20:39 - 14/09/2018

«ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ»: Η ταινία που δείχνει την αλήθεια και καλεί τους πάντες σε αφύπνιση

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

«Μέσα στην Σκιά», με το σκότος να παραμονεύει να αρπάξει τους ανθρώπους, οι οποίοι στριμώχνονται στις έγνοιες του «μάταιου τούτου κόσμου».

Μία καταπληκτική ταινία anime μικρού μήκους, με τίτλο «Μέσα στην Σκιά», η οποία προσεγγίζει περισσότερο από κάθε άλλη την αλήθεια.

Περικυκλωμένο από το Σκότος, δείχνουν το μέρος που δοκιμάζονται, θα μπορούσαμε να πούμε, οι άνθρωποι στην καθημερινότητά τους.

Από μωρά τα παιδιά μπαίνουν στο λούκι, όπως δείχνει η ταινία με μαζικούς εμβολιασμούς και πλύση εγκεφάλου στα σχολεία, όπου οι καθηγητές αραδιάζουν στο μυαλό τους «κούφιες θεωρίες».

Η ταινία δείχνει ακόμα τους «παγκόσμιους τοκογλύφους», οι οποίοι υπηρετούν το Σκότος αλλά και τις μαριονέτες τους σε μέσα ενημέρωσης και στον κόσμο του θεάματος.

Βασικό μέλημα της πλειοψηφίας των ανθρώπων, σύμφωνα πάντα με το σενάριο, να δειχθούν, κουτσομπολεύοντας παράλληλα τον διπλανό τους.

Το μενού περιλαμβάνει μεταλλαγμένες τροφές!

Πολλοί βάζουν το κοινωνικό τους προσωπείο για να αρέσουν στους υπόλοιπους, ενώ πίσω από αυτό υπάρχει δυστυχία, η οποία, μαζί με τις ασθένειες, αντιμετωπίζονται με χάπια και ψυχοφάρμακα.

Η εύκολη «λύση» δεσπόζει στα πάντα.

Στην ταινία προβάλλεται ακόμα και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και το ξέπλυμα χρήματος.

Προβάλλεται η συνομωσία της σιωπής, όπου όλοι σιωπούν εμπρός στο άδικο και δεν αποκαλύπτουν την αλήθεια.

Ειδικό βάρος δίνει η ταινία στα εφήμερα «αγαθά»-βάρη, τα οποία μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να αρπάξει η εξουσία.

Και όμως υπάρχει ελπίδα στο τέλος! Υπάρχει η απόδραση στο ΦΩΣ! Αρκεί να συνειδητοποιήσουμε την αλήθεια!

prisonplanet.gr

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1962 09/15/2018 @ Σεπτέμβριος 15, 2018 7:33 πμ

    KATAΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*