Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:56 - 24/11/2023

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : HAARP, ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ / ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Και αίφνης βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα και άλλες “θεομηνίες”! Φωτιές κατακαίνε εκτάσεις -δασικές, καλλιεργήσιμες και κατοικημένες- πλημμύρες καταστρέφουν φύση και περιουσίες στο πέρασμά τους, σεισμοί μικροί, μεσαίοι, μεγάλοι ταρακουνάνε τον πλανήτη, ηφαίστεια που κοιμούνταν επί χρόνια ξυπνούν! Και δόξα τω Θεώ βρήκαμε σε ποιον να τα φορτώσουμε όλα αυτά: άλλα μεν στο Θεό που μαίνεται εναντίον του πλάσματός Του (εξ ου και θεομηνίες) άλλα δε στην … κλιματική αλλαγή! Yeah… Και μηδέ γαλή μηδέ ζημία…

Έλα όμως που υπάρχει και αυτό το HAARP, που δεν το λες και πολύ αθώο και που, θέλουν δε θέλουν εκείνοι που το χειρίζονται, έχουν βγει στη φόρα όλες οι δυνατότητες του κατά τα άλλα “μυστικού ερευνητικού προγράμματος”.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ HAARP

Πληροφορίες από https://evaggelatos.com/?p=12167

Το High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) είναι ένα ιονοσφαιρικό ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο δημιούργησε η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Λέγεται, ότι βασίζεται σε ιδέα του Nikola Tesla, ο οποίος οραματίστηκε τη δημιουργία μιας τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής ασπίδας στην ιονόσφαιρα, η οποία θα μπορούσε να προφυλάξει τη γη από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ως γνωστόν όμως, κάθε τεχνολογική εφεύρεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για καλούς αλλά και για κακούς σκοπούς, ανάλογα σε τίνος τα χέρια θα πέσει. Και μπορεί ο Tesla να είχε το δικό του όραμα αλλά οι φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι, δεν το ασπάστηκαν κατ΄ανάγκην.

Γιατί πέρα από τις άλλες χρήσεις του (βελτίωση των τηλεπικοινωνιών, στρατηγικοί σκοποί, ανεύρεση κοιτασμάτων κλπ.), το HAARP εξαρχής ήταν ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα ελέγχου του καιρού, το οποίο σύμφωνα με τον δρ. Eastlund μπορεί να προκαλέσει διάφορα καιρικά φαινόμενα όπως καταιγίδες, τυφώνες, πλημμύρες, καθώς επίσης και να υπερθερμάνει συγκεκριμένα τμήματα του γήινου φλοιού για την πρόκληση σεισμών και έκρηξης ηφαιστείων!!! Και αυτά τα φαινόμενα ολοένα και πληθαίνουν!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ HAARP ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ;

Ναι και συγκεκριμένα για το φονικό σεισμό και τα τσουνάμι στην Ιαπωνία την 11/03/2011, που όλως τυχαίως έγιναν λίγο μετά την άρνησή της, να υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με τις ΗΠΑ και να παράσχει βοήθεια στο ΝΑΤΟ εναντίον της Λιβύης. Γραφήματα που σχεδιάστηκαν και δημοσιεύτηκαν αποδεικνύουν την άμεση συσχέτιση μεταξύ της δραστηριότητας του HAARP και των σεισμών που προκλήθηκαν και που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον δεκαπέντε χιλιάδες ανθρώπους.

Επίσης, υπάρχουν πλέον επιστημονικά στοιχεία -μετά από μετρήσεις που έγιναν από όργανα που βρίσκονται στη Μαύρη θάλασσα- πως και ο τελευταίος σεισμός στη ΒΑ Τουρκία, ήταν αποτέλεσμα της χρήσης του HAARP. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που ακούστηκε και από τουρκικά επίσημα χείλη και κανείς δεν το διέψευσε ενώ είναι σε όλους μας γνωστή η στροφή της πλάτης του Ταγιπάκου σε ΗΠΑ, Δύση και ΝΑΤΟ.

ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ, Η ΑΙΤΝΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Να μην ξεχνάμε, ότι η Ισλανδία ήταν η χώρα που το 2010 αρνήθηκε την πληρωμή των χρεών της και έδιωξε με τις κλωτσιές το ΔΝΤ, ξεκίνησε έρευνες κατά των υπευθύνων για την οικονομική κρίση, εξεδίωξε τραπεζίτες και υιοθέτησε νέο σύνταγμα, για να απαλλαγεί από τους οικονομικούς της δυνάστες.

Σχετικό ή άσχετο ουδείς γνωρίζει. Πάντως τόσο το 2010, όσο και το 2011 είχαμε έκρηξη του πιο ενεργού ηφαιστείου της χώρας, ενώ πάλι τώρα η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη:

Χιλιάδες σεισμοί σε μία εβδομάδα, 600 σεισμοί σε λίγες ώρες, δρόμοι ανοίγουν, σπίτια διαλύονται, περιοχές εκκενώνονται και χιλιάδες κάτοικοι μένουν στο δρόμο. Οι μετρητές εντόπισαν αυξημένα επίπεδα διοξειδίου του θείου, δείκτη που σημαίνει, ότι υπάρχει υψηλή πιθανότητα έκρηξης του ηφαιστείου Fagradalsfjall.

Αν τελικά συμβεί αυτό, τα αποτελέσματα θα είναι οδυνηρά τόσο για τη χώρα, αφού θα απελευθερώνονταν τοξικές αναθυμιάσεις, όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη, στην οποία ενδέχεται να μεταφερθούν σύννεφα από θείο για πολλούς μήνες, προκαλώντας ακόμα και “πυρηνικό χειμώνα”!!!

Επίσης:

Έκρηξη ηφαιστείου στη Νέα Γουινέα. Η τέφρα υψώθηκε στα 15.000 μέτρα.

Το ηφαίστειο της Ουάσιγκτον Mount St. Helens “επανα-φορτίζεται”, 50 μικροί σεισμοί καταγράφηκαν σε 1 εβδομάδα.

Αλλά και στη γειτονιά μας η Αίτνα κάθε τόσο βρυχάται, ενώ μην ξεχνάμε και το δικό μας, της Σαντορίνης, που δόξα τω Θεώ μισοκοιμάται αλλά κάθε τόσο επιστήμονες κάνουν λόγο για πιθανή έκρηξη:

https://www.dnews.gr/eidhseis/koinonia/427262/thema-xronou-na-ekragei-to-ifaisteio-sti-santorini-ti-proeidopoioyn-geologoi

ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ

Ακραία φυσικά φαινόμενα πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Σεισμοί και εκρήξεις ηφαιστείων πάντα γίνονταν και πάντα θα γίνονται. Η αδιαμφισβήτητη αλήθεια όμως είναι, ότι πλέον υπάρχει και ένα όπλο που λέγεται HAARP, που μπορεί όλα αυτά να τα προκαλέσει σε μέγιστη ένταση και συχνότητα με τεχνητό τρόπο και δυστυχώς το όπλο αυτό βρίσκεται σε χέρια δoλοφόνων!

Πρόκειται για τα ίδια σατανικά μυαλά που στόχο τους έχουν την υποδούλωση της ανθρωπότητας, που προωθούν τα σκευάσματα του θανάτου, την τεχνολογία ισοτοπικής σήμανσης για τη λήψη βιομετρικών δεδομένων, τις πόλεις – φυλακές των δεκαπέντε λεπτών.

Πρόκειται για τους ίδιους ακριβώς που ανοίγουν εστίες πολέμου σε όλον τον πλανήτη δημιουργώντας προβοκάτσιες και βάζοντας λαούς να αλληλοσφαχτούν.

Και θα ήμασταν τουλάχιστον αφελείς, αν πιστεύουμε, ότι έχοντας στα χέρια τους ένα όπλο με τόσο μεγάλες δυνατότητες δε θα το χρησιμοποιήσουν για να φέρουν την απόλυτη φρίκη και καταστροφή.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Μόλις πρόσφατα η τροφομάνα της Ελλάδας Θεσσαλία έζησε πρωτόγνωρες καταστροφές από τις πλημμύρες με ανυπολόγιστες συνέπειες αρχικά για τους ίδιους τους πληγέντες, που έχασαν ανθρώπους και περιουσίες και βρέθηκαν εν μια νυκτί στο δρόμο και στη συνέχεια για όλην την Ελλάδα, αφού χάθηκε το πιο σημαντικό μέρος της εγχώριας παραγωγής.

Και όταν κάποιοι «συνωμοσιολόγοι, ψεκασμένοι» αποκάλυψαν την ύπαρξη Εταιρείας Τροποποίησης του Καιρού στη Θεσ/νίκη κανείς δε μας απάντησε, ποιος ο σκοπός ύπαρξής της και γιατί δεν επιστρατεύτηκε, για να μετριάσει το μέγεθος της κακοκαιρίας.

ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Και ίσως είμαι υπερβολικά καχύποπτη αλλά όλα αυτά τα πρωτοφανή, όσον αφορά στην ένταση και τη συχνότητα καιρικά φαινόμενα μου φέρνουν στο μυαλό άρθρο που είχα διαβάσει προ δεκαετιών σχετικά με τους λεγόμενους «κλιματικούς πρόσφυγες».

Ο όρος χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά τελευταία και αναφέρεται στους ανθρώπους που θα αναγκαστούν, να εγκαταλείψουν τις εστίες τους ή ακόμα και τη χώρα τους ελέω…  κλιματικής αλλαγής. Έτσι μετά τους οικονομικούς μετανάστες και τους πρόσφυγες (ένεκα πολέμου) οι κινούντες τα νήματα θα βρεθούν στην ευχάριστη γι΄ αυτούς θέση, να πρέπει να διαχειριστούν και τις ζωές των λεγόμενων κλιματικών προσφύγων. Yeah…

Γιατί, τι καλύτερο θα μπορούσαν, να ονειρευτούν οι εχθροί του ανθρωπίνου γένους από μάζες ανθρώπων ξεριζωμένων, που δεν έχουν πού την κεφαλή κλίναι και που για ένα πιάτο φαγητό, έστω και προχώ σαν αυτά με τα έντομα, όχι μόνο θα χιλιοτρυπηθούν με τα σωτήρια σκευάσματα του κτηνιάτρου Μπουρλά, όχι μόνο ψηφιακές ταυτότητες και χαράγματα σε χέρι, μέτωπο και όπου λάχει θα δεχτούν αλλά και τεμενάδες και στρωτές μετάνοιες θα κάνουν στον όποιο σωτήρα εμφανιστεί μπροστά τους;

Και βέβαια τα πρώτα σημάδια είναι ήδη μπροστά μας:

Η … φιλάνθρωπη νεοταξίτικη Αυστραλία χορηγεί κλιματικό άσυλο στους κατοίκους του Τουβαλού, ενός αρχιπελάγους στον Ειρηνικό Ωκεανό, που απειλείται από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας. Να φανταστώ, ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες το παράδειγμά της;

ΤΟ HAARP ΚΑΙ ΟΙ … ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Και κάπως έτσι θα μπορούσε η Αμερική να γίνει μερική, αν για παράδειγμα είχαμε μια έκρηξη του γιγάντιου ηφαιστείου Yellowstone ή έναν δυνατό σεισμό από το ρήγμα του Σαν Αντρέας.

Ή κάπως έτσι θα μπορούσαν, να συμβούν  τα όσα τρομακτικά περιγράφει το όραμα της ηλικιωμένης:

«Παιδιά μου, η Χίος θα καεί, το ίδιο και η Λέσβος! Το θηρίο που είναι στο Αιγαίο με 9,5 ρίχτερ θα ξυπνήσει… Η Κρήτη, τα νησιά, θα γίνουν στάχτη και ερείπια, νεκροί πολλοί, συντρίμμια, οι φλόγες καίνε τα πάντα, βοήθεια από κανέναν!… Τι πελώρια κύματα σηκώνονται, Θεέ μου, για να σβήσουν τις φωτιές!!! Σκοτάδι και στάχτες παντού… Χάνεται ο ήλιος από την Ελλάδα… Μοιρολόγια και βλασφημίες ακούγονται από άκρη σε άκρη της Ελλάδας… Ο κόσμος τρέχει πάνω-κάτω… Τρελοί όλοι, δεν ξέρουν πού πατάνε και πού βρίσκονται!!! Τι κακό θα μας βρει όλους»!!!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ:

ΟΤΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΣΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑ…

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΣ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ ΘΕΩ ΜΑΛΛΟΝ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ…

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Η εταιρεία τροποποιήσεις καιρού στη Θεσσαλονίκη προσφέρθηκε να μεταφέρει το καιρικό φαινόμενο της Θεσσαλίας παραπέρα και όταν τους είπε ότι θα το κάνει δωρεάν δεν του ξανά απάντησαν … Οι λόγοι είναι προφανέστατοι €€€€€

 2. ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 11/25/2023 @ 5:16 ΠΜ

  Ο επικεφαλής σύμβουλος του WEF, Yuval Noah Harari, καθιστά την ατζέντα τους κρυστάλλινα ξεκάθαρα… εξηγώντας τα σχέδιά τους για απόλυτο και απόλυτο έλεγχο με τον μεταανθρωπισμό να είναι ο τελικός στόχος.
  Ώρα να ‼️ξυπνήσει η ανθρωπότητα και να απορρίψει το δυστοπικό μέλλον της‼️

 3. Πρακτωρ 11/25/2023 @ 9:02 ΠΜ

  Καλημέρα
  Δεν είναι καθόλου τυχαια και η ονοματοδωσία σε φαινόμενα.

  Θέλουν να φοβάσαι κάτι που έχει όνομα και όχι μια τυχαια κακοκαιρία.

  Αυτό φανερώνει πως είναι πιασμένο το σχέδιο μιας και το έχουν καταγράψει – ανακοινώσει .
  λιλα παουζε σοκολάτα με ονοματεπώνυμο

  Αδέλφια το θέμα πλέον ειναι επιβίωσης προσευχης ατομικής για όλους και για όλα Καλή συνέχεια .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*