Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:21 - 19/01/2024

Μεθοδεύουν την κατάργηση των εκλογών διεθνώς

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Η Ελλάς, μᾶς λένε οι πολιτικοί που την διαχειρίζονται, ότι πρέπει να υπομένει  τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής (δήθεν) Ενώσεως, ως μέλος της. Ότι πρέπει να υποκύπτει στις αποφάσεις του ΝΑΤΟ, ως μέλος του. Ότι πρέπει να υποφέρει στις αποφάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ως μέλος του. Ότι πρέπει να υπακούει στις αποφάσεις του ΟΗΕ, ως μέλος του. Οι τέσσερεις αυτοί εξουσιαστικοί οργανισμοί έχουν δύο σπουδαία κοινά γνωρίσματα. Το πρώτο είναι ότι οι αποφάσεις τους είναι δεσμευτικές και υποχρεωτικώς εφαρμόσιμες από τα κράτη – μέλη που ανήκουν σ’ αυτούς τους οργανισμούς. Το δεύτερο κοινό γνώρισμα είναι ότι οι οργανισμοί αυτοί διοικούνται από ανθρώπους οι οποίοι έχουν διορισθεί εκεί. Δηλαδή, δεν έλαβαν τα αξιώματα με εκλογές, δεν εκλέχθηκαν από κανέναν, κάτι το οποίο αντίκειται στις αρχές της δημοκρατίας. 

Δηλαδή στον πλανήτη εξελίσσεται μια ελεεινή αντίφαση. Οι κυβερνώντες των χωρών, είναι υποτακτικοί κάποιων μη εκλεγμένων ανωτάτων υπαλλήλων διεθνών οργανισμών και οι πολίτες, που νομίζουν ότι εκλέγουν, είναι υποτακτικοί των κυβερνώντων. Οπότε αυτομάτως οι εκλογές είναι ήδη άχρηστες και ο λόγος ύπαρξής τους εξυπηρετεί έναν και μόνο σκοπό. Υπάρχουν, γιατί απαλλάσσουν από την ευθύνη των πράξεών τους τούς πολιτικούς. Οι παγκοσμιοποιητές διατάζουν τις Κυβερνήσεις και οι Κυβερνήσεις τους λαούς. Οι Κυβερνήσεις όμως καλύπτουν τους ανωτέρους τους ισχυριζόμενες ότι λειτουργούν αυτοβούλως και ρίχνουν την ευθύνη των αντιλαϊκών ενεργειών τους στους πολίτες λέγοντάς τους κατάμουτρα ότι «εσείς μας ψηφίσατε», και οι πολίτες αισθάνονται τύψεις και ησυχάζουν. Από την μια δηλαδή μας λένε ότι, η δημοκρατία στηρίζεται στην βούληση του λαού δια εκλογών, αλλά στους διεθνείς οργανισμούς οι εκλογές και οι λαοί είναι απόντες! 

Οι εκλογές  θα καταργηθούν, αλλά αυτό θα γίνει όταν συμφέρει την εξουσία και μόνο την εξουσία. Θα καταργηθούν όταν θα μπορεί πλέον η εξουσία να ελέγχει πλήρως τον καθέναν ατομικά, οπότε θα εκλείψει παντελώς ο φόβος ταραχών, ακόμη και επαναστάσεως, εναντίον της εξουσίας. Δηλαδή όταν θα είναι αδύνατη η κάθε μορφή οργάνωσης των πολιτών. Ο πλήρης έλεγχος του ανθρώπου μπορεί να γίνει με ηλεκτρονικά μέσα, των οποίων την εξέλιξη μας την παρουσιάζουν σαν πρόοδο. Τα ηλεκτρονικά μέσα πρόκειται να γίνουν μέσα ακραίας υποδούλωσης των πολιτών. Αν και πλείστοι εκ των πολιτών έχουν ήδη μερικώς, και οικειοθελώς, δουλοποιηθεί. 

«Οι εκλογές θα είναι σύντομα μια γραφική αναφορά του παρελθόντος και ο απόλυτος ηγέτης θα είναι η τεχνητή νοημοσύνη» δήλωσε ο Κλάους Μάρτιν Σβάμπ στο Συνέδριο του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) που γίνεται στο Νταβός της «ουδέτερης» Ελβετίας. Η δήλωση αυτή έγινε σε συζήτηση – συνέντευξη με τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο. Με τον αμερικανό επιχειρηματία της πληροφορικής, αλλά γεννηθέντα στην Μόσχα, στην Ρωσία, Σεργκέι Μιχαήλοβιτς Μπριν (S. Brin). Ο Μπριν είναι, μαζί με τον Λ. Πέιτζ (L. Page), ιδρυτής της διασήμου Google και είναι φυσικά ένας από τους πλουσιοτέρους ανθρώπους στην Γη.  Αλλά μάλλον οι δημοκράτες μεγαλο-δημοσιογράφοι έτυχε να μην δουν την σημαντική αυτή συζήτηση του Σβάμπ με τον Μπρίν, οπότε οι πολλοί έχουν άγνοια των πραγμάτων.

Η πλήρης τοποθέτηση του Σβαμπ έχει ως εξής: «Τα έθνη σύντομα δεν θα χρειάζονται πλέον ν’ ασχολούνται με την διεξαγωγή εκλογών επειδή οι ψηφοφόροι θα μπορούσαν εύκολα να αντικατασταθούν από την τεχνητή νοημοσύνη. Η τεχνητή Νοημοσύνη είναι περισσότερο ικανή να επιλέξει τους ηγέτες ενός έθνους». Εδώ ο Σβάμπ, έμμεσα, αποκαλεί τους ψηφοφόρους ηλιθίους. Και επίσης, δεν μας λένε ποιος προγραμματίζει τους υπολογιστές ώστε να προκύψει η αποκαλούμενη τεχνητή νοημοσύνη. 

Στην συζήτηση μεταξύ ενός ναζί και ενός συλλέκτη – διαχειριστή πληροφοριών σε ηλεκτρονική – ψηφιακή μορφή, ακούστηκαν και άλλα άκρως ανησυχητικά για τους ανθρώπους. Συζήτησαν για το πως θα μπορούσαν μέσω των ψηφιακών τεχνολογιών, όπως π.χ. η τεχνητή νοημοσύνη, να προωθήσουν στην υλοποίηση των αποφάσεων του WEF. Αυτό αποτελεί ακόμη μια απόδειξη ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι έργο κάποιων και όχι «αυτοφυές» προϊόν. Επισημαίνεται δε ότι κατά την συζήτηση αυτή η χαρά και των δύο συζητητών, για την επικείμενη τυραννία των ανθρώπων, ήταν εμφανής τόσο στα πρόσωπό τους όσο και με την στάση των σωμάτων τους.

Ο Σβάμπ είπε επίσης ότι: «Η τεχνολογία, και η ψηφιακή τεχνολογία, έχουν κυρίως πλέον αναλυτική δύναμη». Ο Μπριν συμφώνησε και συμπλήρωσε λέγοντας: «Τώρα αποκτούμε προγνωστική, προβλεπτική, δύναμη και έχουμε δει τα πρώτα αποτελέσματα. Η εταιρεία μας (ενν. Google) εμπλέκεται πολύ σ’ αυτό». 

Στην συνέχεια της συζητήσεων των δύο παγκοσμιοποιητών ο Σβάμπ είπε ότι: «Το επόμενο βήμα για την ψηφιακή τεχνολογία θα είναι η αντικατάσταση των ψηφοφόρων με την τεχνητή νοημοσύνη». Δηλαδή, ενώ πριν απεκάλεσε τους ψηφοφόρους ηλιθίους, κατόπιν τους απεκάλεσε και αχρήστους. Για τον Σβαμπ οι ψηφοφόροι είναι άχρηστοι ηλίθιοι.

Συνέχισε ο Σβάμπ: «Εφόσον θα υπάρχει η προγνωστική δυνατότητα από την λειτουργία της τεχνητής νοημοσύνης, αυτό θα σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πια να γίνονται εκλογές γιατί τα αποτελέσματα θα είναι προβλεπόμενα. Εφόσον τα αποτελέσματα των εκλογών θα είναι προβλεπόμενα, θα ξέρουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα οπότε πάλι, γιατί να γίνονται εκλογές». Λες και τώρα τα αποτελέσματα δεν είναι προβλεπόμενα! Μας «δουλεύουν».

Ανοίγει παρένθεση εδώ προς σημαντική ενημέρωση του αναγνώστη, αναφορικά με τον χαρακτηρισμό «ναζί» για τον Σβάμπ. Πολλοί λένε τον Σβάμπ Ναζί λόγω παρουσιαστικού και λόγω των μισάνθρωπων αποφάσεών του. Η αλήθεια είναι ότι ο Σβαμπ κατάγεται από οικογένεια ναζί. Ο πατέρας του λεγόταν, Eugene Schwab, δηλαδή «Ευγένιος», από καλή γενιά, μάλλον «εκλεκτός» διότι ο πατέρας του, ο παππούς του Κλάους, ονομαζόταν Ιακώβ. 

Ο Ευγένιος γεννήθηκε στην Βέρνη της Ελβετίας, ήταν βιομήχανος, διετέλεσε μέλος του Ναζιστικού κόμματος, πήρε κάρτα μετανάστευσης στην Βραζιλία το 1957, και έχει γραφεί ότι ενεπλάκει στην μεταφορά τεχνογνωσίας του πυρηνικού προγράμματος του Χίτλερ στις ΗΠΑ. Οι δύο πυρηνικές βόμβες που έριξαν οι αμερικανοί στην Ιαπωνία, εκτός των άλλων, η μια ήταν κατασκευή αμερικανικής εμπνεύσεως και η άλλη γερμανικής. Αυτά τα λίγα για τον πατέρα του Σβάμπ και κλείνει η παρένθεση.

Για την αναφορά του Σβάμπ για την κατάργηση των εκλογών μάς προετοίμασε ο «λαγός» τού Σβάμπ, Χαράρι. Ο Χαράρι είχε πει ότι: «Ο άνθρωπος στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης δεν θα έχει ελεύθερη βούληση. Εάν η τεχνητή νοημοσύνη ξέρει τι σκέφτεται ο καθ’ ένας, θα είναι και σε θέση να επηρεάσει τις επιλογές των ανθρώπων. Και έως σε κάποιο βαθμό η τεχνητή νοημοσύνη θ’ αποφασίζει για όλα κυριολεκτικά τα θέματα γι αυτούς. Οπότε γιατί ν’ ασχοληθούμε και με τις εκλογές; Ο κόσμος τότε δεν θα κατοικείται από ανθρώπους αλλά από τηλεκατευθυνόμενους υπερανθρώπους». 

Εδώ έχουμε τον εξής παραλληλισμό. Όπως το προφητικό Χόλυγουντ προετοιμάζει τα πλήθη για να δει μέσω του κινηματογράφου το τι μας περιμένει, έτσι προετοιμάζουν τα πλήθη και με τα λόγια. Κάποιος κάνει μια δήλωση, την αναμασούν τα ΜΜΕ, δηλαδή προετοιμάζουν τα πλήθη στις νέες ιδέες, και μετά ξεστομίζεται εγκαίρως η ουσιαστική δήλωση από κάποιον πιο επίσημο. Και στις δύο περιπτώσεις, εικόνας και ήχου, η πέψη γίνεται ευκολότερη από τους λαούς. 

Πριν φθάσουμε στην κατάργηση των εκλογών ξέρετε ποια ήταν η πρώτη πράξη, η εκκίνηση, της πορείας προς την Νέα Τάξη; Τα φαρμακεία. Τα φάρμακα από κοινωνικό αγαθό έγιναν μέσω των φαρμακείων, εμπορικό είδος. Τώρα είμαστε στην φάση της αφαιρέσεως των υλικών αγαθών των ανθρώπων με όπλα την ακρίβεια, τις κατασχέσεις, την αισχρή φορολόγηση, τους μεροληπτικούς εμπορικούς νόμους, κλπ. Ο Κλ. Σβάμπ είχε δηλώσει ότι «Δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι». Ο Κάρλ Μάρξ είχε δηλώσει: «Η θεωρία του κομμουνισμού μπορεί να συνοψιστεί στη μοναδική πρόταση: κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας.» Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. 

Πλησιάζουμε λοιπόν στην κατάργηση των εκλογών. Προσέξτε τώρα μια συνακόλουθη, της καταργήσεως των εκλογών, κατάσταση που ίσως δικαιολογεί κάποια από τα σημερινά γεγονότα. Με την κατάργηση των εκλογών καταργούνται και τα πολιτικά πρόσωπα, Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές, κλπ. και από την άλλη βλέπουμε ότι οι πολιτικοί επιτίθενται αδυσώπητα στους λαούς τους. Πολλοί από δαύτους πήραν φόρα και δεν υπολογίζουν τίποτα. Ισοπέδωση των πάντων. Είναι αποφασισμένοι, διότι έχουν ορκισθεί και δεσμευθεί κατά τα φαινόμενα, ότι δεν θα κάνουν πίσω. Εφαρμόζουν το κύκνειο άσμα των νεοταξιτών παγκοσμιοποιητών. Προφανώς πιστεύουν, αφού τους πάνε για απόσυρση λόγω της τεχνητής νοημοσύνης, ότι θα γλυτώσουν την κριτική των ανθρώπων. Πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν τον πλούτο τους. Πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν τις οικογένειές τους, και ‘γω δεν ξέρω τι άλλο πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν. Θα γλιτώσουν επειδή θ’ αποδράσουν παραδίδοντας την εξουσία τους σε μηχανές. Οι περισσότεροι δε εξ αυτών έχουν άγνοια του εξής απλού κανόνος. Γλιτώνει μόνο όποιος έχει το ίδιο αίμα με τους παγκοσμιοποιητές. Αυτοί, και μόνον αυτοί.  

Η Δύση που κουνάει το δάχτυλο σ’ όλους μιλώντας για δημοκρατία, αξίες, ανθρώπινα δικαιώματα, έννοιες οι οποίες έχουν καταντήσει πλέον φιλοσοφικές αηδίες, είναι η πιο ύπουλη όλων. Μέσω OHE, WEF, NATO, ΕΕ, ΔΝΤ, κλπ, φέρνει την Νέα Τάξη και ο Σβάμπ τώρα μας ενημέρωσε ότι σύντομα θα καταργηθούν οι εκλογές αφαιρώντας και από την πολιτική την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου. Και πάνω που νομίζαμε ότι με τον θάνατο των Κίσινγκερ, Σόιμπλε, Ντελόρ, Πέρελ, κλπ, αρχίσαμε να ξεσκαρτάρουμε, μας προσγείωσε ο Σβάμπ.   

Λέτε μεγαλύτερος ευεργέτης της ανθρωπότητος να είναι αυτός που θα πατήσει το κουμπί; 

Χρήστος ΜαντζιάρηςΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Συγχαρητήρια! Πολύ ορθά τα συμπεράσματα σας!! Γράψτε και σε άλλα σαιτ, μπας και ξεσταυρωθει κανένας παραπάνω…
    Επίσης να πω, δεν ξέρω αν συμφωνείτε, αλλά να μην ξεχνάμε ότι θέλουν να ορίσουν και τον ένα και μοναδικό παγκόσμιο ηγέτη..Αυτό όσων αφορά και το μέρος την κατάργηση των εκλογών. Και μετά για την ανάδειξη του μοναδικου ανθρώπου που θα συγκεντρώνει όλα τα καλά του “θεου ” τους, πιο “κατάλληλη” να το πετύχει αυτο, είναι η τεχνική νοημοσύνη βεβαίως βεβαίως!

  2. Ο Daddy Yankke ο τραγουδιστής του “”Despacito” ομολόγησε τον ΧΡΙΣΤΟ μπροστά σε όλους την ώρα της συναυλίας του!!Ανατριχιασαν όλοι με τα λόγια του..

    https://youtu.be/Ay–pgg0F3o?si=40GmHpUpNsoYP1R2

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*