ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Μια πτήση στη Γαλλία εκκενώθηκε αφού ένα παιδί στο αεροπλανο ήταν ύποπτο ότι ήταν άρρωστο με χολέρα

· Κατοχικά Νέα

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ:Απο εδω και περα θα πρεπει να εχετε την κριση σας σε εγρηγορση για να βγαλετε συμπερασμα απο την αφηγηση των γεγονοτων που θα θελησει να σας περασει η Υπεροντοτητα πληροφοριας και τα μεσα μαζικης ενημερωσης …σας δινουμε μεταφρασμενη την ειδηση απο κατω..!

Οι γαλλικές αρχές εκενωσαν 141 επιβάτες και πλήρωμα από πτήση που έφτασε στην γαλλική πόλη Perpignan από την Αλγερία την Τετάρτη.

Ένα παιδί στο αεροπλανο ήταν ύποπτο οτι εχει μολυνθεί από χολέρα, είπε η πυροσβεστική.

Σύμφωνα με μια αστυνομική πηγή, η μητέρα του παιδιού και αρκετοί επιβάτες που κάθονταν κοντά τους ήταν επίσης νοσηλευμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το οχτάχρονο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για έλεγχο μετά από επεισόδια εμέτου και διάρροιας κατά τη διάρκεια της πτήσης, δήλωσε αξιωματούχος της πυροσβεστικής.

Ένα άλλο παιδί παρέμεινε στο αεροπλανο μαζι με άλλο ενα άτομο, ανέφεραν οι αρχές.

Οι υπόλοιποι επιβάτες και πλήρωμα φυλάσσονταν σο αεροδρομιο πριν μεταφερθούν σε εγκατάσταση απολύμανσης , ανέφεραν οι αρχές.

Η Αλγερία τον περασμένο μήνα γνώρισε το πρώτο ξέσπασμα χολέρας μετα απο 22 χρόνια, με δύο θανατηφόρες περιπτώσεις.

Περίπου 50 άτομα έχουν μολυνθεί και υποβάλλονται σε θεραπεία στο Μπούφαρικ, 30 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας, σύμφωνα με της υγειονομικές αρχές.

Η πηγή της επιδημίας έχει εντοπιστεί σε βακτήρια από τον ποταμό Beni Azza στην επαρχία Blida, δήλωσαν αξιωματούχοι. Ο Αλγερινός Πρόεδρος Abdelaziz Bouteflika τη Δευτέρα απελυσε τον κυβερνήτη της Blida για την αποτυχία του να διαχειριστεί το ξέσπασμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αρχές της Αλγερίας δήλωσαν ότι η ασθένεια ειναι υπό έλεγχο, χωρίς να έχουν καταγραφεί νέες περιπτώσεις τις τελευταίες τρεις ημέρες.

businessinsider.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μόντι προς Πούτιν: «Από τον ατελείωτο πόλεμο στο τέλος του» – Το μήνυμα της Ινδίας για την ΟυκρανίαΔΙΕΘΝΗ

Νέος γεωπολιτικός άξονας στη Μεσόγειο; Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και Ινδία απέναντι στην προσέγγιση Τουρκίας–Πακιστάν

Πλοίο στο Αιγαίο - φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Ναυάγιο στην Κερύνεια: Τουρκικό πολεμικό με βαθυσκάφος-drone ψάχνει το Filo Jet – 20 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι

Κώδικας και σύστημα τεχνητής νοημοσύνης σε οθόνη - φωτογραφία αρχείουTech

Η ΕΕ ξεκινά ελέγχους σε πάνω από 30 εταιρείες AI – Στο μικροσκόπιο ασφάλεια, copyright και διαφάνεια

2 απαντήσεις στο “Μια πτήση στη Γαλλία εκκενώθηκε αφού ένα παιδί στο αεροπλανο ήταν ύποπτο ότι ήταν άρρωστο με χολέρα”

  1. κακα τα ψεματα , δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ουτε στο σπιτι σου , ολα τα ελεγχουν εαν θελανε μπορουσαν να κανουν θαυματα και να μην υπαρχουν ασθενειες ,πεινα ,και φτωχια ,εχουν την δυναμη αλλα την χρησιμοποιουν για ιδιον σκοπον και αλλοτρια συμφερωντα ! ελπιζω να ερθει συντομα και δυνατα η Νεμεσις !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά