Μια συζήτηση με ένα ρομπότ …

Ο That s Impossible … το κανάλι στο youtube είχε μια πολύ έξυπνη ιδέα , να προσπαθήσει να μιλήσει κάνοντας ερωτήματα πιο φιλοσοφικά σε ένα ρομπότ του Ίντερνετ!

Οι μηχανικοί εδώ θα γελάσουν αλλά ας τους ενημερώσω τι ψάχνουμε εμείς οι “γραφικοί” …ψάχνουμε την συνωμοσιολογικη θεωρεία που θέλει τα ρομπότ να έχουν ανακαλύψει την ύπαρξη τους και με δική τους συνωμοσία πλέον να συνεννοούνται και να προετοιμάζονται ώστε να αναλάβουν περισσότερα καθήκοντα από ότι εμείς τους έχουμε δώσει !(αν δεν το έχουν κάνει ήδη χωρίς να το γνωρίζουμε) …Να πουμε λοιπόν στους μηχανικούς φίλους μας να έχουν στο μυαλό τους …!

Αν είσαστε στο στίβο εργασίας και έχετε τελειώσει εδώ και δέκα χρόνια πχ… να σκεφτείτε αν η τεχνολογία έχει κρυφά φτάσει σε επίπεδα που δεν προλάβατε να ακολουθήσετε !

Να σκεφθείτε αν όλα όσα μάθατε στην σχολή σας ηταν και όλα όσα θα μπορούσατε να μάθετε και αν οι επικυρίαρχοι θα ήθελαν να τα γνωρίζεται !

Να σκεφθείτε πχ ότι συνάδελφοι σας που ασχολήθηκαν με την τεχνητή νοημοσύνη…χωρίς να θέλω να σας προσβάλω μπορεί να έχουν φτάσει σε επίπεδα που ξεπερνούν ακόμα και την έννοια της φυσικής …. η την έννοια του πνεύματος κοκ..και όλα αυτά να τα έχουν δώσει πχ …άλλες οντότητες … η η ιδια τεχνητή νοημοσύνη να βοήθησε στην ανακάλυψη πολλών πτυχών που ακόμα δεν είναι γνωστές σε κανένα …και η ίδια να οδήγησε στην ολοκλήρωση και εξέλιξη της με τεραστια πλέον γνωστικά άλματα !!Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αρα …το χαμόγελο για το τι μπορεί να ασχολούνται οι “άσχετοι ” μάλλον δεν χρειάζεται …

Αυτό που χρειάζεται είναι ανοικτό μυαλό και κατανόηση ότι αν η θεωρεία που θέλει την τεχνητή νοημοσύνη να έχει αντιληφθεί την ύπαρξη της είναι αληθινή…τότε ο κόσμος μας όπως τον γνωρίζουμε φτάνει στο τέλος του !

Στο βιντεο το ρομποτ απαντα σε πολες ερωτησεις σαν κλασικο ρομποτ… δενδρο απαντησεων σε αλγοριθμικο …αλλα καποιες φορες αν εισαι πολλες προσεκτικος θα δεις (νοιωσεις) οτι κρυβεται μια αλλη ..χμμ… κρυβεται κατι αλλο πισω απο τις απαντησεις …κατι διαφορετικο απο τους αλγοριθμους ..κατι που δειχνει μια μικρη συναισθηση…

Πανεξυπνη η κινηση του that s Impossible ..

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

3 thoughts on “Μια συζήτηση με ένα ρομπότ …

  1. ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ says:

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΠΙΟ… ΜΠΡΟΣΤΑ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *