23:40 - 12/01/2021

Μετεωρίτης εξερράγη στον ουρανό πάνω από την Καμτσάτκα

Η πτώση του μετεωρίτη κατεγράφη σε βίντεο και το στιγμιότυπο είναι απίστευτο!

Ένας μετεωρίτης εξερράγη στον ουρανό πάνω από τη δυτική ακτή Kamchatka στην Ρωσία . Το σπάνιο περιστατικό συνέβη στις 10 Ιανουαρίου και καταγράφηκε σε βίντεο.

Αυτό αναφέρεται από την τοπική έκδοση “Kam24” .

Οι τοπικοί επιστήμονες , σύμφωνα με τον σταθμό υπερύθρων που βρίσκεται στο χωριό Nachiki, είχαν εντοπίσει ένα σήμα από έναν μετεωρίτη που εισήρχετο στην ατμόσφαιρα κοντά στη δυτική ακτή της Kamchatka στις 08:09 τοπική ώρα. Πριν από την καταστροφή, η κίνησή του στα πυκνά στρώματα της ατμόσφαιρας διήρκεσε 55 δευτερόλεπτα.

“Μια προκαταρκτική αξιολόγηση του σήματος υποδηλώνει ότι η διάμετρος του αντικειμένου ήταν μικρότερη από 10 μέτρα, και η ενέργεια έκρηξης ήταν εντός 1-5 κιλοτόνων TNT”, εξήγησαν οι επιστήμονες του κλάδου της Kamchatka του Ομοσπονδιακού Κέντρου Ερευνών της Ενοποιημένης Γεωφυσικής Υπηρεσίας της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών.

Σύμφωνα με την επικεφαλής,, Danila Chebrov, προφανώς, το βίντεο καταγράφει τον μετεωρίτη

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh