Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:23 - 22/04/2023

Μελέτη – σοκ: Το «γενετικό χάος» οδηγεί σε ταχέως αναπτυσσόμενους καρκίνους – Πώς εκτοξεύθηκαν λόγω των εμβολίων mRNA

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το γεγονός ότι η αύξηση των θανάτων σε πολλές χώρες επηρεάζουν δυσανάλογα τους εμβολιασμένους ενισχύει την υποψία ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούν καρκίνο

Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι το «γενετικό χάος» οδηγεί σε ταχέως αναπτυσσόμενους επιθετικούς καρκίνους που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν.

Ποιονρόλο όμως επιτέλεσαν τα εμβόλια για τον κορωνοό σε αυτό το γεγονός;

Το τμήμα του κυττάρου που «διαβάζει τις οδηγίες στο DNA μας» είναι γνωστό ως κυτταρόπλασμα. Το κυτταρόπλασμα περιέχει πάνω από 40 εκατομμύρια πρωτεΐνες συμπεριλαμβανομένων μορίων RNA. Τα «εμβόλια» mRNA έχουν σχεδιαστεί για να εισβάλλουν στο κυτταρόπλασμα και να επαναχρησιμοποιούν τους μηχανισμούς RNA του για άλλες εργασίες.

Περίπου όσο πιο κοντά στο «γενετικό χάος» μπορούμε να φανταστούμε.

Η Moderna ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα επεκτείνει τη χρήση των ενέσεων mRNA της ως εμβόλιο κατά όλων των ειδών των καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, οι οποίοι είναι πλέον γνωστό ότι προκαλούνται ή περιπλέκονται από τα «εμβόλια» mRNA για τον covid. Ακόμη χειρότερα, σαν να παίζουν κάποιο άρρωστο αστείο στο κοινό, περιμένουν από εσάς να πιστεύετε ότι το εμβόλιο κατά του καρκίνου με mRNA – το οποίο θα προκαλέσει γενετικό χάος – θα αποτρέψει τον καρκίνο. Γιατί δεν κρούουν τον κώδωνα κινδύνου σε όσους διαχειρίζονται την εξουσία;

Κάθε τόσο συναντάμε μια επιστημονική μελέτη που αλλάζει όλους τους κανόνες και υπονομεύει τις βεβαιότητες που οι άνθρωποι πιστεύουν ότι εφαρμόζονται στη ζωή και τη γνώση – που αναφέρεται ως αλλαγή παραδείγματος.

Εμφανή παραδείγματα όπως το πρωτότυπο έγγραφο του Άλμπερτ Αϊνστάιν για την ειδική σχετικότητα έρχονται στο μυαλό. Κάτι σημαντικό δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα από το έγκριτο περιοδικό Nature με τίτλο « Η εξέλιξη των μη μικροκυτταρικών μεταστάσεων του καρκίνου του πνεύμονα στο TRACERx », το οποίο δυνητικά υπονομεύει πολλά από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται για την προώθηση της ανάπτυξης νέων βιοτεχνολογικών φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων mRNA για τον καρκίνου.

Το TRACERx είναι μια πρωτοποριακή μελέτη διάρκειας εννέα ετών για τους μεταστατικούς καρκίνους του πνεύμονα, η οποία παρείχε την πιο εις βάθος ανάλυση μέχρι τώρα για το πώς εξελίσσονται οι καρκίνοι και τι προκαλεί τη διάδοσή τους:

Ένας όγκος ξεκινά ως ένα μόνο, κατεστραμμένο κύτταρο, αλλά γίνεται ένα μείγμα εκατομμυρίων κυττάρων που έχουν όλα μεταλλαχθεί με ελαφρώς διαφορετικούς τρόπους.

Μπορούν να γίνουν πιο επιθετικά: καλύτερα στην αποφυγή του ανοσοποιητικού συστήματος και ικανά να εξαπλωθούν σε όλο το σώμα.

Ο συν-συγγραφέας καθηγητής Charles Swanton, από το Ινστιτούτο Francis Crick και το University College του Λονδίνου, αποκάλυψε ότι τα αποτελέσματα του TRACERx θα ισχύουν για όλους τους τύπους καρκίνου και είπε:

Με έχει εκπλήξει πόσο προσαρμόσιμοι μπορεί να είναι οι όγκοι. Δεν θέλω να ακούνεγατι πολύ απογοητευτικό, αλλά νομίζω – δεδομένων των σχεδόν άπειρων πιθανοτήτων με τις οποίες μπορεί να εξελιχθεί ένας όγκος και του πολύ μεγάλου αριθμού κυττάρων σε έναν όγκο τελευταίου σταδίου, που μπορεί να είναι αρκετές εκατοντάδες δισεκατομμύρια κύτταρα – Στη συνέχεια, η επίτευξη θεραπειών σε όλους τους ασθενείς με νόσο τελικού σταδίου είναι ένα τρομερό έργο.

Ποια είναι η ρίζα του προβλήματος;

Σύμφωνα με μια σειρά πρόσφατων αποτελεσμάτων του TRACERx:

Ο κυτταρικός μηχανισμός που διαβάζει τις οδηγίες στο DNA μας μπορεί να καταστραφεί στα καρκινικά κύτταρα κάνοντάς τα πιο επιθετικά…Οι όγκοι που έδειχναν αυτά τα υψηλότερα επίπεδα γενετικού «χάους» ήταν πιο πιθανό να υποτροπιάσουν μετά από χειρουργική επέμβαση σε άλλα μέρη του σώματος.

Παράγοντες που επαληθεύονται από έρευνες για τη μείωση του κινδύνου καρκίνου περιλαμβάνουν καθαρό αέρα, διαλογισμό, χορτοφαγική διατροφή, μειωμένη έκθεση σε φυτοφάρμακα και υπολείμματα ζιζανιοκτόνων, μειωμένη χρήση δομικών υλικών που απελευθερώνουν αέρια, μειωμένη πρόσληψη επεξεργασμένων τροφίμων, μειωμένο στρες, αυξημένη άσκηση, τακτική πρόσληψη από φρέσκα φρούτα και λαχανικά και πολλά άλλα. Για παράδειγμα, μια πενταετής μελέτη για τη χρήση ασφάλισης υγείας 2.000 επαγγελματιών του Υπερβατικού Διαλογισμού βρήκε 55,4% λιγότερες εισαγωγές στο νοσοκομείο για καλοήθεις και κακοήθεις όγκους σε σύγκριση με 600.000 μέλη του ίδιου ασφαλιστικού φορέα.

Αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία από αυτή που πρόσφερε η The Guardian στους αναγνώστες της την περασμένη εβδομάδα , η οποία πρότεινε ότι τα εμβόλια κατά του καρκίνου ήταν προ των πυλών. Το άρθρο του Guardian πήρε συνεντεύξεις από επιστήμονες με εμπορικό ενδιαφέρον για τη βιοτεχνολογία (με άλλα λόγια διαλαλούσαν περαιτέρω χρήματα επιχορηγήσεων, επενδύσεις και τελικά κερδοφόρα συμβόλαια).

Είναι πολύ πιο δύσκολο να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο με βάση το mRNA για τον καρκίνο παρά για μια λοιμώδη ασθένεια. Όταν σκέφτεστε το εμβόλιο κατά του Covid, σε όλους μπορεί να γίνει το ίδιο εμβόλιο. Με τον καρκίνο, κάθε εμβόλιο είναι διαφορετικό, γιατί πρέπει να προσαρμόζεται σε κάθε άτομο ξεχωριστά, αλλά χρειάζεται να μετριάζουμε τις προσδοκίες, γιατί εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολο να παραχθούν αυτά τα εξατομικευμένα εμβόλια.

Μετά τη δημοσίευση-βόμβα της περασμένης εβδομάδας από το TRACERx, είναι προφανές πόσο δύσκολο μπορεί να είναι αυτό, αν όχι αδύνατο.

Σίγουρα θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να αναπτυχθεί ένα εξατομικευμένο εμβόλιο και ακόμα κι αν μπορούσε να γίνει (δεν έχει γίνει ακόμα) η νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι μέχρι να είναι έτοιμο το εμβόλιο, τα καρκινικά κύτταρα θα έχουν ήδη μεταλλαχθεί σε πολλαπλές νέες μορφές πιθανώς μη αναγνωρίσιμο από το εμβόλιο. Δεν θα λειτουργήσει.

Οι κίνδυνοι ανάπτυξης καρκίνου είναι πλέον υψηλότεροι – Γιατί;

Υπάρχει κάτι πολύ πιο ανησυχητικό από τα αποτελέσματα της έρευνας. Τα εμβόλια mRNA επιτρέπουν την εισβολή εκατομμυρίων κυττάρων από ένα σύνολο γενετικών οδηγιών.
Υπάρχει η πιθανότητα αυτές οι οδηγίες να μεταγραφούν αντίστροφα στο DNA ορισμένων κυττάρων δημιουργώντας ένα σύνολο μεταλλαγμένων γεγονότων, πιθανώς σε πολλαπλά κύτταρα.

Γνωρίζουμε ότι αυτό συμβαίνει in vitro, μπορεί να συμβεί in vivo. Εάν δημιουργηθεί ένας μεγάλος αριθμός από αυτά τα μεταλλαγμένα κύτταρα, μπορεί να συνενωθούν και να συντονιστούν το ένα με το άλλο.
Ένα σύνολο μεταλλαγμένων κυττάρων είναι ο ορισμός του όγκου – θα μπορούσαν τα εμβόλια mRNA να προκαλέσουν ξαφνική εμφάνιση ενός καρκίνου;

Οι οδηγίες στα εμβόλια mRNA δεν χρειάζεται καν να ενσωματωθούν στο γονιδίωμα, καταστέλλουν τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του ανοσοποιητικού που είναι αρκετά επαρκείς από μόνοι τους για να οδηγήσουν σε νέους καρκίνους.
Τον περασμένο Οκτώβριο γράψαμε για την αυξημένη συχνότητα θανάτων από καρκίνο στις ΗΠΑ . Το ποσοστό του 2022 ήταν ασυνήθιστα υψηλό και αυξανόμενο, εννέα τυπικές αποκλίσεις πάνω από τον ιστορικό μέσο όρο. Με άλλα λόγια, δείχνει μια αλλαγή παραδείγματος – υπάρχουν νέες αιτίες καρκίνου στο παιχνίδι. Αυξημένοι θάνατοι από καρκίνο αναφέρονται τώρα σε άλλες χώρες όπως η Αυστραλία .

Εκτός από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, θα υπάρχουν και άλλοι πιθανοί αιτιολογικοί παράγοντες, όπως η μειωμένη διαθεσιμότητα προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο, το αυξημένο πανδημικό στρες κ.α.

Το γεγονός ότι η αύξηση των θανάτων σε πολλές χώρες επηρεάζουν δυσανάλογα τους εμβολιασμένους ενισχύει την υποψία ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούν καρκίνο. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι υπερβολικοί θάνατοι επηρεάζουν έναν αυξανόμενο αριθμό ατόμων ηλικίας 15 έως 44 ετών –ένα δημογραφικό στοιχείο που συνήθως δεν σχετίζεται με υψηλά ποσοστά καρκίνου– μια περαιτέρω ένδειξη ότι νέοι μηχανισμοί αιτιολογίας του καρκίνου μπορεί να λειτουργούν. Αυτό πρέπει να διερευνηθεί.

Υπάρχει συχνά μια ανταπόκριση των αποθεμάτων στις προειδοποιήσεις σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις του εμβολιασμού κατά του Covid. Σύμφωνα με αυτήν την αφήγηση, οι ιατρικές αρχές και οι γιατροί έχουν πάντα τα ενδιαφέροντά μας στο επίκεντρο και δεν μπορούν να κάνουν λάθος σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου κατά του mRNA. Οι υποθέσεις πίσω από αυτό είναι προφανώς αφελείς.

bankingnews.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*