ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ μετανάστης στην Γερμανία απειλεί τους πάντες με ΘΑΝΑΤΟ! – Τι περιμένατε μετά, να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στις πλατείες μαζί σας; ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Νεαρός μουσουλμάνος μετανάστης στην Γερμανία απειλεί τους πάντες με θάνατο.

Θέλοντας να επιβάλει το Ισλάμ, σε όσους κάθονται και τον ακούν, αντί να τον ρίξουν σε καμία φυλακή.

Δυστυχώς αυτά τα φαινόμενα είναι καθημερινά στις χώρες που δέχτηκαν αυτούς τους ανθρώπους, σύντομα θα αρχίσουν να γίνονται και στην Ελλάδα, μιας και οι δικοί μας θα ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία…

makeleio


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

5 thoughts on “ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ μετανάστης στην Γερμανία απειλεί τους πάντες με ΘΑΝΑΤΟ! – Τι περιμένατε μετά, να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στις πλατείες μαζί σας; ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

 1. Ανώνυμος says:

  Ο Χριστος ηταν μουσουλμανος 600 χρονια πριν απο τον Μωαμεθ και οι Αρχαιοι ηταν Χριστιανοι 600 χρονια πριν τον Χριστο.Ωραια πολυ ωραια.!!!!!!

 2. ΓΙΑΝΝΗΣ says:

  Τελικά ποτέ δεν είναι αργά, έφτασα αίσιός τα 47 για να δω πως είναι τα καλικατζαρια που βγήκαν για να πριονίσουν το δέντρο.

 3. Αστά να πάνε says:

  Έρευνα και να ήμουνα εκεί, πουτανοσπερμα θα Ε φτηνές το γάλα της μανούλας σου.ολα σεενα Ντούρβα χωράνε , άθεοι , γιαχουβακια , μοσλεμια και πέταμα μέσα στο ποτάμι, γαμω την Φαράσας

 4. Captain Harlock says:

  Εδώ θα έτρωγε χαστούκια. Κοιτάχτε όμως να δείτε… Αυτός ο χιμπατζής μιλά άπταιστα την βαρβαρικήν(…εννοώ την γερμανικήν), θα έχει δουλειά και σπίτι, ενώ στην χώρα του αν θα είχε, τι θα είχε, και έχει αυτό το ΘΡΑΣΟΣ!! Για να μιλάει έτσι κάποιος,είναι φανατικός όχι λόγω θρησκείας αλλά γιατί έτσι του δίδετε η ευκαιρία να ασκήσει κριτική και να ελέγξει με δικαιολογημένο κάλυμμα, αυτούς τους οποίους τον ταίζουν και που είναι κομπλεξικός γι΄αυτό. Χρησιμοποιεί την θρησκεία για να νιώθει α)κάποιος, β)για να βγάζει τα απωθημένα του(βλ.κόμπλεξ).Οι γερμανοί του έδωσαν την αξιοπρέπεια που ΔΕΝ είχε στην χώρα του, κι αυτός τους μισεί!! Ο αλλάχ κανονίζει όμως… Και αντί να πέσει το-βαρύ-φατούρο σύννεφο όπως θέλω να πιστεύω ότι θα γινόταν εδώ, αυτοί τον κοιτάζουν!!
  Η ΚΟΜΠΛΕΞΆΡΑ αυτή, είναι μια από τις πάρα πολλές που έχουμε κι εδώ όμως. Τι θα γίνει με αυτά τα σκατά λοιπόν?Αυτοί δεν αφομοιώνονται πουθενά.
  Ηρθαν από χώρες δυστυχείς, και να αντί να αφομοιωθούν στο καλύτερο, θέλουν να φέρουν την δυστυχία του τόπου από τον οποίο έφυγαν στον τόπο στον οποίο πήγαν, και έτσι γεννάται το ερώτημα, ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΦΥΓΑΝ?! Τους το είπε ο αλλάχ?! Αφού δεν τους νοιάζει να σκοτώσουν για τον αλλάχ, άρα και να σκοτωθούν, γιατί δεν έμειναν στην πατρίδα τους… Λοιπόν, αυτοί οι κομπλεξικοί ύπουλοι πούστηδες ανατολίτες δεν μας τα λένε καθόλου καλά… ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ._

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *