούρδους. Μάλιστα… Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης:

      “Μια επίσημη δήλωση του πρέσβη της Ρωσίας στην τουρκική πρωτεύουσα για το κουρδικό, έπεσε σαν «βόμβα» και προκάλεσε την έντονη οργή της τουρκικής ηγεσίας ενώ ο τουρκικός τύπος την χαρακτήρισε σαν καινούργιο χαστούκι της Ρωσίας.

      Συγκεκριμένα ο πρέσβης της Ρωσίας στην Άγκυρα, Andev Karlov, σε δηλώσεις του που δημοσιευτήκαν στον τουρκικό τύπο και μεταδόθηκαν από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, Ria Novosti News, αναφερόμενος στις ρώσικες επιχειρήσεις στην Συρία και στο Ιράκ, τόνισε πως το κουρδικό ΡΚΚ δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση.

      Ο Ρώσος πρέσβης προχώρησε πιο πολύ στο κουρδικό ζήτημα και ανέφερε ότι η Ρωσία έχει προβεί σε αποστολές οπλικών συστημάτων και πολεμοφοδίων στο PYD, δηλαδή στον συριακό κλάδο του ΡΚΚ, που μάχεται με ιδιαίτερη σφοδρότητα κατά των Τζιχαντιστών που στήριξε η Τουρκία.

      Ο Ρώσος πρέσβης ανέφερε ότι το ΡΚΚ είναι η προέκταση του συριακού PYD και ότι η Ρωσία στηρίζει με κάθε μέσο των αγώνα αυτών των κουρδικών οργανώσεων.

      Όπως ήταν επόμενο οι δηλώσεις αυτές, καθώς και οι πληροφορίες ότι το ΡΚΚ διαθέτει αμερικανούς πύραυλους Stinger τους οποίους είχαν δώσει οι Αμερικανοί στο PYD, έχει ανησυχήσει έντονα την Άγκυρα καθώς οι εξελίξεις στο κουρδικό πάνε από το κακό στο χειρότερο.

      Σημεία των καιρών!”

  2. ΕΚΤΑΚΤΟ! Οι τζιχαντιστές ντύνονται γυναίκες και υποχωρούν λόγω Ρώσων…
    Πληροφοριακά Στοιχεία
    Δημοσιεύθηκε : 19 Οκτώβριος 2015

    fShare
    inShare
    tzixat

    Κι όμως οι τρομεροί μαχητές του ISIS “αλλάζουν” φύλο προκειμένου να γλυτώσουν από τις απανωτές επιθέσεις που δέχονται από τους Ρώσους.
    Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί εξ αυτών ξυρίζουν τις γενειάδες του και ντύνονται ως γυναίκες φορώντας νικάμπ για να εγκαταλείψουν στη Συρία και να μπουν στην Τουρκία.
    Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο Χαλέπι και κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν γενειάδες δίπλα σε δεκάδες ξυραφάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek