21:33 - 13/03/2017

Μοιραίο έτος το 2017 σύμφωνα με καλόγερο

Τον Ιούνιο χιλιάδες ένοπλοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη.
Τον Αύγουστο τα τύμπανα του πολέμου από άκρο σε άκρο. Το Σεπτέμβριο…

 

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το 1701 ένας καλόγερος που ζούσε στην Γερμανία είχε γράψει κάποιες προφητείες οι όποιες ανακαλύφθηκαν σχεδόν έναν αιώνα μετά, στην Κολωνία, από τον Theodor Beykirch, το 1849 ο οποίος και τις εξέδωσε. Το εκπληκτικό με αυτές τις προφητείες είναι ότι περιγράφουν πριν από τρεις αιώνες, ακριβώς την σημερινή κατάσταση στην οποία ζει ο σημερινός άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι οι άνθρωποι θα απομακρυνθούν τελείως από την θρησκεία.

Ό,τι θεωρείται διαστροφή της φύσεως του ανθρώπου θα νομιμοποιηθεί και θα επιβάλλεται στην εκπαίδευση των μικρών μαθητών.

Η οικογένεια σαν θεσμός θα διαλυθεί και όπως αναφέρει και η Βίβλος, ο πατέρας θα στραφεί εναντίον του γιου, ο αδελφός εναντίον του αδελφού και η μάνα εναντίον της κόρης.

Το ενδιαφέρον στις προφητείες του καλόγερου —αν και παπικός— προφήτευε ότι οι παπικοί θα ξεφύγουν τελείως από τον χριστιανισμό, θα υπηρετούν περισσότερο τον διάβολο παρά τον Χριστό και ο ίδιος ο Πάπας της Ρώμης θα είναι μια ενσάρκωση του διαβόλου.

Αλλά το πιο αξιοσημείωτο σε όλα αυτά είναι ότι δίνει και χρονικό προσδιορισμό που θα γίνουν.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι, το μήνα Μάιο το 2017 ένας παγκόσμιος πόλεμος θα πλησιάσει σαν καταιγίδα πάνω από τον πλανήτη.

Τον Ιούνιο σιδερόφρακτες μεραρχίες του πολέμου και χιλιάδες ένοπλοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη θα είναι στα σύνορα έτοιμοι να χιμήξουν στον αντίπαλο.

Τα παιδιά θα αποχαιρετούν τις μάνες και οι άντρες τις γυναίκες για να πάνε στο στρατό να πολεμήσουν.

Τον Αύγουστο μήνα είδα τα τύμπανα του πολέμου θα χτυπούν από άκρο εις άκρο.

Και φτάνουμε στο Σεπτέμβριο και στον Οκτώβριο όπου ποτάμια από αίμα θα ξεχύνονται παντού, φωνές σπαρακτικές θα ακούγονται από όλες τις πλευρές, και η κόλαση δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτόν τον κόσμο.

Βρισκόμαστε τώρα στις αρχές του 2017, όπου στρατεύματα Αμερικανικά προωθούνται από την Γερμανία προς τα σύνορα με την Ρωσία.

Σμήνη από επιθετικά Αμερικανικά ελικόπτερα Apache, Μαύρο Γεράκι (Black Hawk) και Σινούκ (Chinook) προωθούνται στην Λετονία στα σύνορα με την Ρωσία.

Από την άλλη πλευρά, η Ρωσική αρκούδα τρίζει τα δόντια της και δείχνει ότι είναι αποφασισμένη για κάθε ενδεχόμενο. Όλα δείχνουν ότι προετοιμάζεται για κάτι πολύ μεγάλο.

Και όπως είδε στα προφητικά οράματά του, ο γνωστός Γερμανός Αλόις Ιρλμάιερ (Alois Irlmaier) που ζούσε από το 1894 και πέθανε τον Ιούλιο του 1959 στο Φράιλασιγκ (Freilassing) της Γερμανίας: «Όλα θα ξεκινήσουν από μικρές εξεγέρσεις και μετά θα ξεσπάσει το κακό παντού.»

Ο Alois Irlmaier είχε γράψει το 1949 συγκεκριμένα, ότι όλα θα ξεκινήσουν με εμφύλιες συγκρούσεις από την πόλη με τον μεγάλο σιδερένιο πύργο, δηλαδή τον πύργο του Άιφελ στο Παρίσι.

Και όπως βλέπουμε στο πρόσφατο αυτό βίντεο, ξέσπασαν ταραχές για άλλη μια φορά στην πόλη του Φωτός με τον μεγάλο πύργο, που έδιναν την εντύπωση εμφύλιων συγκρούσεων.

parisbrennt

Πηγή

antexeistinalitheia

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (42)

 1. Μητσος εξ Αγγλιας 03/13/2017 @ 9:52 ΜΜ

  ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
  ΤΟΥ ΒΟΓΛΗ ΤΣΟΠΑΝΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ.
  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΟΚ. ΑΠΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.

  • Ανώνυμος 03/13/2017 @ 10:41 ΜΜ

   Αλλος ενας φτηνος ελλην στην ψυχη και στο μυαλο! Ειπα να μην ξανα ασχοληθω με ανθρωπακια του τυπου χλευαζω αρα υπαρχω.και δεν μιλαω για το χιουμορ προς τη φωτο. Αλλα για τις προφητειες. Το μονο που ειναι ακομα ελευθερο. Και θα παραμεινει. Η ΠΙΣΤΗ! N. D

   • Μητσος εξ Αγγλιας 03/14/2017 @ 10:04 ΠΜ

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΑΠΕΙΡΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.
    Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,
    ΚΑΛΗ ΩΡΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ. ΕΧΕΙΣ; ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

  • Μήτσο εξ Αγγλίας, πλεινε κανένα πιάτο αγόρι μου, καθάρισε το τραπέζι και τσεπωσε το πουρμπουάρ…Μέχρι εκεί είσαι. Ααα τράβα και καμιά selfie για το facebook, ζεις στην Ευρώπη το όνειρό σου… Άσε τα πνευματικά είναι μπαναλ για σενα

   • Μητσος εξ Αγγλιας 03/14/2017 @ 10:21 ΠΜ

    ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΟΤΣΙΦΤΕΤΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΕΧΟΥΝ, [ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ] ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΧΑΠΑΤΟ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΚΟΠΑΔΙΣΤΑΝ.
    ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ, ΙΟΥΔΑΙΟΤΑΛΙΜΠΑΝ. ΙΟΥΔΑΣ, Η ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ. ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ,ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΔΟΤΗΣ, ΟΧΙ ΣΚΟΤΑΔΟΨΥΧΟΣ. Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

    • Κούνια που σε κούναγε…

    • Πως πήγε η λατζα σήμερα μητσακο δεν μας είπες?? Μαζεψες κανενα tip?? Βρε ζώο όρθιο, που με το που πάτησες το ποδι σου στο εξωτερικό ξεκινησες να μιλάς και με βαριά προφορά, φάε φασόλια κονσέρβα και κάνε τις πορδες σου αφήγημα για να γελάμε μαζί σου…

  • χααχαχαχαμε τον βογλη στασου μυγδαλα!!! εκλαψα!!!

  • Βλαχοκιτσος εξ βλακειας 03/14/2017 @ 2:02 ΠΜ

   Έσκισες πάλι μεγάλε στοχαστη και μπουρδελοφιλοσοφε!

   • Μητσος εξ Αγγλιας 03/14/2017 @ 10:29 ΠΜ

    Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟ, Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΑΛΑΣΕΣΑΙ.
    ΑΙΝΤΕ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΛΥΚΟΙ ΕΞΩ.

  • Ανώνυμος 03/14/2017 @ 11:05 ΠΜ

   ζεις στην Ευρώπη το όνειρό σου… ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ !!!

   • Μητσος εξ Αγγλιας 03/14/2017 @ 11:42 ΜΜ

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΛΙΓΗ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

  • Μίτσος εκ Λευκίμμης 03/14/2017 @ 1:27 ΜΜ

   Μίτσε εξ Αγγλίας δεν θα αναφερθώ καθόλου στα πιάτα, γιατί στη villa-riba ακόμα πλένουν.. διαβάζω και εγώ αυτά που διαβάζει και εσύ εδώ πέρα. Σε έχω παρατηρήσει ότι συστηματικά στις “περί θρησκευτικών πεποιθήσεων” δημοσιεύσεις προσπαθείς να υποβαθμίσει την ποιότητα των γραφούμενων, που μερικοί από εμάς σεβόμαστε, σε κάποιο βαθμό. Από το βήμα που μου παραχώρησε το κοινό, σου κάνω την εξής ερώτηση: αφού δεν σου αρέσουν ρε μ@στ0ρα, γιατί τα διαβάσεις; Ακόμα περισσότερο : γιατί τα απαξιώνεις; Και στην τελική :γιατί το κάνεις συστηματικά; Σύντομα τα παιδιά μας θα γίνουν πολίτες της βασιλείας του Ιησού, και εμείς θα τους στρόσουμε το δρόμο. Μας το είπε ο Μεγάλος. Εδώ το πολύ-πολύ να σας σκοτώσουν. Κατά τα άλλα όλοι εσείς οι εξαπατημένοι δεν έχετε την συγκατάθεση μας για τον κόσμο που θέλετε να χτίσετε. Μικροί Μεγάλοι το ίδιο Σχέδιο εκπληρώνουν. Ο Χριστός να φωτίζει τα μονοπάτια που (αυτοβούλως) διάλεξες να βαδίσεις, και η Παναγία να σου δώσει τη στοργή της, και γενικά σε αφήνουμε στα χέρια τους, γιατί έχουμε παιδιά να ασχοληθούμε και ο χρόνος δεν φτάνει για τ’αδέρφια μας. Τουλάχιστον όχι όλα. Κάνε καμεια βαθειά προσευχή τα βράδυα, θα καταλάβεις ότι είναι βαθειά από τα δάκρυα. Τότε καθαρίζει η ψυχή.

   • Μητσος εξ Αγγλιας 03/14/2017 @ 11:23 ΜΜ

    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ,ΠΕΡΙ ΠΙΑΤΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΔΕΙΟΣ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΩ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΤΩ. ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΩΣ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ. ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΡΗ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΟΥΤΟ. ΑΝ ΘΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΟΨΥΧΟΥΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΨΥΧΟΣΩΣΤΕΣ, ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΚΟΛΛΑΡΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΑ. ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΩΣ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΛΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΣΤΕΣ, ΣΕΚΤΕΣ,ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΦΑΤΡΕΙΕΣ. ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΝΗ. ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΠΕΡΙ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΠΕΡΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ Η ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ.
    Υ.Γ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΥΧΙΑ ΝΑ ΞΥΣΤΕΙΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΕ ΞΥΣΕΙ.
    ΚΟΙΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ.

    • Α ρε φουκαρα μητσακο και να ‘ξερες, θα το βουλωνες από ντροπη…Είσαι εντελώς χάσιμο χρόνου…Μίλα με τις κάλτσες μου!!! Σου αφήνω κάτι τελευταία πιάτα να πλύνεις… cu mate

     • Μητσος εξ Αγγλιας 03/15/2017 @ 3:16 ΜΜ

      Παρε μαζι ομπρελα τωρα που θα βγεις εξω, γιατι θα βρεξει μυαλα. Αμα θυμασαι αλλαζε και καμια φορα καλτσες.

    • Μητσάρα γράψτους στ’αρχίδια σου παλικάρι μου, οι δογματιστές δε φημίζονται για υψηλό IQ, είναι προγραμματισμένοι έτσι με την “παιδεία” που τους δόθηκε… μικρή αντίληψη – μικροί ορίζοντες. Ακόμα και τα παιδιά τους θα πουλούσανε αν το απαιτούσε το ιερατείο… Και φυσικά όταν τους βάζεις ένα ΠΕΛΩΡΙΟ ΚΑΥΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, το γυρνάνε επί προσωπικού

     • Δημητρης Λευκιμμιωτης 03/16/2017 @ 10:38 ΜΜ

      Δογματικοι γιατι ρε φιλε? επειδη εχουμε αρχες και μενουμε προσκολιμενοι σε αυτες? Δινεις συμβουλη να μας γραψει στα αρχιδια του, αλλα στην ουσια δεν μπορει να κανει και τπτ αλλο… μονο να γραψει. Οσο για τα παιδια μας, προτειμαμε να αγαπανε αλληλους παρα να τους θαβουν για να καταξιοθουν υλικα.

 2. Ανώνυμος 03/13/2017 @ 11:12 ΜΜ

  ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ …ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΣΑΚΚΟΥΛΙ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ…ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΡΦΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ…ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΛΛΙΝΑΓΩΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΑΝ…ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΑΡΦΙΑ…ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ …ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΣΠΟΥΣΕ ΣΕ ΟΡΜΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ…ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ….ΤΟΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ…ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΓΙΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ…ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΛΕΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΕΦΙΑ ΣΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ …ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΠΛΗΓΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΠΝΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ…ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ… ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ανώνυμος 03/14/2017 @ 12:26 ΠΜ

   ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ;

   • Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΘΥΤΗ ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ…ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ

   • Συμπληρώνοντας τον ΘΥΤΗ να πω πως για τον πληγωμένο η γιατρειά είναι η συγχώρεση και άφεση των αμαρτιών αυτού που τον πλήγωσε. Έτσι επουλώνονται όλες οι πληγές. Μόνον ο εγωιστής τις έχει και κακοφορμίζουν πάνω του.

 3. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΠΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
  ΛΥΠΑΜΑΙ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ.
  ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ,ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
  ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ,ΛΕΓΕΙ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ!!!
  ΑΜΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ,ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ!!!
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ.

  • Μητσος εξ Αγγλιας 03/14/2017 @ 10:38 ΠΜ

   ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΚΟΛΑΣΗΣ. ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ.

 4. ανωνυμος 03/13/2017 @ 11:20 ΜΜ

  αμάν πια με τις προφητείες, απ τη Γαλική επανάσταση και μετά οι κοινωνίες απομακρύνονται απ τις θρησκείες, ο ρόλος της οικογένειας αλλάζει και τα παιδιά διδάσκονται πράγματα του σατανά….όποιον και να ρωτούσες απ την εποχή εκείνη και μετά τα ίδια θα σου έλεγε “πάμε κατά διαόλου, που ναι οι δικές μας εποχές”.

  • Μίτσος εκ Λευκίμμης 03/14/2017 @ 1:42 ΜΜ

   Τέτοιες ανουσιοτητες λες στα παιδιά σου κούκλα μού;;; Γιατί έθεσες την Γαλλική επανάσταση ως αρχή; Σε έχει γίνει κάτι ασπάστικες στην πορεία;

 5. Περίεργος 03/13/2017 @ 11:28 ΜΜ

  Αφού το είπε ο έγκυρος αναλυτής εγκοσμίων καλόγερος τότε ισχύει 198% αφήνω λίγο γιατί δεν ξέρουμε την χιλιετία.

  • Μίτσος εκ Λευκίμμης 03/14/2017 @ 1:55 ΜΜ

   Εν Χριστό αδερφέ. Αν διάβαζες λίγο παραπάνω εξω-internet-ικα θα διαπίστωνες ότι πολλά από τα λεγόμενα έχου πραγματοποιηθεί. Σε κόβω να περίμενεις να μας κανουν ντου οι εξωγήινοι. Αυτό είναι το σενάριο που σας δουλεύουν.

   • Ποιοι ντου από εξωγήινους βρε παπάρα? Μικρόμυαλε νομίζεις πως είσαι μόνος σε ένα τόσο μεγάλο υπερπέραν… Κάθεσαι και χλευάζεις ότι αδυνατεί να δεχτεί ο προγραμματισμένος νούς σου, τόσο εγωιστή σε έκανε η πλύση εγκεφάλου που καταργείς αυτόματα όλα τα ενδεχόμενα. Φυσικά ναι! Όποιος πιστεύει στην ύπαρξη περισσοτέρων ακόμα νοήμων όντων είναι νεοταξίτης… Ότι δεν μπορεί να αντέξει το μικρό μυαλουδάκι σου, το βάζεις ταμπέλα, ΜΙΚΡΕ

    • Δημητρης Λευκιμμιωτης 03/17/2017 @ 9:37 ΜΜ

     Ω μωρε Λεβεντη μου… τοσα εκατομιρια χρονια… τωρα θες να τους συναντησεις? δεν βλεπεις οτι παιζουν παιχνιδια με την λογικη σου? η αληθεια ειναι οτι αν η επιδιωξη ηταν η επαφη, τοτε θα το ειχαμε ζησει.. αν ομως η επιδιωξη ειναι η παραπλανηση τοτε το ζουμε ηδη… ειτε ΕσωΓηινοι ειτε Εξωγηινοι. Χριστιανος ειμαι, οχι προβατο. Σου δειχνουν το δεντρο, ποσο μεγαλο και ποσο φουντοτο και εσυ το κοιτας… δεν αντιλαμβανεσαι οτι βλεπεις και αντιλαμβανεσε την κοριφη στο παγοβουνο, ενω το υπολοιπο μπορεις να το μονο να το φανταστεις.

 6. ανωνυμος. 03/14/2017 @ 12:56 ΠΜ

  απο το 200ο εχουν γινει μεχρι τωρα 4 παγκοσμιοι πολεμοι..κ παμε βουρ για τον 5..καλα παμε..εχει ο θεος!!!!ειπε ο γεροντας..ποιος γεροντας?ποσο ετων ο γεροντας?γιατι γεροντας κ οχι γεροντισσα?μοναχος?κ αν ειχε παρεα?κ ενα σωρο αλλες π@@@@ες..που ειναι τωρα το ξανθο γενος να μας σωσει?εμας τους ελληναρες..με τον φρεντο παρεα…

  • Ανώνυμος 03/14/2017 @ 2:10 ΠΜ

   Χαζοβιολι και ανιδεε ο λόγος που μέχρι τώρα δε μας έχουν κάνει κομμάτια είναι πράγματι η ύπαρξη του ξανθου γένους που για καλή μας τύχη έχει τα ίδια συμφέροντα με εμάς στην περιοχή. Αυτά βέβαια είναι δυσνοητα για ένα τελειωμένο βλακα σαν εσένα αλλά δεν πειράζει. Μπορείς να συνεχίζεις να αυτογελοιοποιησαι !

   • ξανθος γερος 03/14/2017 @ 9:26 ΜΜ

    Και ο Τράμπ ; είναι κατάξανθος και τα παιδία του το ίδιο. ΟΥΡΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟΝ ΓΕΝΟΣ !

  • Μίτσος εκ Λευκίμμης 03/14/2017 @ 1:47 ΜΜ

   Θεωρείς τον εαυτό σου τόσο σημαντικό, που θα έρθει κάποιος να σε σώσει; Δεν νομίζω ότι είσαι αναμεταξύ των συμπεριλαμβανομένων.

  • ξανθος γερος 03/14/2017 @ 9:30 ΜΜ

   Και το Γερμανικό έθνος; ξανθοί δεν είναι και αυτοί;
   Τα χρήματα που μας δανείζουν δεν μας κρατάνε ζωντανούς-νεκρούς;
   ΔΙΠΛΟ ΚΑΛΟ – ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ (ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ )
   ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΖΗΤΩ ΤΑ LIDL!

 7. Λυπάμαι αν θα σας στεναχωρήσω ,αλλά αν διαβάσετε για τον ιρλμαιερ,δεν ισχύει τπτ,απο οτι γραφει η “χειλουδακη”!αναφερετε ξεκαθαρα για την Βεστφαλία και την κοιλάδα του Ρήνου!!!!σας το ξαναειπα:χειλουδακη-μακρια!ολο φουμαρα..ακομα και απο το ντιφενς τους πέταξαν εξω!!!

  • Ανώνυμος 03/14/2017 @ 8:35 ΠΜ

   Πω πω! Τους πέταξαν έξω από το χρυσαυγητικο DEFENSE! Για φαντάσου! Ζούμε μεγάλες στιγμές!

   • Μαλακοσυριζουλη τι κανεις? Σε χασαμε.χρησαυγητικο το ντιφενς,να υποθεσω και το μακελειο,δημοκρατικο ο στοχος?μπα …θεμα,τσαο,μενεγακη,τατιανα κλπ??μεσα έπεσα!κατσε να διαβαζεις χειλουδακη!

 8. ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ

  • Μίτσος εκ Λευκίμμης 03/14/2017 @ 1:35 ΜΜ

   Ο lykaonas το λέει αυτο; Αλήθεια; Ασχολούμαστε με μλκιες, και μας το επισημενει ο Lykaonas;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh