Νεκρός ο «Lemmy» τραγουδιστής του γκρουπ Motörhead…

Lemmy
Νεκρός ο «Lemmy» τραγουδιστής του γκρουπ Motörhead…

Ο Ian «Lemmy» το ιδρυτικό μέλος και τραγουδιστής στο Βρετανικό heavy Metal γκρουπ, Motörhead, πέθανε σε ηλικία 70 ετών, λίγο καιρό μετά την διάγνωση καρκίνου.

Το μουσικό γκρουπ ανακοίνωσε στην σελίδα του Facebook ότι ο Lemmy έμαθε ότι πάσχει από την ασθένεια στις 26 Δεκεμβρίου και βρισκόταν στο σπίτι του όταν πέθανε.
Ο Lemmy, γεννήθηκε με το όνομα Ian Fraser Kilmister, και συγκρότησε το γκρουπ Motörhead το 1975 και ήταν το μοναδικό σταθερό μέλος του, ως τραγουδιστής και μπασίστας. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε 23 άλμπουμ με την μεγάλη επιτυχία το 1980 το Ace of Spades.

Ας δούμε τώρα μερικές πολύ περίεργες συμπτώσεις που όπως καταλαβαίνεται θα μας οδηγήσουν σε πολύ διαφορετικά συμπεράσματα. Ο θρύλος του Rock n Roll Lemmy πέθανε όπως μας λέει το μάτριξ, τέσσερις ημέρες μετά τα γενέθλιά του και μόλις δύο ημέρες μετά τη διάγνωση ενός δολοφονικου τύπου καρκίνου!!!

Η ιστορία αυτή είναι σίγουρα πολύ περίεργη αν όχι τρελή… και στην κυριολεξία απίστευτη. Καθώς η αριθμοσοφία μας βοηθάει στην αποκωδικοποίηση της είδησης απάτης γιατί… είτε ο Lemmy έγινε το θύμα μιας τελετουργικής θυσίας των σατανιστών είτε προσποιείται τον θάνατο του για αποκρυφιστικούς λόγους. Ο θάνατος του Lemmy είναι μια ημέρα μετά τη θυσία του ποδοσφαιριστή Άλφρεντο στο Ελ Σαλβαδόρ…

ο ένας θάνατος ακολουθεί τον άλλο και μάλλον θα έχουμε και τρίτη περίπτωση πολυ σύντομα…ίσως την στιγμή που εμείς γράφουμε ή διαβάζουμε την είδηση του θανατού του…

Εδώ η αριθμοσοφία για όλες αυτές τις «συμπτώσεις» του «πολιτισμού» που μας πρόσφερε τους Motörhead και όλους τους υπηρέτες…όλοι μας υπηρετούμε σαν στρατιωτάκια την διαιώνιση της κατάστασης μας.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Είδατε το MURDER ONE στην φωτογραφία;

Murder One in Simple Gematria Equals: 113 ή 1311 Παρίσι

Ian = 9+1+14 = 24
Fraser = 6+18+1+19+5+18 = 67
Lemmy = 12+5+13+13+25 = 68
Kilmister = 11+9+12+13+9+19+20+5+18 = 116 ο καθρέφτης του 911 γιατί όλα είναι ανάποδα σε αυτον τον κόσμο

Loading...

2 thoughts on “Νεκρός ο «Lemmy» τραγουδιστής του γκρουπ Motörhead…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *