Νέα τραγωδία στη Μιανμάρ – Πάνω από 90 άνθρωποι σκοτώθηκαν από κατολίσθηση σε ορυχείο Βουνό από μπάζα κατέρρευσε πάνω σε δεκάδες πρόχειρα καταλύματα

niamar

Περισσότερα από 90 είναι τα θύματα από την κατολίσθηση που σημειώθηκε το Σάββατο κοντά σε ένα ορυχείο νεφρίτη σε μια απομονωμένη επαρχία στη βόρεια Μιανμάρ.

«Μόνο ένας άνθρωπος εντοπίστηκε ζωντανός, όμως πέθανε πολύ γρήγορα. Δεν βρίσκουμε παρά μόνο νεκρούς» δήλωσε ο Τιντ Σούε Μγιντ, αξιωματούχος της τοπικής αυτοδιοίκησης και συντονιστής των ερευνών διάσωσης ανακοινώνοντας τον απολογισμό.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο το απόγευμα στην απομονωμένη επαρχία Χπακάντ στα σύνορα με την Κίνα, όταν ένα βουνό από μπάζα κατέρρευσε πάνω σε δεκάδες πρόχειρα καταλύματα στα οποία μένουν οι κάτοικοι της περιοχής που ζουν αναζητώντας κομμάτια νεφρίτη από το ορυχείο.

Οι διασώστες, μεταξύ αυτών και μέλη του Ερυθρού Σταυρού αλλά και ενισχύσεις από τον στρατό και την αστυνομία, εξακολουθούν να αναζητούν επιζώντες και σήμερα.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η Μιανμάρ, η μεγαλύτερη παραγωγός νεφρίτη παγκοσμίως, αποκομίζει μεγάλα οφέλη από το ορυκτό αυτό. Όμως οι συνθήκες εξόρυξής του είναι ιδιαίτερα κακές, χωρίς να λαμβάνονται μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των παράνομων εργατών. Μόνο τους τελευταίους μήνες δεκάδες κάτοικοι της επαρχίας Χπακάντ, που είναι πλούσια σε κοιτάσματα νεφρίτη, έχουν χάσει τη ζωή τους από κατολισθήσεις την ώρα που αναζητούν κομμάτια του ορυκτού που έχουν πέσει από τις μπουλντόζες των εταιρειών εξόρυξης, σύμφωνα με μη κυβερνητικές οργανώσεις.

One thought on “Νέα τραγωδία στη Μιανμάρ – Πάνω από 90 άνθρωποι σκοτώθηκαν από κατολίσθηση σε ορυχείο Βουνό από μπάζα κατέρρευσε πάνω σε δεκάδες πρόχειρα καταλύματα

  1. filarianna says:

    Νέα κατολίσθηση με πολλούς αγνοούμενους

    bbc.com/news/world-asia-35179214

    Σε έκθεσή της τον Οκτώβριο, η Global Witness, δήλωσε ότι η αξία του νεφρίτη που παράχθηκε το 2014 και μόνο ήταν $ 31 δισ – σχεδόν το ήμισυ του ΑΕΠ της (Βιρμανία) Μιανμάρ – αλλά στον κρατικό κορβανά ή τους απλούς ανθρώπους το ποσό που τελικά φτάνει, είναι σχεδόν ανύπαρκτο.
    Οι ντόπιοι σε μεταλλευτικές περιοχές κατηγορούν τη βιομηχανία, για μια σειρά παραβιάσεων, συμπεριλαμβανομένων των φτωχών στο χώρο της υγείας και της ασφάλειας και τις συχνές κατασχέσεις γης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *