Μπαίνουμε σε άλλη φάση…

Ενα σύντομο σήμερα.

Εδώ καί λίγες μέρες, αρχίσαμε ν’ αλλάζουμε κατάσταση. Γιά να γίνω σαφής, μπαίνουμε καθαρά σε φάση πολεμικής προετοιμασίας.

Ποιοί «μπαίνουμε», δηλαδή; Απάντηση: εμείς οι λίγοι, που αφουγκραζόμαστε καθαρά τον θόρυβο των επερχομένων, πολύ πριν τον αντιληφθούν οι υπόλοιποι. Σοφοί δε προσιόντων… όλα τα είπε το ποίημα.

Μην απορείτε, δεν έγιναν τίποτε χοντρές αλλαγές. Στο μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων μας, συνεχίζουμε ως έχουμε. Με τις καταγγελίες μας, με το χιούμορ μας, με τα βρισίδια μας, με τις γνώσεις μας… Πλην όμως, έχει ήδη αρχίσει συμμάζεμα καί συστηματική ομαδοποίηση.

Στα πλαίσια αυτά, λοιπόν, θα σας παρακαλούσα στο εξής να μην ξεκινάτε (στο ιστολόγιο) συζητήσεις περί θρησκείας – να τερματίσετε, δέ, τις ήδη υπάρχουσες. (Κι εγώ θ’ απόσχω.) Όποιες πεποιθήσεις έχετε, καλώς τις έχετε. Αλλά την κρίσιμη στιγμή, κατά την οποία συγκεντρωνόμαστε οι Πανέλληνες γιά τη μάχη των μαχών, μην χώνεστε του διπλανού συμμαχητή σας καί συν-Έλληνά σας γιά τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Είναι άκαιρο, είναι λάθος, είναι μέγιστη μαλακία.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Πριν κλείσω όμως, το θέμα της θρησκείας, πρέπει να γίνω σαφέστερος. Προς τούτο, να πω ότι οι πραγματικοί Έλληνες μπορεί να έχουν κάποιες συγκεκριμένες θρησκευτικές πεποιθήσεις, αλλά εξ ορισμού ΟΧΙ κάποιες άλλες. Επομένως, τα παρακάτω γράφονται καί γιά λόγους ξεκαθαρίσματος, αλλά καί γιά να έχετε ένα πρακτικό φίλτρο επιλογής «συστρατιωτών».

Οι Έλληνες, λοιπόν, ΔΕΝ μπορεί να είναι:

Αιρετικοί χριστιανοί κάθε είδους, ειδικά οπαδοί της «Πανθρησκείας».

Εάν η Ορθοδοξία σκύβει μία φορά υπό το βάρος δισχιλιετούς Κρονίου καπελλώματος (με Αβράμηδες καί Ισαάκηδες κτλ), τότε ο μεν Ουνιτισμός διπλασιάζει αυτό το βάρος, η δε «Πανθρησκεία» το πολλαπλασιάζει επί 100. Μακριά κι αλάργα, λοιπόν. Τί θα μας κάνει ο Βοθρολυμαίος, δηλαδή; θα μας κόψει την καλημέρα; Ούτε τον έχουμε ανάγκη, ούτε τον ρωτήσαμε ποιά η γνώμη του.

«Αρχαιόθρησκοι» γιαλαντζή.

Δεν γίνεσαι «αρχαιόθρησκος» (των στοών), απλά επειδή διάβασες Επίκουρο καί συμμετέχεις σε ετήσια πανηγύρια. Θέλει καί συμμετοχή σε Μυστήρια, θέλει χίλια δυό ακόμη.

Νεοεποχίτες.

Αμάν επιτέλους με το κάθε ψώνιο με τα φένγκ σούϊ του καί τις «παγκόσμιες αγάπες» καί τις «ισημερίες» καί τη «μή-βία». (Γιά την Ινδία, η μή-βία είναι μιά χαρά. Σε μας, όμως, ερμηνεύεται ως: «- Σφάξε με αγά μ’, ν’ αγιάσω!». Μακριά κι αλάργα, επομένως!)

Ρέ καλόπαιδα της κατηγορίας αυτής, εφ’ όσον όλοι παραδέχεστε πως «η δύναμη βγαίνει από μέσα μας», συμμαζέψτε τα κομμάτια σας, βρήτε κι ένα ταίρι ν’ αγαπιέστε, καί η ζωή (που είναι ωραία) συνεχίζεται. Μην πάτε στον κάθε απατεώνα «δάσκαλο», να σας δώσει το συναίσθημα που σας λείπει. Καί μετά μας πρήζετε με «υπερβατικές γνώσεις» κι αλήθειες δήθεν μοναδικές!

Ά! Μερικοί της κατηγορίας μή με πρήζετε με τον Προμηθέα. Ούτε θεός ήταν, ούτε (κατά τους Γνωστικούς, κατώτερος) «δημιουργός», ούτε «απελευθέρωσε» τον άνθρωπο. Τά ‘παμε.

Εάν, παρ’ όλ’ αυτά, έχετε άλλη γνώμη, τότε: ή έχετε διαβάσει τα δύο θεωρούμενα «χαμένα» έργα της «Προμηθεϊκής» τριλογίας του Αισχύλου (τον Πυρφόρο καί τον Λυόμενο), οπότε είσαστε καθάρματα, που δεν τα βγάζετε καί παραέξω τα βιβλία αυτά, ή δεν τα διαβάσατε, οπότε είσαστε ξερολίστικα βλήματα καί οπαδοί των «αληθειών εξ αποκαλύψεως». (Εννοείται, πως δεν ξέρετε να σκέφτεστε.) Διαλέγετε καί παίρνετε, γιά να σας μεταχειριστώ αναλόγως. Το: «- Ξέρω, αλλά δεν σου λέω!», στη στοά σας. Εδώ δεν παίζει.

Μέλη σεχτών.

Ειδικά οι «αρνητές στράτευσης» έχουν δώρο από μένα μιά σφαίρα στο κεφάλι. (Δύο, γιά να σιγουρευτώ πως θα είναι πολύ πεθαμένοι. Όχι ολίγον πεθαμένοι.) Όταν βρίσκομαι μπροστά στο δίλημμα «ή η ζωή μου, ή η ζωή του κακοποιού/εχθρού», προσωπικά έχω κάνει ήδη την επιλογή μου από μακρού χρόνου. Κι αν απογοητεύω διαφόρους, στα τέτοια μου.

Την ώρα που θα δίνω μάχη επιβιώσεως, σιγά που θα έχω ν’ ασχολούμαι καί με ψυχοπροβληματικά άτομα, που βαρέθηκαν τη ζωή τους! Θα τα βγάλω εγώ από το δίλημμα του Άμλετ, πολύ ευχαρίστως – καί με συνοπτικές διαδικασίες! ?

Περιστασιακοί γιαλαντζή «άθεοι».

Απ’ αυτούς που τρώνε κοψίδια τη Μ. Παρασκευή, καί δυό μέρες μετά τρώνε χορτόπιττες. (Άμα τους βαστάει, ας πάνε να φάνε χοιρινό μπροστά στα μεμέτια, κατά το ραμαζάνι.)

Πρόκειται γιά πρακτοράκια ειδικής αποστολής, που πάνε κόντρα επίτηδες στο θρησκευτικό συναίσθημα των Ορθοδόξων Ελλήνων, καί μόνο σ’ αυτό. «Άθεος» σημαίνει ότι δεν γουστάρω κανέναν θεό, όχι ότι κάνω τιμητική εξαίρεση γιά τον Γιαχβέχα, τον Σαββαώθ, ή τον Αλλάχ. «Άθρησκος» σημαίνει ότι δεν γουστάρω καμμία θρησκεία, όχι ότι βρίζω την Ορθοδοξία καί κάνω το κορόϊδο μπροστά στο ισλάμ καί τον ιουδαϊσμό.

Ξέρω πολύ καλά πώς είναι οι πραγματικοί άθεοι καί πώς συζητάνε. (Σύγχρονοι φιλόσοφοι είναι, καί συζητάνε νηφάλια.) Βλέπετε, έχω γνωρίσει μερικούς, εδώ καί δεκαετίες. Καμμία σχέση με τα σημερινά τσουτσέκια, που κάνουν περιστασιακή (καί διατεταγμένη) «επανάσταση», επιτιθέμενα κατά των θρησκευτικών πεποιθήσεων των Ελλήνων.

Ιουδαίοι.
Μωαμεθανοί.

Αυτές οι θρησκείες, όχι μόνον είναι αντίθετες με τις Ελληνικές αντιλήψεις, αλλά θεωρούν πως όοοοολοι οι πιστοί τους αυτομάτως συγκροτούν ένα «έθνος», ανεξάρτητα από φυλετική προέλευση. (Βλέπε τον όρο: «έθνος του Ισλάμ».)

Ούλτρα επικίνδυνη αντίληψη γιά την Ελλάδα, άρα τρώει σούτ επί τηί εμφανίσει. Έλληνας καί ταυτόχρονα ιουδαίος ή μωαμεθανός, απλά ΔΕΝ γίνεται. (Καί κάτι «Έλλην υπήκοος, ιουδαίος το θρήσκευμα», εγώ τ’ ακούω βερεσέ.)

Μην πεταχτούν εδώ μερικοί, καί μου πουν γιά τον Αλή Φαρμάκη, ή τους Πομάκους, κτλ. Ξέρω Ιστορία – καί με λεπτομέρειες. Αυτοί να μου κάνουν τη χάρη να μάθουν γιά το σχέδιο του Ιμπραήμ γιά εποικισμό της Ελλάδας …άμα δεν τους επαρκούν 400 (καί σε Μακεδονία-νησιά 500) χρόνια σκλαβιάς, σφαγών, εξανδραποδισμών, κτλ κτλ κτλ. Κι άμα δε λένε αυτοί να καταλάβουν τί παναπεί ισλάμ, αρκεί που το ξέρω εγώ.

Τούτων ειπωθέντων, τί απέμεινε ως θρησκείες των Ελλήνων;

Έ, αρκετά (ή όλα) απ’ τα υπόλοιπα! ?

Αυτά, καί -γιά το παρόν ιστολόγιο- κλείνει το θέμα της θρησκείας των Ελλήνων, ως θέμα που το συζητάμε τώρα. Τώρα αρματωνόμαστε, οι ανώτερες ενατενίσεις δεν έχουν θέση. Πολλώι δε μάλλον οι κόντρες μεταξύ τους.

Υγ: Κι αυτά που λέει ο Παλαιός;

Το πώς θ’ αντιμετωπίσει τις θρησκείες η αισυμνητεία είναι πολύ σημαντικό ζήτημα. Αλλά το «όχι θρησκείες, κι αμέσως από τώρα ει δυνατόν» (α) είναι καθαρά διανοητικό άλμα (όχι διανοητικό βήμα) προς έναν τελικό σκοπό (της εξαλείψεως των θρησκειών), καί (β) είναι ελλιπές. Λείπει η επίσης πολύ σημαντική παράμετρος του «ιστορικού εκκρεμούς».

Παναπεί: Όταν παραγίνεται κάτι, τότε -από ένα χρονικό σημείο «κορεσμού» καί μετά- η κοινωνία κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. (Έχει-δεν έχει δίκιο.) Καί ξανά, καί ξανά…

Οι θρησκείες βγήκαν ως αντίβαρο σε όσα σκαλίζανε κάποτε ο Τυφώνας με την Έχιδνα. Υπερ-επιστημοσύνη, κι …άγιος ο Θεός! Lol!!! (Κάποια στιγμή, θα σας μιλήσω καί γιά τα συγκεκριμένα μπουμπούκια.) Όμως, η αντίληψη πως έχουμε το αλάθητο, είναι ούλτρα επικίνδυνη! Καί γίνεται ακόμη χειρότερη, όταν το «αλάθητο» το έχει στην κεφάλα του ένας μορφωμένος, που δεν χαμπαρίζει από θεούς.

Κοντινό σ’ εμάς παράδειγμα: ο Γρηγόριος ο Ε’ (ναί, ο ίδιος που κρέμασαν οι Τούρκοι το 1821) κάποτε είχε αφορίσει τα …Μαθηματικά! (Εντάξει, ήθελε προφανώς -αυτοβούλως, ή κατόπιν σουλτανικών υποδείξεων- να τη σπάσει σε καθολικούς / προτεστάντες / Ιακωβίνους, αλλά η πράξη παραμένει.) Φυσικά, όσο ζούσε, αλλά καί (πολύ) μεταθανατίως, μάζεψε αρκετούς αρνητικούς χαρακτηρισμούς γι’ αυτή του την ενέργεια. («Σκοταδιστής», καί τα ρέστα.)

«Σκοταδιστής» ο παπάς, σύμφωνοι, αλλά το να έχει στα χέρια του ένας πίθηκος σαν τον Ρήγκαν (ή τον Μπούς τζούνιορ) πυρηνική ισχύ, ικανή να καταστρέψει τον πλανήτη, αυτό εγώ δεν θα το χαρακτήριζα «πρόοδο». Καλύτερα, λοιπόν, σε αχυροκαλύβα καί ζωντανοί, παρά με άϊφων καί τέτοια, αλλά με τις μέρες μας μετρημένες.

(Μπερδεγουέη… σκέψου να βγεί το φάρμακο της αθανασίας, καί να γίνεται αθάνατος ο κάθε μαλάκας… Φρίκη!!!)

Κάτι ξέραν οι αρχαίοι ημών, που όλη μέρα φιλοσοφούσαν, αλλά από πειράματα γιόκ. Το ξέραν άριστα πως το «ιστορικό εκκρεμές» θα οδηγούσε σε νέον Κατακλυσμό. Καί απέφευγαν το κυνήγι της Δύναμης. Εμείς δεν τα ξέρουμε αυτά, καί πάμε να ξαναμπούμε στην εποχή του μπαμπά του Τυφώνα ως υπερεπιστήμονες άνευ θρησκείας! (Βλέπε «Αντίχριστος», κτλ.)

Όμως, ως προείπα στην αρχή του παρόντος, όχι τώρα αυτά. Όταν με το καλό τελειώσουμε με την επιβίωση του έθνους μας, θα έχουμε όλον τον χρόνο γιά φιλοσοφικούς τσακωμούς!

ergdhmerg.wordpress.com

14 thoughts on “Μπαίνουμε σε άλλη φάση…

 1. ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ says:

  Τι καλά θα ταν οι γενική αντίληψη και προσωπική άποψη για το θέμα, όλων, να συμφωνούσε σ’αυτό το άρθρο…
  Μόνο κάποιος πορωμένος με την πόρωσή του, που δεν δύναται να σκεφτεί καθαρά στο συγκεκριμένο ζήτημα, λόγω πόρωσης θα διαφωνούσε.
  Ώριμοι άνθρωποι, δεν έχουν πόρωση αλλά αντικειμενικό σκοπό και στρατηγική που τον εκπληρώνει.
  ”Η τυφλή πόρωση, ποτέ δεν κέρδισε πολέμους”

 2. ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ says:

  Όταν με το καλό τελειώσουμε με την επιβίωση του έθνους μας,θα έχουμε όλον τον χρόνο για φιλοσοφικούς τσακωμούς! Η τελευταία αυτή πρόταση είναι όλα τα λεφτά! Μπράβο !!! Καιρός να μονιάσουμε. Όλα όσα μας χωρίζουν είναι αυτά που μας ενώνουν.

 3. Afasiakos says:

  Ο ελληνας εχει μονο ενα εχθρο τον Ελληνα κακο εαυτο του… Σουργελο.. Αγραματος.. Μαιμου μαιμουδιζει χωρις να κρινει.. Παπαγαλιζει σαχλαμαρες για να ειναι κουλ… Του περνουν στο ονομα της Δημοκρατιας κι ελευθεριας.. Των ανθρωπινων δικαιωματων.. Την δικιατου δημοκρατία … Ελευθερια και δικαωματα.. Εχει μονο.. Σκλαβου.. Πιστη μονο στο.. Μακρια απο τον πισινο μου κι οπου ναναι.. Σχετικο κι αυτο….γιατι… Ο νομος τωρα…. Σε καλυπτει μεταφορικα κιι…. κανινικα για.. Την κακη χρηση παντα της έδρα σου… Αρα ποια επιβιωση… Ολα εχουν να κανουν…. Με εσενα… Για σεναχωρις εσενα… Ποα πατριδα.. Πισω…. χανιο…. Που μαθανε κι οι γυφτοισλαμοεποικιστες . Και πλακωσαν.. Ενω οι ΜΚΟ.. Δινουν οδηγίες για εποικισμο οοοολης της Ελλάδας ωστε να φυγουν απο χιο… Κι αλλος για μυτηλινη…. Παλι μακρια απο τον πισινο των χιωτων.. Κι οπου ναναι… Δωσανε και νομπελ στις γριες που θηλαζαν τα ψιδια στο κορφο μας… Βαλε και τον ψαρα.. Που σωζει μεταναστες κι ειναι για νομπελ.. Κατα την Tv.. Αραγες… Και να τα αρπαζεις και να σε κανουν ηρωα.. Ε γαμωτο για την ελλαδα.. Ναρκωτικα.. Σεχ.. Χασισι γα@μησι…κι επιστροφη στη φυση με σαρβαιβορ… Η αλιως επιβιωση… Αληθεια ο στεφανος Μασωνος… Μπινελικι και μασκαρελικι…. Θα ριξω σφαίρα… Σιγα τη γεναιωτητα.. Κι ενας πιτσιρικας με αυτοματο σε κανει να χορεψεις ολες τις εκδοσεις του καρσιλαμα….ψυχη και Χριστός… Αυτα θελουν μολις τα δωσετε.. Θα ξεχρεωσετε?…. Οχι βεβαια.. Ο σατανας100 ειναι νηπιο κοντα τους… Διαβολακια 105ετων…αυτος σε ελκυει… Αυτοι με το στανιο.. Σε στυλ χοτζα.. Ενα πραμα μετα συχωρησεως σαν του αρτεμη το μουσι…. Ακου να ορκιζονται στον Δία… Για να γλυτωσουν τα χρεη… Ο Διαβολος δε ποιανεται φιλος…. Δε θα επιβιωσεις γινοντας φιλος μαζι του…. Πρωτα θα σε εξευτελισει επειτα θα σε προδωσει και μετα θα σε θανατωσει… Οπου διαβολος βαλε ολους τους κεραμους.. Τουβλα… Ατακτους ειρημενους.. Λυσε μια για παντα την πνευματικη δυσλυτουργια.. Και την προχειρη.. Εκστομηση.. Να χαμε να λεγαμε… Ολα ειναι γνωστα ολοι τα ξερουμε.. Μπορουνε να τα διωρθωσουμε… ΝΑΙ… Αλλαγη νοος… Πρέπει πρωτα να διαθετουμε.. Και τα γκοιμ.. Δαρβινομαιμουδες εχουν το ενστικτο επιβιωσης… Και οι Μασωνοι.. Γιατι.. Γινονται ομαδες… Για κονομα.. Ενστικτο επιβιωσης… Αυτοι σε πουλησαν σε μνημονια αυτοι σε εξευτελισαν.. Σα λαο.. Αυτοι θα σε θανατωσουν σε στημενο παιχνιδι… Ο εχθρος δεν ειναι προ των πυλων αλλα εντος… Ρε γαμωτο κι ο Στεφανος Χιος.. Καραμασωνος… Το πελεκι του μεσα.. Τζαμπα μαγκας ο ενας…τζαμπα επαναστατης ο αλλος… Που παμε ρε πουυ παμε…..που παμε….. Αρκει να οικονομαμε… Χωρις Αρετη.. Χωρις πιστη…. ΑνιδιοτεληΑγαπη…. οχι επιβιωση.. Δεν ιθα ερθει ελπιδα…. Και τελος μετανοηση σοφια… Οι στρατηγοι νικουν στον πολεμο.. Ολα στο μυαλό γίνονται.. Εκει κερδιζονται πρωτα οι μαχες στο πεδιο.. Της τιμης η ατιμιας.. Επισφραγιζονται… Οι πολεμοι με σφαιρες κι οπλα.. Ειναι για τους προθυμουε ηλιθοους.. Τους αναλωσιμους..παλουκαρι…Ουδετεροτητα σε ολους τους τονους.. Προσοχη.. Ουδετεροτητα.. Κιβωτος σωτηρίας του εθνους… Τελευταιο σταδιο οικονομικων δολοφονων…ειναι εμφυλιος και πολεμος…. Παταει ομως ο βλαχος ξανα στην καλαμια ξυπολητος…. Εμεις παθαμε και μαθαμε… Ουδετεροτητα… Ξερεις μερικες φορες νικας γιατι δε κανεις τιποτε απολυτος δεν αντιδρας… Η αυτοκυριαρχια.. Η υπομονη η πραοτητα.. Που δειχνει ταπηνοτητα… Φερνει υπηρεφανεια… Τον ταπεινο θα ανυψωσει και τους περηφανους θα τους τσακισει… Ο Κυριος μας Ιησούς Χριστος….. Ο Σαμαελ γιατι ειναι υπερηφανος…. Σε μασονοστοες ερποντας ως ουροβορος οφης…. Θρασυδειλος ψευτης.ενας ειναι πιστος κι αληθινος.. Κι ο δυνατος.. Η Σαβαωθ… Οποιος δεν τον βλεπει τοσο το χειρότερο γι αυτον… Γιατι υπηρετει.. Αφεντη υπερηφανο μεν αλλα νικημενο και κριμενο χωρις αναστολη δε…μετανοησε δωσε δοξα στο ονομα του θεου μας Ιησου Χριστο.. Και ζητα τη βασιλεια του.. Και θα περπατησεις στο κυμα… Δειξε σοφια και θα
  Υπερεφανευτουμε ως Ελληνες στην Αγια Σοφια.. Στην πρωτευουσα μας.. Ξεχασαμε ποι ημασταν.. Γιναμε ζωα αλογα για επιβιωση.. Προ συληψη κκαι σφαγη… Ειμαστε Βυζαντινοι ορθοδοξοι Χριστιανοι.. Προορισμενοι απο το θεο… Για το φωτισμο κι εξυψωση ολου του πλανητη… Η μαγια.. Το αλας.. Το μικρό ποιμνιο.. Ενας Ελληνας και μονο αρκει γινε εσυ αυτος ο Ελληνας αδερφε… Αγαπαμε ολους τους συνανθρωπους δε μισουμε… Τους αγαπουμε και θελουμε να σωθουν… Αυτοι με το αυτεξουσιο τους θελουν…. Το ξερουν…… Εχουν δρομο διαφυγης.? . Εχουν απελευθεροι χριστου… Στο αδιεξοδο πρωσεχως… Διεξοδο… Ουδετεροτητα.. Καιμετανοηση.. Σημαινει απομακρυνση αυτων που θελουν να μας αλαξουν την πιστη και τα φωτα…. Αυτων που διακινουν τα νεα σκλαβωπαζαρα αυτων που διακινουσαν τον κουμουνισμο μεχρι χτες.. ο υπαρκτος θα τους καταστρεψει γιρισε μπουμεραγκ.. Τα ισλαμοορκ και οι ανυπαρκτοι με το αζημιωτο σημερινοι λιμπεραλ κουμονιφασιστοιδη θα τους.. ακυρωσει… Ελλαδα αναμορφωμενη σε Βυζάντιο.. Καταργηση καθε εποικιακου και σοδομιτικου νομου… Ενα Βυζάντιο.. Με Πρωτα Ελληνες ορθοδοξους χριστιανους υστερα για καθε κρυπτοχριστιανου που θα βαπτιστει.. Οι αλοι μακρια κι αγαπημενοι… Ο ερντογαν Ελληνας ειναι.. Ο Ραμα Ο Γρουφσκι.. Ο σιμητης ο Γαπ.. Δεν ειναι ορθοδοξοι… Ελληνας ωινεσαι μονο μεσα απο την ορθοδοξια.. Εκει ο εθνικισμος εκει το ντεστινι κι ο πτοορισμος η κωσμοθεωρεια του Ελληνα.. Ποε σε καθε περίπτωση αντιστρατευεται ο γκλομποφασισμος.οππιοςυπηρετει πανθρησκεια παγκοσμια διακυβερνηση.. Στρωνει το δρομο του σφραγισματος και τον αντιχριστο… Αν λεγεται βαρθολομαιος.. Ειναι σατανας παπας υο ιδιο… Οροσωποληψια δεν υπάρχει πως ειναι δυνατον να μας γελασει.. Γνωριζουμε τη φωνη του αληθινου ποιμενα.. Ασ ειχε και κουσουρια ολοι εχουν.. Και φωνα, ει δυνατα αλο τον ταφο… Χριστοδουλε.. Αθανατος ο λογος.. Το παθος.. Και η αγαπη για την πατριδα… Που ειναι ο λαος της.. Ολοι εμεις. Ο καθενας οπως μπορει οσο μπορει να αντισταθει απο το μετεριζι που βρίσκεται αυτος ξερει τον τροπο.. Και θα φανρι στο αποτελεσμα…. Στο χειροκρότημα..στο κλαμα η συη χαρα.. Ψηλα υο κεφαλι ορθοδοξοι αχερφια ελληνες.. Και μονο… ΒΥΖΆΝΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ… ΕΡΧΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.

 4. Ανώνυμος says:

  Ο ελληνόφων Γερμανός ιδιοκτήτης του ergdhmerg.wordpress.com μια ζωή μαλ… γράφει!

  Ο μάστορας ζει μόνιμα στην Γερμανία και εργάζεται για την ανάπτυξη της οικονομίας του τέταρτου Ράιχ και μας το παίζει Έλληνας.

  Δεξί του χέρι ο έτερος γερμαναράς “Παλαιός”.

  Όπως και ο περίφημος φαντομάς “Παναγιώτης Τραιανού”,ο οποίος δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα άτομο ή μια ομάδα ελληνόφωνων Γερμανών που υποδύονται τον ανύπαρκτο Τραιανού πουλώντας βιβλία στον ηλίθιο ελληνικό λαό

  • Ανώνυμος says:

   και εσυ ξερουμε…
   εισαι ο danos ή there’s astorm coming, τρολ πρακτορας της μοσαντ που σχολιαζεις στο περιματζεστικ και τους τα εχεις κανει κι εκει ολλωνων..τσουρεκια.

 5. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  Πολύ σε γουστάρω αρθρογράφε! Βέβαια μερικοί προτιμούν τι φαγωμάρα μεταξύ των ελλήνων αλλά στο τέλος ΔΕΝ θα τους περάσει!

 6. ΑΞΙΟΦΩΤΟΣ says:

  Το οτι εισαι ανωνυμος δεν μπορει να κρυψει οτι σου αρεσουν οι μπανανες τσικιτα που σου ανεβαζουνν το καλιο ωστε να κατηγορεις ανυποστατα ολους τους ηρωες της Ελλληνικης Ιστοριας ως εβραιογενεις και εβραιοκινουμενους ντανο ψευδολογε και θαυμαστη των στρατιωτικων πραξικοπηματων με την σφραγιδα του εξακτινου αστερος,ντανο παλιοφιλε.

 7. Χ.Ο says:

  Προς λαμογιο, θρασυδειλο σκουλήκι συντάκτη της ηλιθιότητας παραπάνω. Τι λες ρε λακαμα να πούμε;;; Οι Ελληνες σε όλα μπορεί να έχουν αντίθετες απόψεις, παρά μόνο σε ένα πρέπει να είναι ενωμένοι κι αυτό δεν είναι άλλο από την επίσημη θρησκεία του κράτους. Βλακαμα που νομίζεις ότι μιλάς σε τίποτα κοιμισμένους μουσουλμανους. Με πονηριά και δολιοτητα ρίχνεις τα δηλητηρια. Το μαγκικο στυλ σε μαρανε που μου το παίζεις και γαματος σκατοφλωρε. Παλιοπουστρ@ που θα μας πεις και για δήθεν θρησκείες και Ιουδαίους. Μουγκα εκεί ε;;;οι Ιουδαίοι τι ρε Βλακαμα;;;;Τι;;; Δειλε του κερατά.

 8. Αερακι says:

  Μπειτε σε οποια φαση θελετε….εγω δεν κουνιεμαι απο τη μια και μοναδικη φαση που γεννηθηκα γι αυτην …να ειμαι Ελληνας Χριστιανος Ορθοδοξος….με Ανδρεια ψυχη….

 9. Ορθοδοξος ελληνας says:

  Αρθρογραφε,προσωπικα προσπαθω στην ζωη μου να “πολεμω”με τα οπλα που μου παρεχει Ο Χριστος.αυτος μου δινει δυναμη,θαρρος και τον τροπο να παλεψω.αν τον αφησω στην ακρη οπως λες,τοτε γιατι να πολεμησω αφου ο αγωνας ειναι εξ’αρχης χαμενος;;;;; “εαν μη κυριος φυλαξει πολιν εις ματην ηγρυπνησεν ο φυλασων”.ελπιζω να καταλαβαινεις τι σημαινει.επομενως για τον ορθοδοξο χριστιανο η πιστη του και η θρησκεια του,δεν μπορει να μπει στην ακρη.δεν μπορει να ειναι στο περιθωριο ο ΑΝΑΣΤΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ αλλα οφειλω εγω που τον πιστευω και οποιος αλλος, να ΤΟΝ εχουμε επικεντρο της ζωης μας.επικεντρο των γεγονοτων.συμβουλατορα και βασιλια μας.δεν με απασχολει τι ειδους αγωνα θελει να κανει ο μουσουλμανος η ο δωδεκαθειστης.ομως δεν μπορει να συστρατευτει μαζι μου,καποιος που με θεωρει εχθρο του και η θρησκεια του τον προσταζει να με εχθρευεται και να με σκοτωσει.θελω να αγωνιζομαι με τον σταυρο στο χερι και σε οποιον αρεσει!!!!!

  • ΟΠΛΟ ΝΑ ΝΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ says:

   Σου το απαγόρεψε κανείς από όλους εμάς; Παλέψτε με ότι θέλετε στο χέρι αρκεί να είναι όπλο και αρκεί να παλέψετε και αρκεί να είστε Έλληνες που αγαπάνε την Ελλάδα!
   Ο άλλος θέλει να παλέψει με στεφάνι ελιάς, μαγκιά του.
   Ο άλλος θέλει να παλέψει με τον σταυρό, μαγκιά του.
   Ο άλλος θέλει να παλέψει με την πυθαγόρεια επιστήμη, μαγκιά του.
   Μαγκιά σας ρε παιδιά!
   Σας το απαγόρεψε κανένας ”συνέλληνας” ”συναγωνιστής”;
   Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
   Το πρόβλημα είναι οι ξεροκέφαλοι που θέλουν να επιβάλλουν στους άλλους, ”το τι πρέπει να τους αρέσει” και το πως να σκέφτονται… Αν είναι δυνατόν!
   Θέλει ο ένας, όλοι με το ζώρι να ναι χριστιανοί.
   Θέλει ο άλλος, όλοι με το ζώρι να ναι δωδεκαθειστές.
   Θέλει ο άλλος, όλοι με το ζώρι να περιμένουν τους ανδρομέδιους.
   Θέλει ο άλλος, όλοι με το ζώρι να ναι Ελληνοκεντρικοί φιλόσοφοι.
   Κι αν τα θέλω του καθενός δεν εκπληρώνονται, αφηνιάζουν και σκάνε και δεν σέβονται ούτε την ελεύθερη βούληση…
   Γιατί ρε παιδιά, τι συναίβει, τι σας έκανε ο συνάνθρωπός σας, σας πήρε το οξυγόνο;
   Φερόμαστε σαν μπέμπηδες, λες και είμαστε μικρά παιδιά…

   • ΟΠΛΟ ΝΑ ΝΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ says:

    Κι εμένα τα θέλω μου είναι το σπαρτιατικό δίκαιο, τι πρέπει να κάνω τώρα, να σας επιβάλλω όλους το σπαρτιατικό μοντέλο;
    Αν δεν μπορούμε να σεβαστούμε ο ένας Έλληνας, τον άλλον, δεν πρόκειται να πάμε πουθενά, δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα… Ποτέ των ποτών, που να σκάσουμε από τον εγωισμό μας, η φυσική νομοτέλεια δεν αλλάζει και όποιος προσπαθεί να την αλλάξει, διαπράττει έγκλημα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *