Νεκρός με σφαίρα στο στήθος βρέθηκε πρώην Ισπανός τραπεζίτης

Νεκρός από πυροβολισμό βρέθηκε στην περιοχή της Κόρδοβα ο πρώην πρόεδρος μίας από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ισπανίας. Πρόκειται για τον Miguel Blesa, πρώην πρόεδρο της Caja Madrid από το 1996 έως το 2009, ο οποίος είχε καταδικαστεί τον περασμένο Μάρτιο σε έξι χρόνια φυλάκιση για εμπλοκή στη λεγόμενη υπόθεση «μαύρων καρτών.

Το άψυχο σώμα του 69χρονου, πρώην προέδρου της Caja Madrid, βρέθηκε την Τετάρτη στο «Puerto del Toro» στη Villanueva del Rey (Κόρδοβα), τον τόπο όπου συνήθιζε να πηγαίνει για κυνήγι. Λίγο πριν από τις οκτώ, ο Μπλέσα έτρωγε πρωινό με μια ομάδα φίλων, πριν ξεκινήσει για το κυνήγι και έχει σηκωθεί από το τραπέζι, λέγοντας ότι θα μετακινήσει το αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στο γκαράζ.

Ήταν ένα εργάτης, στο 1.600 εκταρίων αγρόκτημα που βρίσκεται στην Sierra Morena, ο οποίος ειδοποίησε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, πως ένα άτομο ήταν ξαπλωμένο στο πάτωμα φέροντας ένα πυροβολισμό. Ο πρόεδρος της Caja Madrid, έχει πεθάνει στις 8:40, σύμφωνα με πιστοποιημένες υπηρεσίες υγείας ανεπτυγμένων στην περιοχή μετά την ειδοποίηση στις 7:50 π.μ., σύμφωνα με πηγές από την Πολιτοφυλακή, η οποία έχει αναλάβει την έρευνα.

Οι πρώτες ενδείξεις, λένε πως η αιτία του θανάτου είναι πυροβολισμός στο στήθος, που προκλήθηκε από κυνηγετικό όπλο και οι πρώτες υποθέσεις οδηγούν σε αυτοκτονία. Το σώμα έχει εντοπιστεί στο γκαράζ του αγροκτήματος.

pentapostagma


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Loading...

3 thoughts on “Νεκρός με σφαίρα στο στήθος βρέθηκε πρώην Ισπανός τραπεζίτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *