in

Μυστήριες στήλες φωτός συνέχεια…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Μυστήριες στήλες φωτός συνέχεια…

Δεν έχει περάσει πολύς χρόνος από τότε που ασχολούμασταν όλοι με τις παράξενες ηχητικές καταγραφές από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με βουητά και ηχους μακαβριους που φαινόντουσαν να έρχονται απο τον ουρανό .

Ούτε και έβγαλε κανείς ποτε κανένα πόρισμα η συμπέρασμα με το τι ηταν τέλικά αυτή οι παράξενοι ήχοι της γης .

Αφήσαμε λοιπόν το ένα μυστήριο άλυτο το οποίο όλος τυχαιως θα μπορούσε να δημιουργηθεί με τεχνικά μέσα του προγραματος blue beam και περάσαμε στη νέα μυστηριώδη κατάσταση που έχει να κάνει πάλι με τη φύση .

Σε όλο τον κόσμο εμφανίζονται παράξενες κάθετες στήλες φωτός oi οποίες έρχονται κατευθείαν από τον ουρανό αλλά δεν υπάρχει εμφανή πουθενά η πηγή τους .

Και σε αυτή την παράξενη περίπτωση πάλι έχουμε να κάνουμε με φαινόμενα που μια τεχνολογία blou beam θα μπορούσε να τα κάνει να μας επηρεάζουν .

Απάντηση ακόμα δεν έχει δοθεί σε τίποτα από αυτά τα μυστηριώδη φαινόμενα των τελευταίων καιρών το μόνο που μένει είναι να βλέπουμε τα συμβάντα και να αναρωτιόμαστε ποιος παίζει με την πραγματικότητα μας .

Δείτε μερικα βίντεο με το νεο φαινομενο ..αλλα και μερικα που δειχνουν και αλλα ενδιαφεροντα…

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 Comments

Leave a Reply
 1. Ακτίνες φωτός και η φύση της δυαδικότητας του κύματος φωτός.

  https://youtu.be/2uL3ZcvUzZw

  Οι σημερινοί φυσικοί όχι μόνο κατανοούν τη φύση του φωτός, μαθαίνουν να την ελέγχουν με ολοένα και μεγαλύτερη ακρίβεια………. που σημαίνει ότι το φως θα μπορούσε σύντομα να χρησιμοποιηθεί με εντυπωσιακούς νέους τρόπους.

  Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τα Ηνωμένα Έθνη ανακύρηξαν το 2015 ως Διεθνές Έτος του Φωτός.
  http://www.bbc.com/earth/story/20150731-what-is-a-ray-of-light-made-of

  • Αν πάμε στη wiki Διεθνές Έτος Φωτός
   https://en.wikipedia.org/wiki/International_Year_of_Light
   στην αρχή αναφέρει το σύστημα χρονολόγισης του Ελευθεροτεκτονισμού έτσι το 2015 είναι για εκείνους το 6015 και η χρονιά ονομάζεται «Anno Lucis» – Έτος φωτός

   Ειδικά εάν το συνδέσουμε με την αναφορά για την καμπάνια Ibn al-Haytham, και το παράξενο φιλμάκι 1001 Inventions and The Library of Secrets (στο οποίο αναφέρεται στην “DARK AGE” ως “GOLDEN”)
   https://youtu.be/JZDe9DCx7Wk
   όπου προς το τέλος δείχνει το ρολόι Ελέφαντα «Elephant clock»

   https://en.wikipedia.org/wiki/Elephant_clock

   νομίζω ότι έχουμε μία πάρα πολύ ξεκάθαρη εικόνα ως προς ποιανού είναι η χρονιά αυτή. Με τι ασχολείται το CERN, τί είναι το φαινόμενο “ray of light” και τί σχέση έχουν όλα αυτά με το χρόνο (κατά τη γνώμη μου, όχι ταξίδι αλλά ματιά στο μέλλον)
   Lucis ano- Lucifers year

 2. ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΦΩΤΟΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ… ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΟ…

  ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ) ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΕΣΛΑ…

  ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σε ρυθμούς… Κίνας συνεχίζει η Wall Street

Οι αριθμοί της ιστορίας κρυβουν μια τρομακτική αλήθεια..