Μου εδειξαν πως είναι μέσα ένας ιπτάμενος δίσκος, περιέγραψε πριν πεθάνει πρώην Διευθυντής Έκτακτων Μέτρων

Μια πρόσφατη έκθεση αναφέρει ότι πρώην κυβερνητικός εμπειρογνώμονας Έκτακτων Αναγκών περιγράφει, με μεγάλη λεπτομέρεια, το εσωτερικό ενός εξωγήινου ιπτάμενου δίσκου, μέσα στην κορυφαία στρατιωτική βάση Περιοχή 51, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με την express.co.uk υπάρχουν πληροφορίες περιγραφής του εσωτερικού ενός εξωγήινου ιπτάμενου δίσκου, όπως αναφέρει ο Paul Hellyer, πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά και ο πρώην Διευθυντής Έκτακτων Μέτρων, του οποίο το όνομα δεν αναφέρεται.

Ο κ. Hellyer, ο οποίος είναι 92 ετών, αποκάλυψε τις λεπτομέρειες αυτές σε μια ομάδα από τους πιο διακεκριμένους ερευνητές UFO.

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του στο «Hearing on ET Disclosure» στο Ontario του Καναδά, ο κ Hellyer είπε ότι αν ήθελε να μάθει περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία ενός εξωγήινου διαστημικού σκάφους θα το ζητούσε από τον εκάστοτε «επικεφαλή των Μέτρων Έκτακτης Ανάγκης».

Ο Paul Hellyer – που έγινε ευρύτερα γνωστός, ύστερα από συνέντευξή του ότι «τουλάχιστον 4 γνωστά ήδη εξωγήινων επισκέπτονται τη γη για χιλιάδες χρόνια» – είναι ένας από τα λίγους ανώτατους αξιωματούχους, μεταξύ των χωρών της G8, που μιλάει ανοιχτά για τα UFO και τους εξωγήινους.

Ο κ Hellyer ισχυρίζεται ότι έχει δει αποδείξεις επισκέψεων εξωγήινων:

«Ο λόγος που ξέρω είναι ότι πήρα συνέντευξη από τον προηγούμενο (Επικεφαλή Μέτρων Έκτακτης Ανάγκης), ο οποίος πέθανε τώρα, και όταν πήγε στο Langley η CIA τον ρώτησε αν θα ήθελε να δει μερικά από αυτά τα σκάφη (UFOs).

Πετάχτηκαν μέχρι την Περιοχή 51 και τον άφησαν να μπει μέσα σε ένα και να το παρατηρήσει και να κρατήσει σημειώσεις και τέτοια πράγματα».

Για χρόνια, πολλές θεωρίες συνωμοσίας περιστράφηκαν γύρω από την Περιοχή 51, η οποία επιβεβαιώθηκε από την κυβέρνηση το 2013.

Ο κ. Hellyer πρόσθεσε ακόμα:

«Αλλά πριν να του επιτραπεί να πάει (στην Περιοχή 51), έπρεπε να υπογράψει έναν όρκο περί απορρήτου και να μην πει σε κανέναν τίποτα. Και κατά τη διάρκεια της ζωής του, δεν μίλησε σε κανέναν συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του. Ένας φίλος της Πολεμικής Αεροπορίας μου τηλεφώνησε, για να μου πει ότι (ο πρώην Επικεφαλής των Έκτακτων Μέτρων) πέθαινε από τη νόσο του Lou Gehrig και εκείνη την στιγμή αισθάνθηκε ότι έπρεπε να μιλήσει σε κάποιον.

Του τηλεφώνησα και μου έδωσε μια πλήρη αναφορά για το τι είδε, καθώς και το πως ήταν μέσα το σκάφος και άλλα τέτοια, μαζί και άλλες πληροφορίες που έλαβε και πολλά άλλα πράγματα. Αλλά τώρα ένιωθε ότι έπρεπε να μιλήσει σε κάποιον και σκέφτηκε ότι θα ήταν καλό να μιλήσει σε μένα».

Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα μάθουμε κι εμείς αυτές τις πληροφορίες.

Κάποια άλλη στιγμή ανέφερε:

«Πριν από δεκαετίες, οι επισκέπτες από άλλους πλανήτες μας προειδοποίησαν για τον δρόμο που πήραμε και προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν. Αντ ‘αυτού, ορισμένοι από εμάς ερμήνευσαν τις επισκέψεις τους ως απειλητικές και αποφάσισαν να πυροβολήσουν πρώτα και μετά να κάνουν ερωτήσεις. Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι οι ΗΠΑ αγωνίζονται με τερατώδικα πανάκριβους πολέμους, δήθεν για να φέρουν τη δημοκρατία σε διάφορες χώρες, όταν η ίδια δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί αυτό που ονομάζεται Δημοκρατία, τη στιγμή που τρισεκατομμύρια, και εννοώ χιλιάδες δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε μαύρα έργα τα οποία, τόσο το Κογκρέσο όσο και ο αρχηγός κρατούν σκοπίμως στο σκοτάδι» – Paul Hellyer

Δείτε και το σχετικό video με αυτά που είπε στο Hearing on ET Disclosure:

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

New Death Bed UFO Testimony from High Level Canadian Official

diadrastika.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

9 thoughts on “Μου εδειξαν πως είναι μέσα ένας ιπτάμενος δίσκος, περιέγραψε πριν πεθάνει πρώην Διευθυντής Έκτακτων Μέτρων

 1. pananas says:

  pentapostagma.gr/2018/03/%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%81%cf%8c-%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%b9-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%cf%8c-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%ba.html(χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα)

 2. ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ says:

  -Σιγουρα , Γιαμαλη-Νενετε αμερικανε , μεσα ο ιπταμενος δισκος ειχε 1ον τσιγαροθηκη 2ον το τζαμι του οδηγου κατεβαινει και 3ον δεν εχει πενταλ φρενου και καθρεπτες ….αυτα τα ξερουμε και εμεις …για την χεστρα μιλησε μας ….

 3. ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ says:

  Ε!ναι ρε τον @υστη!Πετάχτηκε μέχρι την Λιμνούπολη και συνάντησε τον Σκρουτζ Μακ Ντακ τον Ντόναλντ, τον Χιούι, τον Λιούι, τον Ντιούι.Ήταν και ο Κύρος Γρανάζης εκεί! Α! ρε σανίδα βρεγμένη και άργασμα το τομάρι που σου χρειάζεται αμερικλάνικο ραμολιμέντο!

 4. ορθοδοξος ελληνας says:

  Τι μαρκα ηταν ο ιπταμενος δισκος;datsun; και ποιος οδηγουσε;ο ταμτακος η ο αστραπογιανος;

 5. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

  robertson panel δλδ επιτροπή ρομπερτσον, https://en.wikipedia.org/wiki/Robertson_Panel το 1952 η ΣΙΑ μαζι με τον αμερικανικό στρατο μάζεψε τα μεγαλύτερα μυαλά στην κοινωνιολογια στην ψυχολογία και οργάνωσε επιτυχώς μια καμπάνια αποπροσανατολισμου της κοινής γνώμης για το θέμα των ΑΤΙΑ μέσω της γελοιοποιησης της άρνησης αλλα και της παρακολουθησης των ομάδων που ενδιαφερονταν για τα ατια. τα αποτελέσματα αυτού του psyop του 1952 τα βλέπετε στα σχόλια του κατοχικά νέα του 2018. αυτααα

 6. Αριστόδημος says:

  ΓΝΩΘΙ ΜΑΘΩΝ …
  Διαβάστε την περιγραφή εμφάνισης ενός UFO από τον Πλούταρχο…
  […]καταστὰς δ’ εἰς ἔποψιν τῶν πολεμίων καὶ θαυμάσας τὸ πλῆθος, ἐβούλετο μὲν ἀπέχεσθαι μάχης καὶ τρίβειν τὸν χρόνον, Μαρίου δ’, ὃν Σερτώριος ἐξ Ἰβηρίας ἀπεστάλκει Μιθριδάτῃ μετὰ δυνάμεως στρατηγόν, ἀπαντήσαντος αὐτῷ καὶ προκαλουμένου, κατέστη μὲν εἰς τάξιν ὡς διαμαχούμενος, ἤδη δ’ ὅσον οὔπω συμφερομένων, ἀπ’ οὐδεμιᾶς ἐπιφανοῦς μεταβολῆς, ἀλλ’ ἐξαίφνης τοῦ ἀέρος ὑπορραγέντος, ὤφθη μέγα σῶμα φλογοειδὲς εἰς μέσον τῶν στρατοπέδων καταφερόμενον, τὸ μὲν σχῆμα πίθῳ μάλιστα, τὴν δὲ χρόαν ἀργύρῳ διαπύρῳ προσεοικός, ὥστε δείσαντας ἀμφοτέρους τὸ φάσμα διακριθῆναι. τοῦτο μὲν οὖν φασιν ἐν Φρυγίᾳ περὶ τὰς λεγομένας Ὀτρύας συμβῆναι τὸ πάθος.»”

  Απόδοση στα Νέα Ελληνικά:

  […] όταν αντίκρισε τους εχθρούς, απόρησε με το πλήθος τους και θέλησε να αποφύγει την μάχη και να καθυστερήσει, επειδή όμως ο Μάριος, που είχε στείλει από την Ιβηρία ο Σερτώριος στον Μιθριδάτη ως στρατηγό μαζί με στρατιωτική δύναμη, τον συνάντησε και τον προκαλούσε, παρατάχθηκε για να πολεμήσει. Ενώ βάδιζαν ήδη προς τη σύγκρουση, χωρίς να συμβεί καμιά φανερή μεταβολή, άνοιξε ο αέρας και φάνηκε να κατεβαίνει με ορμή ένα μεγάλο σώμα σαν φλόγα, που έμοιαζε πολύ με πιθάρι στο σχήμα και με πυρακτωμένο ασήμι στο χρώμα, και οι δύο στρατοί φοβισμένοι από το όραμα αποσύρθηκαν. Λένε λοιπόν πως αυτό έγινε στη Φρυγία, κοντά στις λεγόμενες Οτρύες.»

  Αυτό το γεγονός συνέβη κατά τον Τρίτο Μιθριδατικό Πόλεμο, τα έτη 74-66 π.Χ.

  Πηγή: Πλουτάρχου, Λεύκολλος, κεφάλαιο 8, εδάφια 5-6.

 7. dr.gokosspiritualcaster@gmail.com says:

  Ο σύζυγός μου και εγώ παντρεύτηκα για περίπου 7 χρόνια τώρα. Είμαστε παντρεμένοι ευτυχώς με δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Πριν από 3 μήνες, άρχισα να παρατηρώ κάποια παράξενη συμπεριφορά από αυτόν και λίγες εβδομάδες αργότερα ανακάλυψα ότι ο σύζυγός μου βλέπει κάποιον. Άρχισε να έρχεται αργά από το σπίτι, δεν ενδιαφέρεται για μένα ούτε για τα παιδιά πια, Μερικές φορές πηγαίνει έξω και δεν επιστρέφει καν σπίτι για περίπου 2-3 ​​ημέρες. Έκανα ό, τι μπορούσα για να διορθώσω αυτό το πρόβλημα αλλά όλα αυτά χωρίς αποτέλεσμα. Ανησυχώ πολύ και χρειάζομαι βοήθεια. Έχω βαρεθεί για τον Δρ Goko πόσο καλό και ωραίο βοηθά τους ανθρώπους στις συζυγικές τους υποθέσεις προβλήματα όπως η αποκατάσταση των σπασμένων σχέσεων και ο γάμος ακόμα περισσότερο. Έτσι, επικοινωνήθηκα μαζί του και του είπα τα προβλήματά μου και μου είπε να μην ανησυχώ ότι θα αποκαταστήσει τον σύζυγό μου 48 ώρες αργότερα. έτσι ακριβώς 48 ώρες ο σύζυγός μου ήρθε σε μένα και ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη που έκανε και υποσχέθηκε να μην το ξανακάνω ποτέ. Από τότε, όλα έχουν επιστρέψει στο φυσιολογικό. η οικογένειά μου ζει μαζί με χαρά και πάλι .. Όλα χάρη στον Δρ Goko. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί του και σας εγγυώμαι ότι θα σας βοηθήσει. Δεν θα σας απογοητεύσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *