in

Μυστική βάση των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ ανακαλύφθηκε κοντά στα ρωσικά σύνορα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Από το 2014, μια μυστική στρατιωτική βάση λειτουργεί στο έδαφος της Εσθονίας σε συνεχή βάση, όπου εκπαιδεύονται αμερικανικές ειδικές δυνάμεις,είπαν οι συγγραφείς του προγράμματος Eyewitness για την τοπική τηλεόραση.

“Οι πρώτες εικασίες εμφανίστηκαν όταν ένας από τους συγγραφείς του προγράμματος περιέγραψε τα έγγραφα του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και βρήκε μια εντολή που το 2019 το κράτος θα διέθετε 15,7 εκατομμύρια δολάρια στην Εσθονία για τις ανάγκες ενός συγκεκριμένου αντικειμένου.

Για αρκετά χρόνια, τα ξένα και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης εξέφρασαν το σκεπτικό ότι οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις θα αναπτύσσονταν συνεχώς στις χώρες της Βαλτικής, αλλά αυτές οι φήμες αμφισβητήθηκαν πάντοτε. Χρειάστηκαν οι “αυτόπτες μάρτυρες” σχεδόν μισού χρόνου διαπραγματεύσεων για να καταλήξουν σε μυστική βάση, η θέση της οποίας το συντακτικό δεν έχει δικαίωμα να αποκαλύψει “, ανέφεραν οι Εσθονοί δημοσιογράφοι.
“Βρισκόμαστε εδώ σε συνεχή βάση από το 2014 και η δουλειά μας απαιτεί συχνά περισσότερο χώρο”, αναφέρουν τα λόγια του συνταγματάρχη του αμερικανικού στρατού, ανώτερου αξιωματικού των ειδικών ευρωπαϊκών δυνάμεων Kevin Stringer.

Η ώθηση για την ανάπτυξη ειδικών αμερικανικών δυνάμεων στην Εσθονία ήταν, σύμφωνα με τους συντάκτες του προγράμματος, “η προσάρτηση μέρους της Ουκρανίας από τη Ρωσία και η συμφωνία που συνάφθηκε μεταξύ των ΗΠΑ και της Εσθονίας”.

“Τα 15,7 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία είδε στο έγγραφο το συντακτικό συμβούλιο του« μαρτύρου », προορίζονται μόνο για την κατασκευή βάσης κατάρτισης.

Το μέγεθος της μονάδας, φυσικά, είναι κρατικό μυστικό. Ο “αυτόματος μάρτυρας” στη βάση είχε το δικαίωμα να πυροβολεί μόνο τις σημαίες και τις πινακίδες στο βίντεο.

Ένας γνωστός ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο Ντμίτρι Λίντερ σχολίασε την κατάσταση.

“Βάσει αυτών των πληροφοριών, θα πω τα εξής: είναι σημαντικό να γνωρίζουμε μερικά σημεία.

1. Το ερευνητικό πρόγραμμα δημοσιογραφίας «Μάρτυρας» συνδέθηκε με την Αστυνομία της Ασφάλειας της Εσθονίας (έμμεσο αναλογικό της ρωσικής FSB στην Εσθονία) το 2007 όταν βρισκόμουν στη φυλακή με την κατηγορία της οργάνωσης μαζικών ταραχών λόγω της κατεδάφισης του Χάλκινου Στρατιώτη.

2. Το γεγονός ότι οι Αμερικανοί βρίσκονται στην Tapa είναι από καιρό γνωστό (Tapa – αυτό είναι περίπου 250 χλμ. Από την Αγία Πετρούπολη).

3. Εάν οι Εσθονοί δημοσιοποιήσουν τα «μυστικά» γεγονότα, αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να δείξουμε την αδυναμία της ρωσικής ηγεσίας στην προστασία των εθνικών συμφερόντων, για το λόγο αυτό εκτελούνται ρίψεις και αυξάνεται το κύμα κατά του ΝΑΤΟ στη Ρωσία.

4. Το φλερτ με τα λίτρωφα (χώρες της Βαλτικής) θα οδηγήσει στο γεγονός ότι τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ θα μετακινηθούν αργά ή γρήγορα στο Ρουμπίνικ ή με άλλο τρόπο στη Νάρβα και θα ξεκινήσουν προκλητικές δραστηριότητες και σαμποτάζ στην επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

5. Προφανώς, οι Ηνωμένες Πολιτείες καίγονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση, λόγω της οποίας άρχισαν να εισάγουν την άμεση στρατιωτική απειλή για τη Ρωσία και την Αγία Πετρούπολη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ρωσίας.

Από την άποψή μου, η εξεύρεση και δημιουργία αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων στην Εσθονία είναι παράνομη. Πρόκειται για εγκληματική συνωμοσία των κυρίαρχων κύκλων της Εσθονίας και του αμερικανικού στρατού για την καταστροφή του ρωσικού πολιτισμού και της εκπαίδευσης.

Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω την παρέμβαση του Υπουργείου Άμυνας της Εσθονίας στις υποθέσεις πολιτικών κομμάτων και την παρέμβαση των δομών του ΝΑΤΟ στις υποθέσεις των δημοσίων κινημάτων και των μέσων ενημέρωσης.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από μερικά χρόνια στη Narva ενάντια στο ρωσικό Ivangorod από τον αμερικανικό στρατό. Στον Πέτρο από τον τόπο λήψης της φωτογραφίας – 150 χιλιόμετρα. ”

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στην Ζάκυνθο

Ρεπορτάζ ΣΟΚ στην τηλεόραση: Κανιβαλισμό για να «σωθεί» ο πλανήτης