Μυστηριώδης φωτεινή μπλε λάμψη που συνδέεται με κάτι άγνωστο ή Project Blue Beam – Βίντεο

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Πολλά συμβαίνουν γύρω μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται ότι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες από κοινούς ανθρώπους. Κάτι δεν πάει καλά. Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε. Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά. Πιστεύουμε ότι μας αφορούν όλους και ότι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Ένα βίντεο που λήφθηκε στην Αριζόνα, στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει γίνει viral στο Facebook τις τελευταίες ημέρες

Το βίντεο απεικονίζει μια φωτεινή μπλε λάμψη που φαίνεται να συνδέεται με κάτι άγνωστο. Οι άνθρωποι στα σχόλια τους είναι σαφώς τρομοκρατημένοι.

Το ανεξήγητο αυτό φαινόμενο δεν μπορεί να εξηγηθεί με συμβατικά μέσα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι μία αστραπή, ή ένα είδος κεραυνού που ποτέ δεν έχει τεκμηριωθεί στο παρελθόν. Οι «σχηματισμοί πάνω από το σύννεφο» είναι επίσης αρκετά περίεργοι.

Φυσικά δεν υπήρξε καμία κάλυψη από τα ΜΜΕ για το περιστατικό, πιθανότατα επειδή δεν έχουν καμία πιθανή εξήγηση και δεν θέλουν να φοβίσουν το ευρύ κοινό.

Μία από τις πιο δημοφιλείς σύγχρονες θεωρίες συνωμοσίας περιστρέφεται γύρω από το περίφημο Project Blue Beam και τις παγκόσμιες αλλαγές που θα επιφέρει.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

apocalypsejohn.com

Loading...

4 thoughts on “Μυστηριώδης φωτεινή μπλε λάμψη που συνδέεται με κάτι άγνωστο ή Project Blue Beam – Βίντεο

  1. XRC says:

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΘΕΛΟΥΜΕ . ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ 4 ΩΡΕΣ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΝΓΧΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ? ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ . ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ . ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

  2. Hera M says:

    Αυτό μάλλον είναι sprite δηλαδή ηλεκτρική εκκένωση πάνω από τα σύννεφα. Τέτοιες φωτογράφησαν παλιότερα αλλά με πολλή δυσκολία λόγω πολύ μικρής διάρκειας και ύψους. Μπορεί να φτάσουν και στα όρια της ατμόσφαιρας.Τώρα αυτή τη φορά μπορεί να συνέβη μια σπάνια εκκένωση και να την τράβηξαν σε βίντεο από τύχη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *