10:58 - 28/07/2019

Μπάντζι τζάμπινγκ: Επέζησε από πτώση από ύψος 92 μέτρων… έσπασε το σκοινί

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πτώση από τα 92 μέτρα είπε να κάνει ένας λάτρης του μπάντζι τζάμπινγκ στην Πολωνία αλλά το σκοινί που τον κρατούσε κόπηκε.Ο 39χρονος άνδρας επέζησε μετά την ελεύθερη πτώση χωρίς σκοινί και η στιγμή απαθανατίστηκε σε βίντεο.

Ο άνδρας ευτυχώς έπεσε πάνω σε ένα τεράστιο φουσκωτό μπαλόνι ασφαλείας αλλά τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με το RTL η σπονδυλική του στήλη έσπασε ενώ επηρεάστηκαν και πολλά όργανα ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς θα καταφέρει να περπατήσει ξανά.

ΠΗΓΗ: SPUTNIK

defence-point.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ουρανοκατεβατος 07/28/2019 @ Ιούλιος 28, 2019 12:33 μμ

    …αν κανεις μαλακιες μερικες φορες ….αστα να πανε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*