Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Οι υγειονομικές αρχές ερευνούν το περιστατικό που μοιάζει υπερβολικά… περίεργο για να είναι σύμπτωση

Πέντε νοσηλεύτριες στην ίδια πτέρυγα νοσοκομείου στη Μεγάλη Βρετανία εμφάνισαν ύποπτα όλες όγκους στον εγκέφαλο.

Οι νοσηλεύτριες εργάζονται όλες στον όροφο 5 της μονάδας μητρότητας του νοσοκομείου Mass General Brigham’s Newton-Wellesley, στο Νιούτον της Μασαχουσέτης. Οι όγκοι είναι καλοήθεις, ωστόσο έχουν δημιουργηθεί φόβοι ότι υπάρχει περιβαλλοντικός παράγοντας.

Εκτός από αυτό, άλλα έξι μέλη του προσωπικού έχουν αναφέρει ανησυχίες για την υγεία τους και το νοσοκομείο έχει πάρει συνέντευξη από άλλα 11 άτομα από την 1η Απριλίου. Δεν είναι σαφές ποιες είναι οι άλλες ανησυχίες για την υγεία ή αν είναι τόσο σοβαρές όσο οι διαγνώσεις των πέντε νοσηλευτών. Το νοσοκομείο έχει προβεί σε δήλωση σχετικά με την περίεργη «σύμπτωση».

Σε αυτήν αναφέρεται: «Το νοσοκομείο δεν έχει καμία σχέση με την υγεία των ασθενών: «Αφού πληροφορηθήκαμε για αναφερόμενους όγκους στον εγκέφαλο σε άτομα που εργάζονται σήμερα ή στο παρελθόν στον ίδιο χώρο του νοσοκομείου, διενεργήσαμε εκτεταμένη έρευνα σε συνεργασία με το Τμήμα Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας, τον υπεύθυνο ασφαλείας του Newton-Wellesley, τα γραφεία ακτινοβολίας και φαρμακευτικής ασφάλειας και εξωτερικούς περιβαλλοντικούς συμβούλους.

«Σε κάθε μέλος του προσωπικού που αναφέρθηκε δόθηκε η ευκαιρία να πάρει συνέντευξη από την ομάδα Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας για την αξιολόγηση κάθε διάγνωσης στο πλαίσιο του ατομικού ιατρικού ιστορικού και των παραγόντων κινδύνου.

«Για την αξιολόγηση τυχόν πιθανών περιβαλλοντικών εκθέσεων στον εν λόγω χώρο του νοσοκομείου, τον Δεκέμβριο ξεκίνησαν ολοκληρωμένες περιβαλλοντικές αξιολογήσεις σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του CDC.

«Η έρευνα δεν διαπίστωσε περιβαλλοντικούς κινδύνους που θα μπορούσαν να συνδεθούν με την ανάπτυξη όγκου στον εγκέφαλο».

Δεν πρόκειται παρά για μια περίεργη σύμπτωση, ωστόσο μια ομάδα δεν είναι ικανοποιημένη που η υπόθεση έκλεισε.

Η Ένωση Νοσηλευτών της Μασαχουσέτης πιστεύει ότι οι περιβαλλοντικοί έλεγχοι του νοσοκομείου δεν ήταν ούτε κατά διάνοια τόσο διεξοδικοί όσο θα έπρεπε και ανησυχούν ότι κάτι δεν έγινε.

Ένας συνδικαλιστικός εκπρόσωπος της Ένωσης Νοσηλευτών της Μασαχουσέτης δήλωσε ότι έχει λάβει περισσότερες από 300 ξεχωριστές απαντήσεις από ανθρώπους του νοσοκομείου.

Προσπαθεί να αποκτήσει ιατρικά αρχεία και να παρακολουθήσει την κατάσταση για να προσπαθήσει να διαπιστώσει αν υπάρχει κίνδυνος για το προσωπικό και αν κάτι προκαλεί τα προβλήματα υγείας.

Η ένωση δήλωσε ότι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε το νοσοκομείο ήταν προκαθορισμένο και πιστεύει ότι οι υπάλληλοι ίσως προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους, παρόλο που προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία που να το υποδηλώνουν.

Το νοσοκομείο δήλωσε ότι η πρώτη του προτεραιότητα είναι η ευημερία του προσωπικού και προγραμματίζει άλλη μια συνάντηση για να συζητήσει τι θα μπορούσε να έχει συμβεί.

Στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου Newton-Wellesley αναφέρεται ότι «είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ιατρικά κέντρα στα δυτικά προάστια της Βοστώνης».

Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος προσφέρει ιατρική, χειρουργική, μαιευτική, ψυχιατρική, παιδιατρική και υποειδικότερη περίθαλψη.

newsbomb.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Μυστήριο σε νοσοκομείο της Βρετανία: Πέντε νοσοκόμες της ίδιας πτέρυγας ανέπτυξαν όγκο στον εγκέφαλο”
  1. 5G… 6G… Κεραία στην ταράτσα…
    Ακτινολογικό χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές…
    Μπα μάλλον η κακιά στιγμή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek