22:38 - 09/09/2019

ΜΠΌΡΙΣ ΤΖΌΝΣΟΝ: «ΝΑ ΠΗΔΉΣΩ Ή ΠΡΏΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΉΞΩ;»

Μπόρις Τζόνσον: «να πηδήσω ή πρώτα να τους πηδήξω»

KORAKS

Ακούστε με αν θέλετε λίγο! Ή όχι;

Δεν έχει και πολύ σημασία βέβαια…
Είμαι μάγκας και τρανός, είμαι ο Βρετανός πρωθυπουργός σας, είμαι ο Μπόρις Τζόνσον!!! Είμαι φωνακλάς είμαι και ξερώ-ολας, ενώ εσείς δεν φτάνετε ούτε το δεξί μου αρχίδι…

Σας οδηγώ στα άπατα, στα πολύ βαθιά, έτσι ακριβώς όπως έχουν υπωθεί οι διαταγές μέσα από τις σκοτεινές λέσχες των τσοπανων σας. Μην κάνετε ότι δεν γνωρίζετε! Οι τσοπάνοι σας μιλάνε και εσείς χειροκρωτάτε σαν να σας έχουν βάλει στην πρίζα, είναι οι ίδιοι που σας πηδάνε εδώ και τόσους αιώνες.

Γίδια μου, είστε τόσο ηλίθιοι και με τις υγείες σας εδώ που τα λέμε, είστε το ορεκτικό μας, εμείς σας λέμε τι θα ψηφίσετε, εμείς είμαστε πίσω απ’ όλα τα κόμματα σας με παραλλαγή στο χρώμα του τσοπάνη. Πρώτα όμως λέω να πηδήσω πρώτος στα βαθιά, γιατί λόγο της ηληθιότητας που σας χαρακτηρίζει θα με ακολουθήσετε όπου και αν πηδήξω…

Να πηδήσω τώρα ή σε λίγο; Ή πρώτα να σας πηδήξω και μετά να πηδήξω;

Διαλέξτε εσείς ζώα ΜΟΥ!

KORAKS

Loading...
Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Πατέρας 3 Ελλήνων, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να δω αυτόν τον κόσμο...εκεί που βρισκόμουν ήταν πολύ καλύτερα και αραχτά...τι να σας λέω!!! η μητέρα μου μ' έμαθε οτι η καρδιά μου θα είναι για πάντα ελληνική... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει τυφλά στην ελευθερία μας που είναι πολύ κοντά! Το χόμπι μου είναι η αυτοθεραπεία και η ερμηνεια της ανθρωπινης συμπεριφοράς.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. αυτος ο οπα τυπος ειναι βαλτος για να κανει την αλαγη που θα φερει και την διασπαση του ηνωμενου βασιλειου (τρομαρα τους) , δεν τον νιαζει το μετα θα ψεκασει θα σκουπισει και θα τελειωσει αυτο που ειναι το προβλεπομενο στο προγραμμα !!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial