Το «μυστικό» είναι η ΙΣΟΤΗΤΑ – Όλα παίρνουν τον δρόμο τους

Το «μυστικό» είναι η ΙΣΟΤΗΤΑ – Όλα παίρνουν τον δρόμο τους

Του Άρη Δημόπουλου

Στην πολιτικά ορθή Ευρώπη όπου ο όρος «άνδρας-γυναίκα» θεωρούνται πλέον αναχρονιστικοί, μία νέα απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου ήρθε για άλλη μία φορά να επιβάλλει τα νέα ήθη στην γηραιά ήπειρο.

Ο λόγος για την υπόθεση ενός ομόφυλου ζευγαριού από την Ρουμανία, οι αρχές της οποίας δεν έκαναν δεχτό τον γάμο τους, με την ετυμηγορία να συνοδεύεται από την απέλαση του ενός εκ των δύο ομόφυλων ανδρών.

Η απόφαση αυτή ήταν αρκετή προκειμένου το ομόφυλο ζευγάρι να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το οποίο και προχώρησε στην αναγνώριση του συγκεκριμένου γάμου-συμβίωσης, αφήνοντας μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο για επέκτασή του σε όλες ανεξαιρέτως τις χώρες της Ε.Ε.!

Με την επίσημη πρόφαση του «δεδικασμένου», το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα μπορεί να ακυρώνει οποιαδήποτε απόφαση κρίνει “μη πολιτικά ορθή” και η οποία τυχόν θα καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτό δείχνει τουλάχιστον η υπόθεση του ομόφυλου ζευγαριού από την Ρουμανία.

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου ,Μελσιόρ Βατλέτ ήταν σαφής:

«Η άρνηση ή παραμονή ενός ζευγαριού σε κράτος-μέλος της Ε.Ε. δεν θα πρέπει να αποφασίζεται βάσει σεξουαλικού προσανατολισμού. Ειδάλλως θα έχουμε κατηγορίες Β΄κατηγορίας εντός Ε.Ε., που θα ζουν υπό διαφορετικό καθεστώς. Αν και τα κράτη-μέλη είναι ελεύθερα να απορρίπτουν ή αντίστοιχα να επιτρέπουν τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών, εντούτοις δεν μπορούν να παρεμποδίσουν την ελεύθερη διαμονή σε πολίτη της Ε.Ε. ούτε στον σύντροφό του» .

Επομένως το κάθε κράτος είναι…ελεύθερο να νομοθετεί ό,τι θέλει, αλλά η τελική απόφαση δεν επαφίεται σε αυτό!

Με το επιχείρημα ότι «όλοι θα πρέπει να είναι ίσοι και πως δεν υπάρχουν πολίτες Β’κατηγορίας», η ευρωπαϊκή οδηγία για αναγνώριση των γάμων-συμβίωσης ατόμων του ίδιου φύλου θα περάσει από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες ως κάτι το απολύτως φυσιολογικό και απαραίτητο.

Η παραπάνω υπόθεση του ομόφυλου ζευγαριού από την Ρουμανία, είναι μόνο ένα απλό παράδειγμα του τι πρόκειται να περάσουν εν ριπή οφθαλμού, στο όνομα της «απόλυτης ισότητας» και της «προόδου».

el.gr

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Οι επτά σάλπιγγες της αποκάλυψης

Βρισκόμαστε σε μια κρισιμότατη καμπή για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη, καθώς η αλαζονεία και η δίψα για εξουσία των ισχυρών του κόσμου έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια σειρά από θανάσιμους κινδύνους που απειλούν να αφανίσουν τη Γη και να αναστείλουν την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.

Στις «7 Σάλπιγγες της Αποκάλυψης», παρουσιάζονται με τον πιο σαφή και ρεαλιστικό τρόπο οι μεγάλοι αυτοί κίνδυνοι και εξετάζεται η στάση που πρέπει να κρατήσουμε όλοι μας, αλλά και οι προφυλάξεις που πρέπει να πάρουμε, προκειμένου να επιβιώσουμε σε συνθήκες ενδεχόμενης κρίσης.

Παράλληλα, το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα κάλεσμα για την απαραίτητη ενεργοποίηση και συνειδησιακή μας αφύπνιση που θα οδηγήσει το σύνολο των πολιτών του κόσμου σε μια πορεία ειρηνικής και πνευματικής ανέλιξης.

ΤΙΜΗ 17,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

One thought on “Το «μυστικό» είναι η ΙΣΟΤΗΤΑ – Όλα παίρνουν τον δρόμο τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *