in

Νέα θεωρία συνωμοσίας: Ο Χίτλερ θα κρυβόταν σε μοναστήρι στη Σάμο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Νέα θεωρία συνωμοσίας: Ο Χίτλερ θα κρυβόταν σε μοναστήρι στη Σάμο

Μέσω Ελλάδας έφτασε στην Αργεντινή ο Γερμανός δικτάτορας; – Νέα στοιχεία υποστηρίζουν ότι έχουν Αμερικανοί ερευνητές

Αυτοκτόνησε στο μπούνκερ του, βρήκε καταφύγιο στο εξωτερικό, έζησε μέχρι τα 95 του στην Αργεντινή… Πολλές είναι οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από την κατάληξη του Αδόλφου Χίτλερ με δεκάδες λάτρεις ιστοριών… μυστηρίου να αναζητούν την πιο πειστική εκδοχή για το θάνατο του ναζιστή δικτάτορα.

Μία νέα θεωρία που βλέπει το φως της δημοσιότητας, όμως, έχει και… άρωμα Ελλάδας, καθώς σύμφωνα με βετεράνο της CIA ο Χίτλερ διέφυγε στην Αργεντινή αφού πρώτα είχε ταξιδέψει στην Τενερίφη και προηγουμένως είχε προσπαθήσει να βρει καταφύγιο σε μοναστήρι στη Σάμο!

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Express που επικαλείται δηλώσεις του Μπομπ Μπάερ πρώην πράκτορα της CIA, απόρρητα έγγραφα του FBI αποκαλύπτουν την πορεία του Χίτλερ από τη Γερμανία, στο ισπανικό νησί μέσω Ελλάδας.

«Το αφήγημα της κυβέρνησης είναι ψέμα», υποστηρίζει ο Μπάερ σχετικά με όσα είναι γνωστά για το θάνατο του Γερμανού δικτάτορα.

Ο Μπάερ που ανήκει σε ομάδα πρώην ερευνητών της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, υποστηρίζει ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του επανεξετάζουν «την Ιστορία που πιστεύαμε ότι ο Χίτλερ είχε πεθάνει στο μπούνκερ, και όσο πιο βαθιά πηγαίνουμε σε αυτή, γίνεται ξεκάθαρο ότι δεν έχουμε κανένα στοιχείο σχετικά με αυτό» (σ.σ. εννοεί το θάνατό του).

Η ομάδα των ερευνητών ισχυρίζεται πως έχει πρόσβαση σε έγγραφα 700 σελίδων με απόρρητες πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με ένα από αυτά να αναφέρει πως «αξιωματούχοι του αμερικανικού στρατού δεν εντόπισαν στη Γερμανία τη σορό του Χίτλερ ούτε υπάρχει κάποια αξιόπιστη πηγή που να επιβεβαιώνει ότι ο Χίλτερ πέθανε».

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η ομάδα που πρωταγωνιστεί σε νέα σειρά του History Channel, χρησιμοποίησε ραντάρ, ιστορικούς χάρτες και τελευταία τεχνολογία, για να συγκεντρώσουν τις πληροφορίες τους, ενώ πήραν συνέντευξη και από πιθανούς αυτόπτες μάρτυρες που φέρονται ότι είδαν τον Χίτλερ να διαφεύγει.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ομάδα, ο Χίτλερ με ευκολία σκηνοθέτησε το θάνατό του χρησιμοποιώντας έναν σωσία του, το άψυχο σώμα του οποίου βρήκαν οι Ρώσοι. Ωστόσο, η σορός είχε διαφορές από το πραγματικό σώμα του Γερμανού ηγέτη, καθώς είχε μικρότερο ύψος κατά δώδεκα εκατοστά και είχε μικρότερο κρανίο.

«Χωρίς να αναφερθούμε στο γεγονός ότι η σορός εξαφανίστηκε πριν οι αμερικανικές ή οι βρετανικές αρχές την εξετάσουν», αναφέρουν οι ερευνητές.

Παράλληλα, δεν είναι λίγοι όσοι εικάζουν ότι ο Χίτλερ έζησε μέχρι τα 95 του στην Αργεντινή, έπειτα από την κυκλοφορία φωτογραφίας που δείχνει έναν άνδρα με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στον επικεφαλής του Τρίτου Ράιχ.

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, ένας πρώην ερευνητής του ΟΗΕ για εγκλήματα πολέμου υποστηρίζει ότι ο Χίτλερ μέχρι να φτάσει στην Ισπανία πέρασε από την Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ενός οικοδόμου σκόπευε να βρει καταφύγιο σε μοναστήρι στη Σάμο.

Ο Τζον Τσέντσικ υποστηρίζει ότι ο Χίτλερ και η Ευα Μπράουν είχαν σωσίες με αποτέλεσμα να σκηνοθετήσουν το θάνατό τους.

Την ίδια στιγμή, ισχυρίζεται πως Έλληνας οικοδόμος του αποκάλυψε ότι είχε δει τον Χίτλερ λίγες ημέρες από τον υποτιθέμενο θάνατό του.

«Το 1945 έχτιζα μία μυστική κατασκευή μέσα σε ένα μοναστήρι στη Σάμο. Έπρεπε να κατασκευάσω μυστικά τούνελ και χώρους για τους Γερμανούς. Ναι, οι Γερμανοί ήταν ναζιστές και ένας από αυτούς ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ», φέρεται να είπε στον πρώην ερευνητή ο Έλληνας χτίστης.

«Βρισκόταν εκεί, δεν είχε μουστάκι. Ήταν Μάιος του 1945. Συνειδητοποίησα ότι ήταν ο Χίτλερ εξαιτίας του αεροπλάνου. Πήγα για δουλειά σε μία άλλη πόλη. Το πρώτο πράγμα που είδα στην πόλη ήταν ένα γερμανικό αεροπλάνο. Είχε προσγειωθεί σε ένα χωράφι με πατάτες. Ο αγρότης μου είπε ότι ήταν πέντε άνθρωποι όσοι προσγειώθηκαν, όλοι Γερμανοί», προσθέτει.

Από το ελληνικό νησί, λοιπόν, εκτιμάται ότι ο Χίτλερ μεταφέρθηκε με γερμανικό στρατιωτικό υποβρύχιο στην Αργεντινή.

«Ξέρουμε με στοιχεία ότι οι δύο τους είχαν σωσίες. Αν κάποιος θέλει να σκηνοθετήσει μια σκηνή εγκλήματος, αυτός είναι ο τελειότερος τρόπος για να τα καταφέρει», τόνισε ο Τσέντσικ, προσθέτοντας πως η υπόθεση της αυτοκτονίας είναι «ασαφής».

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 Comments

Leave a Reply
  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥΣ (ΧΩΡΙΟ)… ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΝΕΛ…. ΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΕΖΗΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ.

    ΙΩ

  2. Ένα είναι σίγουρο . Ότι ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε ! Και γιατί να το κάνει άλλωστε , αφού είχε και που να πάει , αλλά και όλα τα μέσα για να πάει : Χανεμπού ( Γερμανικοί ιπτάμενοι δίσκοι ) , αεροπλάνα τζετ διαφόρων τύπων πολύ πιο εξελιγμένα από το μοναδικό πρωτότυπο που είχαν κατασκευάσει και δοκιμάσει οι Άγγλοι το 1940 . Ειδικά τα Χανεμπού δεν μπορούσε να τα προλάβει κανένα συμβατικό συμμαχικό αεροσκάφος εκείνης της εποχής . Πιθανός προορισμός του Χίτλερ η βάση που διατηρούσαν οι ναζί στην Ανταρκτική . Μην ξεχνάμε την πανωλεθρία που υπέστησαν οι Αμερικάνοι λίγο μετά το πέρας του Β’ παγκοσμίου όταν προσπάθησαν να χτυπήσουν την εν λόγο βάση του Χίτλερ με στρατό ,αεροπορία και ναυτικό . Γύρισαν πίσω άρον άρον σαν “βρεγμένες γάτες . ” Ο Χίτλερ ενδεχομένως να πέθανε την δεκαετία του 70′ ή του 80′. Μάλιστα φημολογούνται και κάποιες εμφανίσεις του μετά τον πόλεμο .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΚΕΙ θέλουν να ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ…στο Βόρειο Αιγαίο και η ΠΑΝΑΓΙΑ Βοήθεια μας

« LGBT DRAG QUEEN», Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ… ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ-GΕY!!!