Νέα σοβαρή πρόκληση από τον Σουλτάνο Ερντογάν: «Μας προκαλούν θλίψη οι απώλειες από τη Συνθήκη της Λωζάνης»

Για μια ακόμα φορά ο «Σουλτάνος» Ερντογάν κάνει λόγο για απώλειες στη Συνθήκη της Λωζάνης. Μιλώντας στο υπουργείο περιβάλλοντος της Τουρκίας, ζητά να μη σταματήσουν τις επιχειρήσεις τους στα σύνορα με τη Συρία διότι σε διαφορετική περίπτωση –όπως αφήνει να εννοηθεί- θα χαθούν εδάφη και επικαλείται τη συνθήκη των Σεβρών όπου η Αυτοκρατορία απώλεσε εδάφη και στην περιοχή της Ανατολίας.

«Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, όπου ο κόσμος και η περιοχή μας αναδιαμορφώνεται, αν σταματήσουμε θα βρεθούμε και πάλι αντιμέτωποι με τους όρους της Συνθήκης των Σεβρών, ενώ είμαστε ένα έθνος που ζούμε ακόμη με την θλίψη των απωλειών της Συνθήκης της Λωζάνης» τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας στην ομιλία του.

πηγήNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


2 thoughts on “Νέα σοβαρή πρόκληση από τον Σουλτάνο Ερντογάν: «Μας προκαλούν θλίψη οι απώλειες από τη Συνθήκη της Λωζάνης»

  1. Ανώνυμος says:

    Να δεις τι θλίψη θα έχει ο κwλος σας όταν θα εισχωρουν τα ρωσικά πυραυλακια! Θα πάτε στις πατρίδες τις καρδιάς σας… εκεί που έχει κόκκινες μηλιες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *