ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Μπαχάμες: Απίστευτες εικόνες από την βύθιση φέρι μποτ γεμάτο κόσμο – Μία νεκρή

· Κατοχικά Νέα

Μια ηλικιωμένη Αμερικανίδα τουρίστρια έχασε τη ζωή της μετά τη βύθιση του τουριστικού φέρι

Απίστευτες εικόνες από τη στιγμή της βύθισης ενός τουριστικού φέρι μποτ, δείχνουν δεκάδες τουρίστες να φορούν σωσίβια καθώς το φέρι, γέρνει προς τη μία πλευρά.

Το φέρι αναχώρησε από το Paradise Island στο Νασάου το πρωί της Τρίτης και λίγο αργότερα βυθίστηκε.

Η ίσαλος γραμμή της θάλασσας φτάνει μέχρι τα παράθυρα του πλοίου με το βίντεο στη συνέχεια να δείχνει το σκάφος να γέρνει προς τα αριστερά σε απότομη γωνία. Οι επιβάτες φαίνονται στη συνέχεια, να πηδούν από το φέρι και να κολυμπούν προς ένα κοντινό σκάφος.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει τους τουρίστες να ουρλιάζουν και στη θάλασσα να βρίσκονται εγκαταλελειμμένα σωσίβια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως μια 75χρονη Αμερικανίδα επιβάτης έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της βύθισης, αν και ο ακριβής χρόνος και η αιτία του θανάτου της δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Η τοπική αστυνομία λέγεται πως εξακολουθεί να διεξάγει έρευνα.

@kellyswitz our ferry went down on our way to Blue Lagoon #shipwreck #boat #boatsinking #bluelagoon #bahamas #ferry ♬ original sound – Kelly Schissel

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας δήλωσε στο The Maritime Executive πως άλλοι δύο επιβάτες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για περαιτέρω περίθαλψη.

Μια τουρίστρια, η Αμερικανίδα Κέλι Σκίσελ, ισχυρίστηκε ότι το προσωπικό του φέρι έκανε ελάχιστα για να ηρεμήσει ή να βοηθήσει τους επιβάτες. «Ένα από τα μέλη του πληρώματος που βρισκόταν κάτω, έτρεξε επάνω και άρχισε να κλαίει και άρπαξε ένα σωσίβιο. Τότε ήταν που όλοι έλεγαν: ‘Κάτι συμβαίνει’» ανέφερε η τουρίστρια.

«Περιμέναμε από το προσωπικό να μας πει τι να κάνουμε, πράγμα που δεν έκαναν ποτέ, γιατί ήταν πολύ απασχολημένοι με το κλάμα» πρόσθεσε ενώ παράλληλα, δήλωσε πως η αδράνεια του πληρώματος συνεχίστηκε καθώς οι επιβάτες προσπαθούσαν να βγουν από το βυθιζόμενο σκάφος. «Όταν πήδηξε ο πρώτος, άρχισαν όλοι να λένε ‘σ@@@’, ας βουτήξουμε κι εμείς’».

pronews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Η Γαλλία επιβάλλει νέες επιβαρύνσεις σε Shein και Temu – Ακριβότερες οι αγορές fast fashionΔΙΕΘΝΗ

Η Γαλλία επιβάλλει νέες επιβαρύνσεις σε Shein και Temu – Ακριβότερες οι αγορές fast fashion

Γκραν Κάνιον: Συνεχίζεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοούμενου μετά τις πλημμύρεςΔΙΕΘΝΗ

Γκραν Κάνιον: Συνεχίζεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοούμενου μετά τις πλημμύρες

Γερμανία: Η Ρωσία πίσω από απόπειρα επίθεσης με drone στο αεροδρόμιο της ΛειψίαςΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Η Ρωσία πίσω από απόπειρα επίθεσης με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά